hits

Morgenstund har jordbær i munn!

 • 30.07.2017 - 11:51

God morgen dere!

Norskejordbær til frokost er vel ikke noe man takker nei til? Det gjorde ihvertfall ikke jeg når jeg åpnet kjøleskapet i ste. Da ble det oppskjærtejordbær på yoghurten med en gang. Jeg elsker å kunne pynte og dekorere yoghurten min, dette høres sikkert utrolig dumt ut. Men det er så sykt godt, og hver gang jeg bytter ut noe, eller legger til noe, så blir jo smakene litt annerledes enn sist gang. Om dere følger meg på instagram har dere sikkert sett at dette er en favoritt hos meg, å spise som frokst. Har dere noen favoritter som frokost, eventuelt noe spennende og godt til å pynte yoghurten med? Da vil jeg gjerne vite det! Her er ihvertfall dagens:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ha en fin dag, dere!

SommerLunsj

 • 17.06.2017 - 13:29

Hei hei dere! ♥
God sommer til alle dere som har fått sommerferie nå!

Jeg sov så utrolig godt i natt, og våknet helt av meg selv. Tror ikke jeg vet om noe som er deiligere enn det altså. I går hadde jeg en liten vinkveld så det var koselig. Og nå har jeg akkurat hatt besøk av Rebecka. Jeg hadde ikke vært med hun på lenge, så det var kjempe koselig å endelig få vært med henne igjen. Da er alltid humøret på topp. ​Så nå har vi akkurat spist en deilig sommerlunsj, som besto av amerikanske pannekaker med tilbehør. Utrolig godt var det! ♥
Senere blir det en tur ti byfestivalen i lillestrøm, hvis jeg ikke selv får besøk. 
Ha en fin lørdag!
God morgen!

 • 21.05.2016 - 10:06

God morgen dere!
Nå skal jeg spise frokost før jeg hopper i dusjen og etter det begynner å fikser meg til bursdag. Tenkte til og med å sette på negler siden neglene mine er så korte, knekte og ødelagte etter russetiden, uff.. Ser helt forferdelig ut. Skal reise ut til Enebakk for å være i burdagen til onkelen min sammen med hele familien. Så det blir koselig.  Håper været holder seg, og at det helst blir finere selvfølgelig. Ingenting er bedre enn sol i helgen. Og må ærlig innrømme at jeg ble litt ekstra sliten i går når været var så dårlig.  Ha en fin dag!♥

 

Lørdagsfrokost

 • 23.04.2016 - 12:08 

Morgenbaking!

 • 17.04.2016 - 11:41

God morgen!
Håper dere alle har sovet godt, og hatt en fin helg til nå. For min del, veldig mye frem og tilbake og litt rot, men jeg har møtt kjempe mange herlige folk som jeg ikke hadde møtt på alt for lenge, så det var kos. Idag blir det russemøte, så nå driver jeg og baker Brownies til jentene, for å gi dem en liten overaskelse. 
Ellers i dag så blir det en del rydding og jobbing. Også skal jeg kanskje på tur med familien, men får se ann været litt. Er jo ikke så gøy å dra på tur når det er overskyet og det små regner. Men uansett, ha en fin søndag! ♥

Hva skal du i dag?


 

Lørdags - (Kylling)Burger

 • 16.04.2016 - 18:46

Heiia!♥Nå har jeg akkurat spist middag! Har faktisk testet noe nytt idag. Eller nesten nytt, smakte litt forige helg, men i dag lærte jeg hvordan man lagde denne herlige kylling burgeren! Det var søstra mi som hadde fått oppskriften fra en veninne. Så da tenkte jeg at jeg kunne dele den videre. Dere får video i løpet av førstkommende uke! (Håper bare klippene ble greie nok).  

I dag så har jeg og pappa vært å hentet et bord og fire tilhørende stoler som jeg hadde veldig lyst på. Det ble gitt bort i borettslaget så jeg sa jo jatakk til det. Det var en liten jobb og hente det i 6.etasje, men men! Fikk det jo trossalt gratis, og det kan bli veldig fint å ha med seg når jeg skal flytte. Så i mellomtiden skal vi bruke det i stuen. 

