hits

FREDRIKSTAD

  • 04.10.2016 - 13:39

Heiia!
Helgen i Fredrikstad var kjempe bra, til tross for veldig få bilder har jeg ikke mye å vise, men har hatt det drit gøy! Har kost meg sykt med jentene mine!  Og dette er virkelig noe jeg vil gjøre igjen!♥ Vi fikk jo suite på hotellet som var kjempe digg så hadde vi ekstra plass siden vi skulle vorse der. 
Så jo helt jævlig ut dagen etter: 

 

Lately on Instagram

  • 01.10.2016 - 10:54

Hei dere, og god morgen!♥

Nå har jeg akkurat våknet, og skal til å lage meg litt frokost og så fikse alt klart før jeg reiser. I dag går nemlig turen til Fredrikstad. Jeg gleder meg skikkelig, det skal bli en jentetur, sammen med Thea og Maiken, så dette blir nok bra. Vi skal bare sove over til søndag, men likevel så tror jeg det blir koselig siden vi får jo en del timer der. Vi skal ut å spise å gå litt rundt i byen, også i kveld så skal vi på Dekk-kro, så det bli veldig spennende! Kommer til å vlogge litt over snapchat (idaktblogg98) så det er bare å følge med der, så får vi se om det blir en video her eller ikke. Tar ihvertfall med kamera for å knipse litt bilder. Vi snakkes når jeg har ankommet Fredrikstad! 


Selvom jeg har vært alt for lite aktiv her på bloggen, har jeg klart å være veldig aktiv på instagram. Så jeg tenkte å gå igjenom det jeg "lately" har postet.
Jeg heter foresten "idaktonning" på instagram, og dere finner meg HER


Det er jo ikke alltid så mye å fortelle om bilder, for et bilde sier jo mer enn tusen ord, eller hva? Det er ihvertfall litt hverdagslige bilder, det synes kanskje at jeg er glad i hunder? Det øverste bilde er hunden til artisten Solguden faktisk, og det nederste er bilde fra når Amor var liten. Også litt bilder fra tre fester jeg var på, to hjemme fester med noen jenter fra bussen og en jævlig bra revy fest på Edvard Munch Vgs. 


Mer hund. Og ellers bilder fra når familien var på Spitsbergseter, noe vi gjør hvert år.  Fjelltur, god mat, drinker og bading! Mys♥

Klassen var på tur ved et vann, og ellers fridays date med Julie og jobbing på Findings Festivalen! 

Mer festligheter, og litt bilder fra Spania, når jeg var der med Julie i slutten av sommerferien♥

Er så gøy å se tilbake på bilder, og nå har jeg jo fått delt litt med dere om hva som har skjedd mens jeg har vært borte. 
Q: Hva har du brukt de siste ukene på?