hits

Jeg rekker tunge til deg!

  • 29.11.2015 - 19:52

Wow, for en overskrift. Skikkelig fantasifull og greier.. hehe nei
Overskrifter er så sinnsykt vanskelig, men men, må jo stå noe der såå ja da blir det bare slik.
Har ikke blogget på flere dager nå, jeg har som dere vet verdt og er syk. Men er jo på en måte på bedringens vei siden smertene ikke varer hele tiden. Nå kommer de mest når jeg spiser. Jeg var hos legen på fredag, og må tilbake i morgen fordi det kom alt for lite blod på blodprøvene jeg skulle ta, også har jeg fått oppfølgingstime på fredag, så får håpe jeg får vite litt da og at ting kommer til å gå rett vei! :)
Ellers har jeg drevet  med trening og solgt kaker for det meste. Men nå fremover kommer jeg bare til å blogge når jeg har tid. For jeg har tenkt til å vlogge hver uke frem til jul og poste det innimellom, tenkte det kunne være litt gøy da! Vet ikke om det kommer til å skje noe spennende, men er gøy å gjøre noe spesielt som en slags julekalender selvom det ikke blir en ny video og se hver dag, hehe!

Er jo helt sykt at det allerede er første desember på tirsdag! Woow, tiden går så fort! Og nå er det ikke lenge til juleferie! Jeg gleder meg! ♥♥♥





I skrivende stund..

  • 10.11.2015 - 15:39

Hei hei dere!♥
Akkurat nå i skrivende stund ligger jeg i sengen å prøver å bruke den ledige tiden jeg har til å oppdatere dere. Og ikke missforstå nå, for jeg har generelt mye tid. For jeg har vært hjemme fra skolen siden jeg ikke er i form. Har virkelig ikke følt meg så dårlig som nå, på lenge! Noe som er bra selvfølgelig, men det er kjipt når alle smertene kommer på en gang. Både kvalme, magesmerter, mensensmerter, hodepine og i tillegg har det ene øyelokket mitt fått en kul og hovnet opp. Så dette er virkelig ikke gøy i det hele tatt! Så jeg ligger i sengen i foster stilling store deler av dagen. 

Så da smertene ikke er på det sterkeste prøver jeg å gjøre noe fornuftig, så nå ble det å oppdatere bloggen, hehe! Har jo ikke krefter til noe annet uansett, så når jeg uansett ligger her og muligheten dukket opp så hvorfor ikke? Oppdateringer er jo bra! 
Men håper dette går over snart, for dette er ikke gøy i det heletatt. Kjeder livet ut av meg.. 
♥Håper det står bra til med dere og at dere har en bra uke♥




 
Ellers denne uken hadde jeg tenkt til å vlogge litt hver dag, såå jeg får se ann litt hvor bra den vloggen blir, men prøver faktisk å oppdatere og filme litt selvom jeg er syk. Hele uken skal jo filmes. Så den kommer nok ut på søndag eller mandag igjen tenker jeg! :) 

What guys think about makeup

  • 09.11.2015 - 16:09

Jeg har tittet litt rundt på Youtube i dag å kom over denne videoen! Jeg synes den var veldig bra og veldig sann i mine øyne, så jeg tenkte å dele den med der. Gjerne kom med din mening!

 

Ryddogvask- dag!

  • 09.11.2015 - 12:50

For noen dager siden så ryddet vi mye hjemme, og masse på badet! Jeg hadde så sykt mye på badet jeg virkelig ikke trengte å ha der, så nå har jeg ordnet skikkelig opp og har full oversikt over hva jeg har der, og det jeg har der er bare ting jeg trenger og MÅ ha på badet! 

Her ser dere alt jeg måtte gå igjennom, det var en del altsåå! Og mye av dette ble kastet og mye ble ryddet vekk!


Og her er resultatet: 
Den nederste hyllen i skapet er min. Anbefaler å ha noen bokser, kurver eller skåler å ha tingene deres i på bådet, så ser det mye mer ryddig ut!