hits

Julegavepakking!

  • 22.12.2017 - 22:19


Endelig er alle julegavene pakket inn, og jeg skal pakke ferdig baggen min for morgen dagen. 
Som vanlig så feirer jeg jul hos bestemor, på mamma sin side, så dit drar jeg da i morgen. Har med meg kamera, så får se hva jeg får til av knipsing og oppdateringer! Ønsker ihvertfall dere alle en skikkelig fin jul! I dag våknet jeg kl 10, lagde meg frokost og satte meg for å se på jul i svingen episodene jeg hadde gått glipp av, før jeg sovnet igjen, og deretter våknet kl 15. Da dro jeg til farmor og farfar, og var der så si hele dagen. Ellers har jeg bare drevet med litt smått her og der hjemme, i forhold til at jeg drar i morgen. 

Verdensbeste julesokker!

  • 19.12.2017 - 10:38


Nå har jeg akkurat spist frokost, og nå går jeg rundt å daffer i verdens beste kose-sokker. Fikk disse i går av pappa og elsker de! De er skikkelig myke inni og drit søte med julemønster utenpå.  Nå som det er desember og jul synes jeg det er såpass innafor med julesokker altså. Føler jeg skal bo i disse resten av desember, haha! Dere får tak i de på Cubus foresten.

2 Desember favoritter

  • 18.12.2017 - 19:32

Nå nærmer julen seg med stormskritt! Nå har jeg fått juleferie og er tilbake i Oslo. Jeg gleder meg helt sinnsykt til å dra til bestemor, for å spise god julemat og pynte meg og kose meg masse med familien.♥ Når det er vinter og jul synes jeg det er ekstra koselig med duftlys, så på skolen har jeg og roomien min brent masse duft lys, så hos oss er det både koselig og lukter godt. Hva er vel bedre enn det? Og mens vi er inne på dufter, så må jeg vise dere den nye parfymen min som jeg har begynt å bruke. Synes det lukter skikkelig feminint og godt. Denne kjøpte jeg på Gardermoen, en til meg og en til søsteren min. Elsker den!
Synes disse to kan være perfekte som julegave også. 

HYTTETUR - JULAVSLUTNING

  • 18.12.2017 - 15:29

Hei dere!
Siden det snart er juleferie, så skulle alle elevene på skolen dra på hyttetur med sin klasse. Jeg elsker hytteturer, det er så sykt koselig! Og klassen vår er verdensmestere på å kose oss. Det ble tandoori til middag, lussekatter og milkshake i jacuzzien til dessert. Før hjemreise lagde vi hjemmelaget kakao, som var veldig digg etter å ha vært på tur + tomatsuppe til lunsj. 

Long time, no see? 

  • 08.12.2017 - 20:41


I dag er det 8.desember, og bare 8 dager til juleferie! Gleder meg skikkelig masse, det blir så koselig å komme seg til Oslo, for å se på julelysene i Karljohan. I tillegg har jeg tenkt å komme meg ut på skøyter og på skitur med pappa. Også må jeg jo handle inn de siste julegavene før jeg tar ordentlig ferie hehe!♥
Ellers i det siste har det ikke skjedd så mye spennende egentlig, jeg var på juleverksted på onsdag, og i morgen har vi juleverksted på skolen, elev kveld og så blir det en slags "julefeiring" ute siden det er siste helgen før folk begynner å dra hjem. Skolen har nemlig leid en restaurant, med bar og dansegulv i under etasjen. Så tror det kan bli god stemning. Ellers har det gått mye i Netflix og soving i det siste, siden formen ikke har vært helt på topp. Satser på den blir bedre snart ihvertfall.  Nå blir det black list♥