hits

2xU

  • 12.12.2016 - 19:48

 

Vært å testet min nye trenings tights fra 2xu rundt vannet i dag! Var sykt digg, og den var like deilig som de andre, bortsett fra at denne var litt tynnere. Men den sitter som et skudd da. også var den jo ekstra fin siden den er rosa haha! :) Bestilte den fra Tights.no om noen skulle lure! Til å anbefale!
Liker du 2xU sine tightser?

Like I did

  • 06.12.2016 - 15:46

Elsker å finne nye sanger jeg ikke har hørt før. Og hva er vel bedre enn å dele dem da? Har du noen favoritt sanger om dagen?
Hør på denne, såå fin:

Når julen blir noe negativt..

  • 04.12.2016 - 21:19

00.30 pm.

Fortsatt våken. Vetikke hvorfor jeg skriver dette. Må bare få ting ut. Julen skal bringe god stemning og familien sammen? Er det ikke det som kjennetegner julen a? Jeg trodde det jeg. Men hva om det ikke skjer. Hva om familien dytter andre familiemedlemmer vekk. Hva om man ikke føler seg velkommen? Hva om man ikke lenger vil feire jul med familien fordi det er så dårlig stemning? Hva er det å gjøre da? Du kan ikke flykte vekk, du kan ikke bare rømme. Du bor jo med de. Du er innelåst med de. Julen skal være noe positivt ikke negativt.. 

Desembertanker

  • 02.12.2016 - 16:45

Heii
Det har vært masse frem og tilbake nå, nesten hele året egentlig. Spesielt etter sommerferien. Synes det nesten er litt trist at jeg har vært så dårlig på å gjøre noe jeg virkelig liker å gjøre. Men noen ganger dukker det opp ting, og hverdagen blir forandret. Nettopp det er grunnen til stort fravær fra meg, på bloggen. Denne gangen skal jeg ikke si at jeg skal prøve å blogge hver dag eller så ofte som mulig fremover, selvom det selvfølgelig er det jeg vil. Men vil ikke skuffe mere. Har jeg tid, mulighet og kapasitet til det så skal jeg gjøre det. Det som er greia er at det bare er veldig mye for meg om dagen, noe det egentlig har vært helt siden høstferien. Verken hodet mitt eller kroppen min er ordentlig med. Vurderer å lage et innlegg der jeg forteller litt, også i sammenheng med skolen men er ganske usikker på det, så tenker å se det an litt.

Men hey dere, det er faen meg desember! 2. desember faktisk. Nå er det under en måned igjen a 2016, og fy som jeg gleder meg til et nytt år. Nytt år, nye muligheter og mange minner. Men først må vi bli ferdige med den fantastiske julemåneden vi nå er inni. Butikkene er fulle av julegaveekser, og karljohan er blitt pyntet med jule lys. Det er jo utrolig koselig da! 

Hva tenker dere om julekalendere foresten? Jeg pleier egentlig ikke å ha det, men fikk denne (under) av mamma og pappa, da de hadde vært i tyskland. Kalenderen er fra TheBodyShop. Du kan finne den HER. Det er jo utrolig koselig med kalendere, men det er så mange som er så utrolig dyre, der de skriver at verdien er så og så mye. Men det virker jo ikke sant, når man først åpner dørene på kalenderen å ser. Nå høres det sikkert ut som at jeg er missfornyød ellerno. Det er absolutt ikke tilfelle, mener bare det er sykt overpriset og at det nesten blir et slags press på hva slags kalendere man skal ha også. 


Bilde fra bloggsnappen min - idablogg98