hits

En uvanlig torsdag! (Besøk på legevakten)

  • 22.11.2013 - 13:26

Torsdag 21.november 2013
Skrevet fredag 22.november 2013 kl. 13.00Jeg har slitt med mage smerter ganske lenge, men det går som regel opp og ned og går over ganske fort. Men denne uken har det ikke vær lett. Særlig ikke fra onsdagkveld. Jeg hadde hatt en del vondt hele dagen og det ble bare værre uttover kvelden. Men jeg prøvde å legge meg som vanlig og sove til morgenen etter. Jeg våknet en del ganger om natten av smerter i magen. Så torsdag morgen lå jeg bare i sengen og valgte å ikke dra på skolen. Mamma sa vi burde sjekke det opp, så pappa kom hjem fra jobb. Og ble med meg til legen. Jeg spiste litt kl 09.00 ca, og var på  legevaken ca en halvtime senere. 

Det første jeg gjorde når jeg kom dit var å fortelle kort til en dame som satt ved kassen om hvorfor jeg var der, og fortelle hvem jeg var. slik som man vaneligvis gjør, sånn at de vet du er der.  Så satt jeg og ventet i ca 10min før jeg om inn til en lege, og hun snakket med meg om hvordan smertene mine var, hvor ille de var, hvor lenge de hadde vart og alt sånn. Så tok hun og målte blodtrkket mitt, og temperaturen min. Før jeg skulle vente på neste venterom, måtte jeg ta en urinprøve, som legene skulle sjekke. Etter jeg hadde ventet på et annet venterom kom det en sykepleier som førte oss til et annet rom der vi ventet i ca 1time før jeg snakket med en lege til. Han spurte meg enda mer om hvordan det var. så skulle jeg legge meg ned på en benk der han skulle kjenne på magen min. Noe som var ganske så vondt.
De trodde at jeg kanskje hadde fått blindtarmbetennelse. Etter jeg hadde snakket med han legen, og tatt prøve, så satt vi ute igjen. I mellomtiden tok jeg en prøve til, som bare var et vanlig stikk i fingeren.

Ca 13.30 fikk jeg et rom i 5.etasje. Og da ble det tatt blodprøver i armen min, det gikk ganske fint. Reagerte ingenting på det. Før jeg skulle sette inn en "sommerfugl" på venstre hånd.(sånn som på bildet) Da reagerte jeg sykt. Ble svimmel og kvalm og ville bare kaste opp, drikke vann og sove. Men det er ganske vanelig at jeg reagerer på sånt. Også litt med blod. Jeg måtte sette inn en "sommerfugl" altså veneflon, sånn at jeg fikk all næringen jeg trengte inn i armen, siden jeg ikke fikk spise eller drikke noe som helst.. ikke vann en gang :/  De tok også og målte blodtrykket mitt og feberen min flere ganger mens jeg lå på rommet.

Ca 19.30 fikk jeg medisiner, og da spurte sykepleierne om jeg var sulten og jeg sa ja selvfølgelig, jeg hadde jo ikke spist siden kl 9. Så da fikk jeg spise litt før jeg tok nye blodprøver som ble sendt til Ullevålsykehus kl 20.00.  De målte temperaturen min og blodtrykket mitt, og pulsen min flere ganger mens jeg lå der. Jeg sov også innemellom da, heldigvis, ellers hadde ventetiden blitt enda lenger...
kl 20. fikk jeg vite at svarene på prøvene skulle komme ca kl. 22.00 og at jeg måtte sove over til i morgen.. Da falt omtrent verden sammen om man kan si det.. Jeg var utrolig lei av å ligge der og hadde sykt vondt i hånden fordi jeg hadde veneflon i den, smerter i magen og i hodet på en gang.  

Senere kom det en sykepleier og sa at de nye prøvene var bra, og at om jeg ville kunne jeg få  dra hjem, men det var opp til meg og mine foreldre. Men jeg ville jo hjem selvfølgelig, selvom det virket litt på mamma og pappa at de var litt skeptiske til det.. Men jeg fikk lov til å dra hjem da klokken var ti-halv elleve tror jeg.. Da tok de ut veneflonen, og da ble jeg litt dårlig siden det begynte å blø en del.
Vi ble fulgt ned til en lege, som ga meg resept og fortalte litt om hva jeg skulle gjøre om det ble værre osv.. og at jeg bare skulle komme tilbake da!
   Fikk god hjelp fra de to legene jeg hadde, og sykepleierene som passet på meg, de var kjempe koselige alle sammen:)

Takk til alle som snakket med meg i går, og som ringte og ønsket meg god bedring!♥Så dette var litt kort om hva som skjedde i går, sikkert gankse uintresant for noen, kanskje ikke intresant for noen. Men da kan jeg bare linke dette innlegget til de som har spurt og spør hva som skjedde med meg. Så slipper jeg og fortelle alt :)

Det går litt bedre med meg nå, selvom jeg fortsatt har smerter, men nå får jeg gått på do og får spist og drukket. Og har fått medisiner. Så satser på at jeg blir helt ordentlig frisk snart :) 

SELGER CANON EOS KAMERA!

  • 14.11.2013 - 19:57


Heihei!
Jeg skal selge mitt canon EOS 1100D kamera! Det er ingen riper, eller form får ødelagt på noen måte. Det er så godt som nytt!
Det tar veldig bra bilder, og har god kvalitet på videoen! :) 
Det er de vanlige instillingene som det er på Canon kameraene, så veldig lett å forstå! :) 

Den som byr høyest får det!

Hvis du er intresert,  eller kjenner noen som er så kan du;
Kommentere under
Sende meg en melding på facebook: Ida Tonning
Eller sende meg en mail: Idaktonning@hotmail.com Er DU intresert? 

Photoshoot #1

  • 06.11.2013 - 22:20Synes?

INSPO

  • 04.11.2013 - 16:37

TaMegTilbake...

  • 01.11.2013 - 16:37