Nå skal jeg snart begynne å fikse meg litt siden jeg skal ut på fest med noen veninner! Vi snakkes!♥ 

Hundelunsj

 • 22.03.2016 - 16:32

Nå har jeg og mamma besøk av en veninne av mamma som jobber på sentret som har en skikkelig søt hund som vi låner og går tur med noen dager. Og nå har de kommet på besøk for å spise lunsj/middag. Alltid koselig med besøk av en hund eller en hundeeier. For jeg elsker jo generelt hunder og hundeprat. Søte Marvin ♥

Morgenstund

 • 22.03.2016 - 10:29

God morgen♥ 
I går var jeg i sverige, på handletur med søstra mi og pappa. Det var kjempe koselig som vanlig, men også litt slitsomt hehe. Det ble mye mat og en del undertøy. Tenkte egentlig å vise dere hva jeg kjøpte men siden det ikke var så veldig spennende så dropper jeg det.  I dag ble det en veldig rosa frokost om man kan si det sånn. Kjøpte meg faktisk polarbrød i går, noe jeg ikke har spist på veldig veldig lenge, sikkert flere år. Nå sitter jeg å ser på gårsdagens episode av Paradise, og etterpå skal jeg rydde litt og så får jeg se hva dagen bringer. Har planer om å filme en video ihvertfall, men får se an litt.. 

 

Verdensbeste Lunsj

 • 07.10.2015 - 12:04


 
Hei hei dere!
Bananpannekaker er virkelig noe av det beste jeg vet! Og jeg har testet et par forskjellige oppskrifter, og det spørs veldig på oppskriften, men når oppskriften er bra og de blir gode, da blir de drit gode! I dag testet jeg en ny oppskrift som jeg fant på godt.no Synes det alltid er gøy å teste ut nye oppskrifter for å finne hvilken som er favoritten, men denne falt absolutt i smak, så den er verdt å teste ut.

Oppskrift Til ca 3-4 pannekaker/1.person:

1egg, 1dl havregryn, 0,5dl melk, 1banan, 0,5ts bakepulver og 0,5ts vaniljesukker. I tillegg til dette tok jeg opp i en halv ts med kardemomme! Men hva du velger å putte oppi er opp til deg!
Bland alt i en blender eller en bolle med mikser. Og deretter la røren stå litt, før du steker dem. Da blir de mye bedre! :) Stek i noen minutter, hold øynene på platen så de ikke brenner seg. Og til slutt, topp med hva du ønsker, og nyt dem! ♥ 

Q: Har du prøvd denne oppskriften før?
Bananapancakes to breakfast...?

 • 14.08.2015 - 12:06

Yes, please!♥
Sier ikke nei til en så god frokost om morningen jeg altsåå. Var en stund siden jeg hadde laget med en så god frokost så tenkte det var på tide. Man må unne seg en god frokost for å få en god dag tenker nå jeg.. Har en del inspirasjon for frokost og lunsj nå så kanskje det blir en video på det? #backtoschool? 
Var foresten å sjekket linsen og kameraet mitt i går, og kameraet er helt fint men linsen er det desverre ikke noe å gjøre noe med. Det er heller ingen grunn til å sende det inn til reprasjon siden kameraet er såpass nytt at det kan hende dem ikke vet hvordan man fikser det. Så da må jeg nok kjøpe meg en ny linse, det er jo utrolig kjipt med tanke på at jeg har litt ting som står på "ønskelisten min" og at iphonen min ikke alltid gjør som den skal heller, pluss at jeg ikke har hatt kameraet så lenge heller. 
Håper bare jeg får rukket å skaffe meg en linse før jeg drar på hyttetur neste helg.. 

Ha en fin dag, vi snakkes!♥


Mangosalat + laks = PERFEKT!

