hits

Gardermoen!

  • 26.09.2015 - 22:31

Del 1 - Høstferien 2015
I går tok Andrea og jeg flyet fra gardermoen, til florø for å besøke noen venner her. Det er kjempe deilig å ha ferie og å få kommet seg litt bort fra hovedstaden, og få oppleve litt nytt igjen. Ble både Starbucks og Peppes på oss før flyet gikk, så ble en bra start på ferien for å si det sånn! :)  Når vi ble hentet på flyplassen dro vi rett til hybelen å satte fra oss bagasjen og pakket litt før vi dro videre til Førde, der vi skulle sove fordi det var fest i Førde. Så det ble vors i 8 tiden og kvelden varte lenge.. Festen var på et hotell og  det var over 1100 stykker der, så det ble ganske varmt på dansegulvet for å s det sånn! O jeg sovnet vel i går rundt 4-5 tiden tror jeg, på en sofa sammen med to andre, så jaa..  Ettersom det ble en lang dag i går med reise og festing, så har vi bare brukt dagen i dag til å slappe av med netflix og musikk. 
Her er litt bilder som ble tatt i går, hehe! Ha en fin kveld så snakkes vi!♥Den perfekte fasaden

  • 15.09.2015 - 00:51

Jeg er så dritt lei! Så utrolig dritt lei av at alt skal være perfekt og se perfekt ut.
Jeg er langt i fra perfekt, livet mitt er langt i fra perfekt og familien min er langt i fra perfekt.
Livet mitt er nede på bånd nå, og så langt nede som det jeg er nå har jeg ikke vært på veldig veldig lenge.
Trodde virkelig jeg var ferdig med dette.
Men neida, livet snur med en gang det kommer en opptur, og da blir det en fryktelig nedtur og et stort fall igjen.
Jeg har null motivasjon. Jeg vil vekk. Langt vekk. Helt ærlig så orker jeg ikke dette mer.
Jeg trenger fri. Fri fra dette livet og all denne kranglingen, den dårlige stemningen,
de fake vennene og de største drittsekkene som leker engler.
Faen for en dritt verden vi lever i.
Jeg liker ikke å være negativ, men fy faen nå er jeg så sur, irritert, såra og så nede på bunn at jeg føler det er lov.
Det er lenge siden jeg har gråtet, og det synes gått nå som tårene mine ikke stopper fra å trille nedover kinnene mine..

#INSTAGRAM

  • 09.09.2015 - 14:09

Instagram blir brukt av veldig mange hver dag, og dette er en app som inspirerer meg veldig, både til å ta flere bilder, teste outfits, oppskrifter og generelt bare om alt mulig! Jeg har i det siste blitt mye mer aktiv på instagram. Under ser dere en screenshot fra min bruker, dere kan finne den HER! Jeg prøver å lage en lys feed med inspirerende bilder og quotes. For det er slike brukere jeg liker å følge selv også! Såå... Hva heter du på instagram? ♥

Brukernavnet mitt er idaktonningEllers tenkte jeg å vise dere noen instagrambrukere jeg liker godt, som inspirerer meg og som tar mange fine og bra bilder.  

Patricia Bright HER
Mia HER
Iamlea HER
Tuva HER
Sara HER

Bursdagshelg!♥

  • 06.09.2015 - 20:07

Hei fininger!♥

I går tok jeg og Hege toget til Stange der vi ble hentet av mamma og pappa som hadde dratt på hytten på fredag. Og siden vi heller ville være hjemme en dag ekstra tok vi toget opp, før bursdagen. Vi skulle feire kusinen og fetteren min. Kameraet ble med, men knipset ikke så veldig mange bilder siden jeg koste meg så mye med familien!
Etter bursdagen dro vi på hytten og var der til i dag, så nå har jeg kommet hjem og tenkte å gjøre litt styrke før jeg planlegger uken som kommer.. 

Håper dere alle har hatt en fin helg!♥

Selvfølgelig ble det en tur innom Starbucks før vi satte oss på toget.


Hva har du gjort i helgen?

04.09.2015

  • 04.09.2015 - 17:19

Hei hei dere!♥
Endelig er det fredag, som betyr helg! såå deilig! Nå har jeg kommet hjem fa skolen og tatt meg en dusj. så skal jeg snart spise, og fikse meg før jeg fyker ut døren igjen. Vi har nå gym i de siste timene i tillegg til at jeg slutter 15.30 så det er litt kjipt, men det er også litt deilig å begynne helgen med at du har fått trent først. Siden jeg heller ikke rekker å trene etter skolen på fredager, siden trenignsstudioet stenger så tidlig da :/ Men men... Planen i dag er å dra å shoppe litt med Andrea, siden vi ikke rakk alt vi skulle i går. Og så senere på kvelden blir det nok en tur ut med Rebecka tenker jeg. Så dette blir nok en koselig dag tror jeg!♥

Ha en god helg! #sickchick

  • 02.09.2015 - 20:21

Jeg har så sinnsykt lite inspirasjon om dagen, og da tenker jeg at det er bedre å drite i å legge ut noe, enn å legge ut noe jeg selv synes er kjempe dårlig. Jeg tror jeg mistet inspirasjonen etter kamera linsen min på det nye kameraet mitt ble ødelagt. Og det skjedde nesten med en gang jeg hadde kjøpt det, har ikke rukket å vise dere det en gang. Men så snart jeg får kjøpt meg en ny linse til det, skal jeg nok få motivasjonen på plass igjen! I tilegg har iphonen min klikket enda mer, og kameraene begynner å bli drit dårlige. Ihvertfall front kameraet, det er skikkelig skurrete hele tiden. Ikke bare om kvelden eller når det er dårlig lys. Og det irriterer meg sykt, for da får jeg ikke lyst til å ta noen bilder med den heller.. 
Men ja, i dag var jeg hjemme fra skolen, følte meg som crap og tenkte det var best å være hjemme da. Det var likegreit med tanke på at været var jævlig dårlig og at vi ikke gjør en dritt på skolen nå. Så jeg har brukt dagen min til å chille sykt i sengen min, spiste bananpannekaker til frokost og rundtstykker til luns. Hvor digg.. ah, elsker det! Ellers har jeg sett et parr episoder med TeenWolf og trent litt. Så Nå skal jeg hoppe i dusje, så får jeg se hvordan morgen dagen blir! Vi snakkes♥