hits

Happy halloween!

 • 31.10.2015 - 12:38

Hei igjen dere!
Tenkte å ønske dere alle en fin halloween, og håper dere alle får en bra og kanskje skummel kveld, haha! Jeg skal være med Julie i hovedsak og sove hos henne. Så drar til hun etterpå for å fikse meg med hun! Før i uken har jeg testet litt forskjellig sminke, men skal ikke røpe hva jeg skal være! Haha, har faktisk ikke helt bestemt hvordan looken blir når vi går ut døren, men blir nok tatt noen bilder, så dere får se det i morgen eller mandag tror jeg! :) 
Her har dere to eksempler på sminke: både løve og leopard. Jeg personlig synes det ble litt mye med alle flekkene på leopard sminken,men det går jo ann å bare ta på ene siden av annsiktet f.eks. Dette er ihvertfall veldig enkle sminkelooker og tar ikke lang tid. Også er det bare å ta på seg noen ensfargede klesplagg så er du good to go! 


Om du er usikker på hva du skal være, anbefaler jeg å sjekke ut litt på youtube for å få inspirasjon. F.eks HER 

Ha en fin kveld! Så snakkes vi når jeg får tid igjen! ♥

Ny uke - nye muligheter? Mål for uke 43

 • 19.10.2015 - 21:50

Det å oppdatere dere jaa, det var det ja. Hmm, jeg som sa jeg skulle oppdatere dere hver dag i forige uke. Sånn ble det jo ikke. Hmm.. Men en ny uke har vel nye muligheter, er det ikke slik? Såå jeg har laget meg noen mål for denne uken da. 
Vet ikke om det interesserer dere men kanskje det kan være til hjelp om du skal lage deg mål for uken eller måneden.  
Det jeg skal fokusere mest på denne uken er:

◊ Skole - I helgen og i dag har jeg gjort ferdige to innleveringer, både MK og Norsk. Så nå er jeg ganske lei det, men skole er jo viktig og det er viktig å prøve å jobbe så bra du kan og ha fokuset der.. Ikke gi opp! Og dette kommer fra meg som er sykt skole lei som bare vil gi opp. Men stå på! Du klarer det! ♥ 

◊ Trening - Jeg har fått en ganske bra treningsperiode igjen, har masse motivasjon så det er supert! Knerne mine og anklene mine er ikke helt klare for det da men får satse på at det går seg til, hehe! Skal ihvertfall trene 3-4 ganger denne uken. Trente i ste, og har satt meg opp får i morgen, torsdag og kanskje søndag. Såå Får se hvordan det går! 

◊ Klær -  Jeg skal få oversikt over alle klærne mine. Jeg skal gå igjennom alle klærne jeg har. Legge sommerklær på loftet og kaste/ gi bort det jeg ikke bruker lenger. Jeg skal også lage en ny måte å organisere klærne mine på. Så kanskje dette kan bli et innlegg? 

◊ Tenke positivt - Det er alltid bra å ha et mål om å tenke positivt på ting. Hvis det skjer noe dårlig, prøv å gjør om på det likevel. Og går det kanskje ikke rett vei, og ting går nedover? Ta noen squats, for det er jo bare positivt haha!♥

◊ Vann - Jeg drikker generelt lite, men i det siste har jeg hatt mye fokus på å få i meg mye vann og det er jo veldig viktig. Så jeg skal fokusere på å drikke mye vann hver dag. Det er jo det eneste jeg drikker også, så da er det viktig å drikke mye. Vann er veldig bra for kroppen og det er veldig viktig å få i seg mye vann når du trener! 


Ellers i dag har det jo gått i det samme vanlige, som sagt var jeg å trente. Og jeg var også ute å kjørte med søstra mi og samtidig på den turen kjøpte jeg meg en ny trenings tights! Kan nok vise den i løpet av uken, hehe!
Nå skal jeg lage meg et knekkebrød, før jeg skal legge meg! Snakkes i morgen♥THROUGH MY PHONE

 • 17.10.2015 - 14:05

Hei fininger!
Fikk bare lyst til å blogge litt å gå igjennom litt bilder jeg har tatt igjennom mobilen min, så tenkte jeg bare kunne poste noen. På den måten kan jo du som leser dette se litt hvordan hverdagen min er da, på en måte.. Mange av bildene ligger ute på VSCO, så om du vil se flere bilder jeg legger ut kan du trykke HER! 

