hits

Innkjøp til nyttårsaften!

  • 31.12.2015 - 12:09

Heia!
I går var jeg i byen sammen med søstra mi for å kjøpe inn litt ting vi trengte til i kveld. Og litt utenom, så tenkte å vise hva jeg kjøpte.
Vi var på fridays og spiste og så shoppet vi noen timer. Jeg hadde bestilt kjole fra Nelly  som jeg hadde tenkt å bruke på nyttårsaften som var halveis to delt, men den var for liten, fordi jeg ikke hadde lest ordentlig på størrelsen heehe. Så i går ble det skikkelig stress med å finne noe jeg kunne ha på meg, men så fant jeg et skjørt. Som lignet litt på underdelen av kjolen jeg bestilte. Såå da kjøpte jeg det. Også fant jeg en topp på bikbok, som også var på salg. Såå da ble den også med hjem. 
Så ble det litt på skjønnhets siden også! :)


Lacetop- Bikbok 49 kr 
Glitter skjørt - Hm 75krMakeup settingspray UD - Kiks - 210kr
Naked Skin Concealer UD - Kiks 190kr
ImPress Negler - Apotek1 - 119kr  

♥  ♥  ♥  ♥  

Håper alle får en fin nyttårsaften, så snakkes vi i 2016! 

Merry x - Mas!

  • 24.12.2015 - 11:19

Jeg og Justin ønsker alle en fin jul! ♥ Håper dere får en fin dag og en fin kveld! ♥Et håp om en fantastisk jul!

  • 21.12.2015 - 21:53

Hei hei!♥

Alle de fire lysene er tent og vi vet det ikke er mange dagene igjen til jul. Alle senter og butikker er stappfulle av travle stressende mennesker som forter seg alt dem kan for å kjøpe de siste julegavene, for tiden går utrolig fort nå! I år har jeg vært utrolig treig med julegaver, kjøpte faktisk de siste i dag haha! Så det har vært litt travelt for meg, men men, sånn er det.. 
Og jeg vet enda ikke hva jeg skal ha på meg på den store dagen..  Hadde bestilt to kjoler fra nelly som jeg fikk i posten i ste, men den ene likte jeg ikke passformen på og den andre hadde jeg ikke lest godt nok på om str. For den var tydeligvis veldig liten i størrelsen, noe jeg ikke hadde fått med meg, så det var kjempe kjipt så da må jeg sende de inn igjen og bytte de.. Litt kjipt, men men sånn er det.. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg har selv bestemt meg for at jeg skal få en kjempe fin jul i år så jeg håper det går som planlagt haha. I fjord og året før satt jeg med kjærlighetssorg så det var jo ikke drit kult,  så i år skal ingenting ødelegge julen. I tilegg skal jeg feire i oslo hos farmor og farfar, noe som jeg ikke har gjort på en stund, så da får jeg feiret med broren min og tantebarnet mitt også! Så det gleder jeg meg veldig masse til! <3<3 
Drar til bestemor og er der noen dager også, noe som blir litt rart siden det blir første julen uten bestefar (<3) Men håper det blir koselig uansett.  

Håper alle dere får en fin tid frem til julen og på julaften<3 Vi snakkes!

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Skøytesøndag

  • 06.12.2015 - 19:42

Hei hei, i dag har jeg tilbrakt dagen på is. Jeg og to andre venninner var å sto på skøyter sammen for første gang i år og det var veldig koselig. Falt faktisk ikke en eneste gang,så er litt smålig stolt over det da, haha! Men det var gøy og få på seg skøytene igjen, og få litt vinter følelse. Har verken vinter følelse eller jule følelse siden det ikke er snø. Ser ut som det er høst ute liksom. I dag var det til og med 8grader ute! 
Men men, nå skal jeg hoppe i dusjen, og så se farmen finalen! hihi, Snakkes i morgen!♥

Christmas inspiration

  • 05.12.2015 - 21:40

♥ 

Ha en fin kveld, dere!

Christmas wishlist 2015

  • 04.12.2015 - 22:09

Hei hei dere! Nå er det ikke så alt for mange dager igjen til jul, og i den sammenhengen tenkte jeg å vise noe av det jeg ønsker meg til jul. Det er både venner og familiemedlemmer som spør hva jeg ønsker meg, og da er det ganske lett å bare hendvise dem til bloggen hehe! Jeg blir alltid så stum og glemmer nesten hva jeg ønsker meg når folk spør, så da er det jo greit å ha skrevet det ned et sted. 

Jeg har lagt med linker til nettsider der man kan kjøpe produktene om jeg har funnet det. Men det aller meste kan kjøpes i butikk :)
Så her er det jeg ønsker meg til jul. Håper dere finner noe tips eller kanskje du ønsker deg noe av det samme som du glemte å skrive opp på din ønske liste? 
UrbanDecay makeup setting spray HER
Treningsaparater HER
RL skjorter HER. 
UrbanDecay eyeshadowprimer HER
RL Pink pony parfume HER 


Billion dollar brows øyenbryns penn - HER 
Gavekort på BIKBOK
Adidas hettegenser HER
Treningstøy fra nike - langarmet genser med v-neck og langarmet med høyhals. 
Nike Air MAX
Michael kors -Jet set Large Saffiano Leather Crossbody - HER DW klokke med diamanter 
Kari Traa genser 
Under makeup base primer - INGLOT - HER
Perversjon masvcara URBAN DECAY  - HER 
Kamerastativ  
Vivala huicy Nori 
Diva ring light NOVA HER 

Hva ønsker du deg til Jul?