 • 30.07.2015 - 17:04

Det er ulike måter du kan lage denne middagen på sevfølgelig, og jeg fikk inspirasjonen fra Marthe Bore sitt innlegg. Du kan lese det HER! Jeg lagde kanskje en litt lettere versjon, hehe! Men det ble kjempe godt og falt i smak for hele familien! :) Ingrediensene jeg brukte var: 200gTagliatelle pasta, 2L vann, 4 lakseskiver, salat, en halv-en hel agurk,  en mango og en lime.  Dette var til fire stykker! :)

Dette var kjempe godt, og er absolutt verdt å teste ut!

Treningsmat!

 • 26.07.2015 - 21:19

Nå kom jeg akkurat hjem fra løpetur, og det var kjempe deilig å komme seg ut å løpe litt siden jeg ikke har vært så mye i bevegelse og trent så mye i ferien. Så da Kaija spurte meg i ste om jeg ville bli med en tur rundt vannet så sa jeg selvfølgelig ja! Alltid så koselig med hun. Vi har alltid så mye å snakke om, og hun er så forståelig! :)
Så utrolig kjekt med venner man kan trene med også!♥

Nå sitter jeg å spiser denne deilige frukten! Frister det?#foodporn

 • 23.07.2015 - 09:15

Nam nam nam nam...
Blir så utrolig fristet og inspirert altså! Slik som jeg sa for noen dager siden, wow!  Har virkelig fått en periode for mat nå altså! Så tenkte å prøve å smitte dere litt. Jeg blir veldig inspirert til å spise frukt når jeg ser bilder med oppskjært frukt i mange farger. Ser såå godt ut! 

Hva er din favoritt mat og favoritt frukt? #foodlove

 • 20.07.2015 - 23:15

Heii♥ 
Hvordan har dagen deres vært? 
Min har vært som en bergodalbane om jeg kan si det sånn, haha! Og i morgen blir det en liten shopping tur med pappa siden jeg har planer om å kjøpe meg et nytt kamera i morgen, så håper det ikke er utsolgt når jeg kommer dit ihvertfall. Og så skal jeg vel hjem og pakke, før jeg drar på hytten litt på ettermiddagen.  Har ikke vært på hytten på en stund nå så det blir deilig. Selvom jeg ikke er kjempe glad i å være der siden det er i skogen og jeg er en by jente så er det utrolig deilig å komme seg vekk fra Oslo også! 


Har sittet kjempe mye på tumblr og We♥it de siste dagene. Og jeg får så mye inspirasjon derfra. Og nå har jeg en periode får mat. Så ikke bli overasket om det blir mye innlegg om mat i tilegg til bilder. Slik er det når man elsker mat, og lett blir inspirert. 

Nå skal jeg ta en dusj før jeg legger meg, så snakkes vi i morgen! ♥

A late good breakfast

 • 19.07.2015 - 14:37
God morgen fininger!♥
Håper alt er bra med dere og at dere får en fin dag!

I dag skal jeg gjøre det beste jeg kan ut av dagen og prøve å være så positiv som jeg kan selvom det er litt mye tanker i hodet mitt nå. Planen i dag er å slappe av og rydde i leiligheten og kanskje dra en tur på kino senere på ettermiddagen/kvelden. Får bare se litt hvordan dagen blir egentlig. 
I dag våknet jeg av meg selv 12:15 og lå og dro meg i en time før jeg merket at magen min rumlet og jeg gikk til kjøkkenet. Men der var det ikke noe frokost alternativer, ikke en gang en brødskalk.  Vi hadde knekkebrød da, men siden jeg ikke kan spise det nå tenkte jeg å lage pannekaker. Og disse er utrolig gode, så da tenkte jeg og dele oppskriften med dere! ♥
♥ Du trenger:
1.
50g smør 2. 2 egg 3. 2 1/2 dl helmelk 4. 1/2 ts salt 5. 2 ts bakepulver 6. 1 ss sukker 7. 3 dl hvetemel

♥ Slik gjør du: Dette er jo kjempe enkelt, så det er bare å blande alt sammen. Jeg pleier å få best resultat om jeg først blander de våte ingrediensene sammen, og blander de tørre sammen, derretter de tørrre inn i de våte. Jeg vet ikke om dette har noe å si egentlig (jeg er ganske dårlig på kjøkkenet haha) men det er slik jeg synes det er best å gjøre det, og får best resultat! ♥ Tips: Om du skal bruke pannekakene til dessert, kan du blande inn noen overaskelser i røren før du steker den. F.eks:  nøtter eller sjokoladebiter!

