hits

Back again?

  • 29.09.2016 - 20:29

Heiia!

Lenge siden sist? Å gud ja, lenge siden det har blitt postet noe hverdagslig og annet enn 2am tanker fra hjertet. Noen ganger må jeg bare skrive for å få ting ut, og det er veldig godt å ha en blogg i sånne stunder. Som dere sikkert har skjønt, så går ting veldig opp og ned for meg, og ting er ikke alltid like lett, og da er det greit med litt pauser.

I tillegg har jeg utrolig mye å gjøre om dagen, men jeg savner det å blogge. Savner å skrive, å ta bilder, og det å vlogge spesielt selvom tiden ikke strekker så mye til akkurat det. Men tenkte nå å prøve igjen, siden jeg savner det såpass og har mye motivasjon.

Vlog-kameraet mitt ble jo ødelagt, så vurderer sterkt å kjøpe et nytt, men er veldig usikker på hvilket, da jeg vil ha et i bra kvalitet, med flipscreen som ikke koster så alt for mye, siden jeg ikke har alt verden av penger om dagen. Noen som har noe forslag? ♥

 //bilder fra de siste dagene

2am

  • 16.09.2016 - 02:00

Hva er egentlig riktig? Hva er egentlig bra nok? Hva er egentlig perfekt?
Hvordan skal man være perfekt? Hvordan være bra nok? Det er så sinnsykt vanskelig. Dette presset er så stort. Og når du da tenker så mye på dette, har så mye å gjøre og ikke får slapept av. Da renner det over. Til og med når du er hjemme, innen for dine fire vegger. Innen for de veggene der det skal være trygghet, kos og varme. Det er der, der du føler deg som verst.
Er ikke det egentlig litt trist å tenke på? Det synes jeg. Og det er tøft. Og jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre med det lenger. Når ting varer så lenge, og ingenting forbedres? Når kroppen sier at det er nok. Det er nok, du skal bare gi opp.
Men det å gi opp, er ikke det litt svakt?
Du skal jo ikke være svak ? du skal være sterk!