hits

Julen 2014 - Del 1

  • 28.12.2014 - 23:21

Håper alle har hatt en super jul, det har jeg hatt! Det har vært kjempe koselig å feire sammen med familien. Og jeg har fått spist julegrøt ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Julaften feiret jeg hos bestemor, bestefar og tante som jeg alltid gjør, siden de bor på en gård. Begynte dagen med pakke på sengen, og for en gangsskyld så vant jeg på et skrapelodd, utrolig nok 25kr haha! Lunsjen var julegrøt hos tante før vi dro til kirken. Og så når vi kom hjem igjen var det litt tid før vi fikset oss til julemiddag. Etter middagen, ble det film og pakker. Utrolig koselig dag og kveld med familien. 


Pappa & mamma ♥Det var litt bilder fra dagen men utenom det tenkte jeg å slenge med bilde av meg fra i fjor og i år. 
Jeg synes jeg har forandret meg ganske mye til å være bare et år. Til venstere er meg med blondt hår julaften i fjor (2013) og til høyere er meg 1.juledag i år (2014) med brunt hår og ny blå kjole! For å være ærlig kan jeg ikke si at den forandringen er så veldig dårlig, hehe!


 Håper alle hadde en fantastisk jul! ♥


En fantastisk kveld!

  • 20.12.2014 - 14:23

På torsdag var jeg ute å tok i bruk ballkjolen min igjen, etter at den har hengt i skapet i nesten ett år! Føler meg som en prinsesse når jeg bruker denne, hehe! Jeg ble spurt om å bli med å kjøre limo og ta bilder etter ballet til noen venner, og selvfølgelig sa jeg ja til det. Det var skikkelig koselig, og jeg fikk noe annet å tenke på som er veldig fint for hodet mitt siden det har skjedd litt mye i det siste. Denne kvelden er virkelig uforglemmelig! Bildene ble litt dårlige siden det var tåkete ute, pluss at sjåføren vår ikke var den beste fotografen, haha! Men han var jævlig morsom og kul ihvertfall! :)Jeg hadde det supert, tusentakk for at dere tok meg med og fikk meg på andre tanker! ♥

 
07.12.2014

  • 07.12.2014 - 23:24De beste♥♥♥

  • 03.12.2014 - 19:44

♥♥♥