♥♥♥♥♥♥♥


Ha en fin dag dere! 

Hårinnkjøp!

 • 14.10.2015 - 13:40

Heiia!

Tenkte å vise dere noen innkjøp jeg gjorde i forige uke innenfor hår! Det er en stund siden jeg har vist noen innkjøp så tenkte det var greit å gjøre der, så blir det også litt varierende på bloggen siden det er veldig mye hverdags innlegg. Men er jo ikke alltid like mye å blogge om, så da er det jo greit å komme med litt andre innlegg når jeg har noe å vise f.eks.  Så jeg har kjøpt dette da: En naturbørste, en ny shampo og balsam fra Sunsilk sin nye limeted edition kolleksjon! Har bare testet den en gang, siden jeg akkurat har holdt på å tømme en annen sjampo, men etter jeg har testet dem litt tenkte jeg og komme med en tilbakemelding om hva jeg synes om dem! Så stay tuned for det! Har en annen sjampo jeg skal vise dere også, så kanskje det blir et ekstra innlegg innenfor hår ganske snart! Hvis ikke det blir en video da, har ihvertfall en plan om noe.. Som også kan hjelpe ganske mange så gleder meg litt til det! Må bare finne ordentlig tid til det! :)
Har også klippet og farget håret + bestilt extensions siden håret mitt er drit kort nå og jeg takler det ikke! Og jeg har alltid hatt lyst til å prøve extensions sånn ordentlig, så hvorfor ikke? Nå hadde jeg muligheten til det ogsåå.. Bør klippe opp håret mitt enda mer sånn at det blir best resultat men får se litt etterhvert hva jeg velger å gjøre hehe.. Skal visst ikke være bare bare heller dette altsåå..  

 


Selvfølelse, selvtillitt & meninger

 • 13.10.2015 - 15:00

I 2015 er det ikke bare bare å ha den beste selvtilitten, du skal være heldig om du har det! Jeg kan ærlig si at jeg har langt i fra bra selvtilitt men jeg vil på en måte skjule det, så det at jeg skriver alt nå er fordi jeg velger å være åpen om dette. Og dette er et tema som jeg føler burde bli tatt mer seriøst. Det burde ikke være slik at alle, eller mange skal ha dårlig selvfølelse og selvtilitt fordi verden vi lever i er så jævla syk. Altså den er jo det? Jeg er sikker på at du som leser dette har konflekser, du har ting du ikke liker med deg selv? Alle har vel noe de missliker, eller de gjerne ville ha endret på.. Jeg har mye!  Og derfor synes jeg det skal være greit å endre på ting man ikke er fornøyd med, så lenge det gjør deg som person bedre. Hvis du blir mer lykkelig av det, og at du føler deg bedre. Så lenge du er fin, burde du ikke bry deg om hva andre mener.. Selvom det kan være utrolig vanskelig. Men alle er fine på sin egen måte, det må vi også huske på!

Har du korte stygge negler, ja da kan du sette på noen lange fine, det samme med vipper og hår. Og det gjør jeg selv også. For hvorfor skal man ikke kunne gjøre det, hvis det gjør det bedre for deg selv. Har du for små lepper eller pupper, ja da får du jo endret på det også! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal gidde å bruke energi på å komme med negative kommentarer når folk ønsker å endre på noe. Du vet jo ikke hva tankene bak endringen er heller.. 
Pass på hva du sier eller skriver, før du gjør det! Kanskje det er lurt å bare holde kjeft.. 

