hits

Så lenge varte det... + Gabrielle konsert!

  • 16.11.2017 - 18:40

Når jeg våknet i går, da var snøen omgjort til slaps. Det har regnet en del i dag, så løpet av dagen har så si all snøen på bakken her ute blitt borte. Er det noe jeg ikke er glad i så er det slapsevær. Det er skikkelig guffent når det regner, blåser og er slaps på bakken. I dag har vært en ganske grei dag egentlig. Hoppet over frokosten i dag, slik at jeg kunne sove litt lenger med tanke på at jeg var litt sliten etter søvnmangel og en sen kveld. For i går var vi nemmelig på Gabrielle konsert på meieriet, som er utestedet her. Til tross for at jeg ikke er en skikkelig Gabrielle-fan så synes jeg kvelden var skikkelig velykket og gøy. Det var sykt god stemning, så da ble det mye musikk, sang, alkohol og dans. Så det var tipp topp. Ellers så har vi hatt valgfag i dag, som for min del vil si autogentrening og "fra skrot til skatt" der jeg nå holder på med en krakk og en julegave :) 

Shoutout til Sondre og Elise ;* Hadde blitt glad om noen ville følge de:) (direktelinker)

Snikpik på kalenderen

  • 15.11.2017 - 10:16

God morgen dere! ♥
Her er da en liten snikpik på kalenderen jeg snakket om i går, tenkte det hadde vært gøy å vise dere. Og kanskje noen kan bruke den som egen inspirasjon til en egen kalender eller lignende. Her er ihvertfall noe av det jeg gjord i går, så skal jeg fortsette med flere måneder nå. Bare å komme med tips og tilbakemeldinger eller inspirasjon om du har. Setter pris på det! ♥ Ellers vil jeg ønske dere en fin dag

 

Vinteren kom fort i år!

  • 14.11.2017 - 18:02


Hei dere!
Nå har jeg akkurat våknet fra en powernap. En powernap må nesten til på mørkedager etter middagen, hehe! 
Når jeg våknet i dag så trakk jeg for gardinene for å titte ut på været, og jammen meg hadde det snødd over natten. Så for meg ble det tidlig snø i år. I og med at jeg alltid har vært i Oslo på denne tiden av året, så har jeg ikke pleid å få så tidlig snø, ikke på noen år ihvertfall. Til tross for at det er litt kaldt er det jo ekstremt koselig. Skal si dere at jeg har fått skikkelig julestemning nå altså. I dag har vi begynt med et kalenderprosjekt som vi skal fortsette med i morgen, og mens vi jobbet med det så hørte Ingrid og jeg på julemusikk, skikkelig kos var det. Jeg planlegger å lage en kalender i julegave til besteforeldrene mine, så håper resultatet blir bra nok til å gis bort. Men til nå er jeg fornøyd, og liker oppgaven veldig godt! Synes det er skikkelig koselig å sitte å jobbe med noe man faktisk synes er koselig og gøy samt god musikk. Gleder meg veldig til adventstiden og til juleverksted ♥ Noen andre som gleder seg til desember?

USA INNKJØP - VIDEO

  • 03.11.2017 - 18:32

Hei dere!
Veldig lite blogging om dagen, men jeg har vært i USA, så det har ikke vært mye tid til det. Men tenkte å blogge om turen i løpet av de neste dagene, men først skal jeg vise dere innkjøpene jeg gjorde der!