hits

Bilder fra Frognerparken!

  • 16.10.2014 - 21:41


Igår så var jeg i frognerparken for å gå å skravle litt med Kaija, noe som var kjempe koselig. Det var utrolig koselig å gå der, og jeg fikk samtidig knipset noen bilder siden jeg tok med meg kameraet. 

Bildene ble jo ikke så bra siden det var ganske mørkt ute, men siden de ble så blå synes jeg de var litt fine og koselige alikevel:)

Oslo er en så utrolig fin by, særlig om kvelden! :)

 

Etterhvert så gikk vi til Espresso House nederst i bogstadveien for å få litt varme før vi dro hjem! ♥ Det var en super kveld med min besteveninne! 
Hva liker du å gjøre på høstdagene?

DU ER BRA NOK!

  • 16.10.2014 - 14:49

Jeg var nettopp inne på youtube og der så jeg denne videoen som Tonje hadde laget. Den traff meg virkelig så det var derfor jeg tenkte å dele den med dere!
Det er så utrolig viktig å tenke positive tanker om seg selv og også andre. DU er bra nok sånn som DU er! 

 

Håper alle får en fin dag videre! :)

Jeg er tilbake!

  • 07.10.2014 - 21:47

Jeg har ikke blogget siden sommerferien, nærmere bestemt juli. Noe som er veldig lenge siden, ihvertfall for en blogger som skal blogge nesten hver dag, det er ihvertfall det jeg prøver på med min blogg.. Selvom det funker veldig dårlig, og det syns! Men nå vil jeg bli flink. Virkelig sette av tid, og holde på med det jeg liker. For jeg liker jo å blogge, og jeg synes ikke det er kleint å blogge.. Det som er kleint er når folk tar det opp foran meg.. Det er ingenting jeg hater mer enn det faktisk. Noen blir overasket over det, men om du hadde hatt en blogg selv så hadde du kanskje skjønt hva jeg mente, mest sansynelig.  Jeg driter jo i hvem som leser bloggen min, for hvis jeg ikke gjorde det så hadde jeg jo hatt en privat blogg eller ikke hatt bloggen i det hele tatt. Det er bare sinnsykt flaut når folk skal ta opp gamle innlegg, bilder og videoer.. Og det at de snakker om det foran meg! Fy faen som jeg hater det.. 
Noen ganger ødelegger det motivasjonen så sinnsykt, og det går uttover bloggen. 
 Men siden jeg er nå er tilbake, eller prøver ihvertfall så skal jeg svare på noen spørsmål jeg har fått.. 

Først er det alle de deprimerende spørsmålene, og de ryktene og dramaet med meg.. Det kan du lese om HER! 
Så hvor jeg har vært siden jeg ikke har blogget: Tiden har bare blitt brukt til venner, og nå skole. Også har jeg rettogslett ikke satt av tid, hatt motivasjon eller humør til å blogge så ja.. 

Alle andre vanlige spørsmål skulle jeg svare på i en video siden det var ønsket :)