Måtte bare dele litt jeg hadde på hjertet, får se om dette innlegget blir redigert eller slettet senere men følte å få delt litt nå :)Feiring av papii!<3

 • 12.10.2015 - 21:32

Hei! 
I dag hadde jeg veldig kort skoledag, noe som var kjempe deilig siden det alltid er litt vanskelig å komme igang med skole etter en helg. Det er ihvertfall min mening da. Så i dag hadde vi kunn en time på skolen før vi tok banen til Saga kino, der vi så på Pøbler. Pøbler er en film som handler om ungdommer og ungevoksne som har havnet i feil miljø men nå får hjelp for å komme på rett spor og til å skaffe seg jobb. Vi hørte også på Jan Ola Sawyer snakke, som er hovedkarakteren i filmen, så da ble vi litt "kjent" med han og fikk svar på spørsmål vi hadde, i tilegg rappet han litt for oss hah! Så etter det fikk vi slutte, veldig deilig å slutte ca 12.30 på en mandag! :) Når jeg kom hjem sov jeg i noen timer, og ellers bare slappet av før jeg begynte å fikse meg litt siden vi skulle ut å spise middag siden pappa har bursdag i dag!Vi dro på Hylla Cafe&spiseri, slik som vi pleier når han har bursdag haha, det er ganske nærme og de har veldig god mat, så da ble det dit! Vi koste oss masse! Ble til og med sjokoladepudding til dessert når vi kom hjem, etter en tur innom butikken for å kjøpe litt sunt til kjøleskapet. Haha! Men er lov å kose seg og være litt usunn når det er bursdag! Det synes jeg ihvertfall.. Og jeg har ikke vært like flink med å spise riktig som jeg var en periode før høstferien, så nå skal jeg komme meg inn i den bra perioden igjen var planen! Så er bare å kjøre på å ha fokus og hodet klart tenker jeg! :) Ha en fortsatt fin kveld, så snakkes vi i morgen!<33

Helgekos

 • 11.10.2015 - 22:25

Heiia!♥
Helgen har gått i ett så jeg har faktisk ikke hatt noe tid til å blogge, så da tenkte jeg å bruke litt tid nå før jeg skal legge meg til å oppsummere litt. På fredag var jeg sammen med Maiken og Tobias som jeg så vidt nevnte i mitt forigje innlegg. Lørdagen gikk til hockey og jentekveld med jentene jeg skal dele russetiden min med. Vi hadde en kjempe koselig kveld sammen med pizza og kos! På kvelden kom Rebecka til meg, så da fikk jeg litt tid med hun også, siden jeg ikke har vært med hun siden før ferien, så det var veldig koselig å se hun igjen ogsåå! Elsker å tilbringe tid med de herlige jentene minee<3 Og i dag fikk jeg muligheten til å tilbringe tid med enda en super jente.. Tok turen til Asker med Kaija for å se enda mere Hockey, uken blir jo ikke komplett uten hockey, i mine øyne ihvertfall.. Selvom det ble tap, var det en utrolig spennende kamp, så turen var absolutt verdt det! Slenger med litt mobilbilder fra jentekvelden: 

Lover innlegg hver dag, til uken som kommer, heh håper jeg klarer å holde det ;) ♥ Nå skal jeg se ferdig okkupert, serien på TV2 før jeg legger meg! Så vi snakkes! 


Morgenstund..

 • 09.10.2015 - 08:17

God morgen fininger!
I skrivende stund sitter jeg å spiser bananpanekaker, ikke akkurat en bombe.. Men det er jo utrolig godt og sunt er det jo også. I dag som det er fredag begynner jeg senere på skolen også, så det er veldig deilig. Så hvorfor ikke unne seg noe godt om morningen når man har tid?
Har også laget meg en kopp med solbertoddy side halsen min fortsatt ikke er helt frisk. Planen min for i dag er vel egentlig bare å holde ut skoledagen, hehe.. Som kan være ganske så slitsomt når man ikke er helt i form, men regner med jeg skal klare det! :) Senere i dag skal jeg møte Maiken og Tobias siden jeg ikke har sett dem på en stund, i tilegg har Tobias flyttet til Ålesund, så han er ikke i Oslo så ofte lenger, så man får passe på å ses når muligheten er der hehe.. 
Må også farge håret mitt i dag, eller ihvertfall etterveksten, for den begynner å bli så sinnsykt lang, og det er ikke drit fint.. Og i tilegg er det mye vanskeligere å gjemme clips i håret når du har en mørk hodebund, og resten av håret er lyst..Så jaaa, har litt å gjøre i dag ihvertfall... Nå må jeg fortsette å fikse meg, så vi snakkes senere! Ha en fin dag!♥


Pizza på fjellet

 • 07.10.2015 - 18:58

Del 2 - Høstferien 2015

Når vi var i Florø i ferien tok vi veien innom Svelgen også, der kjøpte vi oss en pizza og kjørte opp på fjellet, for der hadde vi tenkt å sitte å spise den, og nyte utsikten.. Men det blåste litt vel mye, så vi fikk knipset noen bilder, før vi gikk ned fra fjellet og kjørte til en kompis i stedenfor, men han bor ganske langt oppe da såå.. Ble vel bare nesten det samme, haha! Men koselig ble det ihvertfall :)


Verdensbeste Lunsj

 • 07.10.2015 - 12:04


 
Hei hei dere!
Bananpannekaker er virkelig noe av det beste jeg vet! Og jeg har testet et par forskjellige oppskrifter, og det spørs veldig på oppskriften, men når oppskriften er bra og de blir gode, da blir de drit gode! I dag testet jeg en ny oppskrift som jeg fant på godt.no Synes det alltid er gøy å teste ut nye oppskrifter for å finne hvilken som er favoritten, men denne falt absolutt i smak, så den er verdt å teste ut.

Oppskrift Til ca 3-4 pannekaker/1.person:

1egg, 1dl havregryn, 0,5dl melk, 1banan, 0,5ts bakepulver og 0,5ts vaniljesukker. I tillegg til dette tok jeg opp i en halv ts med kardemomme! Men hva du velger å putte oppi er opp til deg!
Bland alt i en blender eller en bolle med mikser. Og deretter la røren stå litt, før du steker dem. Da blir de mye bedre! :) Stek i noen minutter, hold øynene på platen så de ikke brenner seg. Og til slutt, topp med hva du ønsker, og nyt dem! ♥ 

Q: Har du prøvd denne oppskriften før?
Oppdatering..

 • 06.10.2015 - 18:30

Heisann!♥
Hvordan går det med dere? Jeg har ikke blogget på noen dager nå.. Som vanlig om jeg skal si det slik. Blir ofte stopp innimellom, men som jeg har sagt tidligere så blogger jeg bare når jeg orker, har inspirasjon og har noe jeg ønsker å dele. Og i de siste dagene har jeg egentlig bare vært litt dø. Er veldig tom for energi og bruker masse tid i sengen min på å sove og ellers slappe av. Tror jeg har fått influensa ogsåå, håper bare ikke det utvikler seg til mykoplasma, for det orker jeg virkelig ikke igjen. Krysser fingrene for at jeg ganske snart blir frisk! :) 

Ellers kom jeg hjem fra Florø på fredag, jeg koste meg masse der oppe og vil vel tilbake ganske så snart, haha! På lørdag var det familie bursdag da vi feiret storesøsteren min som ble 20, og mamma! Så det var stort selskap med masse mennesker. Det er alltid koselig å se igjen familie du ikke ser så ofte! Tenkte å legge ut litt bilder fra både Florø og feiringen i egne innlegg litt senere. 
I ste så filmet jeg en sminkevideo, men er litt usikker på om jeg skal poste den eller ikke med tanke på at jeg så ekstra jævlig ut siden jeg er syk, var veldig sliten i videoen og solen var ganske irriterende så lyset ble litt rart. Meen får se hva jeg gjør når jeg redigerer den. Er jo bra med video uansett, er det ikke? 
Nå holder jeg på med å rydde rommet siden det ser ut som et bomba horehus, så det trenger virkelig rydd å vask her inne..  Og senere i kveld skal jeg møte Julia og se en hockeymatch, så vi snakkes vel i morgen tenker jeg! 


.... Og foresten, om du har noen ønsker om innlegg eller videoer så gjerne rop ut!