GRILLKOS

 • 14.07.2015 - 14:48

Hei heii♥
I går spiste vi middag ute på verandaen og det var kjempe koselig.  Elsker å grille på bordgrill ute, og det er ekstra digg å spise ute om sommeren. Tok noen bilder i går også som jeg kan vise ihvertfall: 


Norskejordbær!

 • 09.07.2015 - 22:15

Hei Hei dere! 
Det har vært en ganske avslappende dag hjemme idag etter som jeg kom hjem fra Kiel i ste. Jeg har bare slappet av siden jeg var så utrolig sliten når jeg kom hjem. Jeg har også pakket litt ut og filmet en innkjøpsvideo. Jeg kjøpte ikke så veldig mye i kiel egentlig, men tenkte å lage en uansett, det er jo morsomt å se på innkjøpsvideoer uansett, så den skal jeg redigere så den kommer nok i morgen! :) 


Mamma og pappa var nede i hagen til farmor og farfar og plukket jorbær i ste  så da fikk jeg noe godt å spise etter jeg hadde sovet og hentet Dennis! Dennis var på ferie hos Rebecka i mens jeg var i Tyskland, og hun var en fantastisk passer og han har kost seg masse hos henne.  I morgen er planen bare å slappe av, rydde og dra ned til farmor for å hjelepe henne med å vaske. 
Noen andre som elsker norske jordbær?
Vi snakkes i morgen søtinger, natta!

Perfect morning!

 • 14.06.2015 - 14:07

Hei hei alle søte! 
I dag våknet jeg av meg selv i ti tiden noe som var veldig deilig. Våknet opp med huset for meg selv siden mamma og pappa er på hytten.Elsker morningene jeg har alene, selvom jeg liker å dele dem med andre også da, hehe. Men det er sykt deilig å kunne bruke den tiden jeg selv vil uten å måtte tenke på noen andre. Det er lov å være litt selvopptatt noen ganger er det ikke? 
Jeg gikk på kjøkkenet og satte på høy muskk og var i min helt egen verden i mens jeg lagde meg smoothie med bringbær og banan, som faktisk ble ganske så god og jeg liker ikke bringebær en gang haha! I tillegg så lagde jeg bananpannekaker som virkelig er en stor favoritt hos meg! Mmm, det er så godt. Pyntet litt med jordbær og banan også. 
Skjærte opp resten av vannmelonen som ble igjen etter i går, da jeg hadde en super koselig kveld med noen av jentene. Tenkte å vise noen bilder senere i dag!♥ I Mens jeg spiste frokost så jeg på Youtube videoer på tven i stuen og satt og nøyt den gode frokosten. 

Dette var virkelig den perfekte frokosten og en perfekt morgen! ♥ Ønsker dere alle en fin dag!Sommermat

 • 09.06.2015 - 15:58

Hei hei, solstråler!♥
Håper dere har en fin tirsdag, det har ihvertfall jeg :) Var så heldig at jeg begynte 12.15 på skolen i dag, hadde kunn media og jobbet med et reklameprosjekt med å redigere videoen. Narvesen bolle reklame, som jeg fortalte om i går. Den ble helt ferdig i dag og vi ble veldig fornøyd med den! Vi fikk slutte på skolen når vi var ferdige, så vi dro litt før 14. Så det var kjempe deilig å ha en så kort skole dag, gjør meg abselutt ingenting når solen skinner så mye som nå! 
Dro på butikken og kjøpte inn litt mat slik at jeg kunne lage meg gjod lunsj i mens jeg ligger ute å soler meg som jeg gjør nå. Ble jordbær og banan pluss litt annet som jeg skal bruke til salat og smoothie senere! 
Nå ligger jeg ute på verandaen og jobber med fargen,  ligger utrolig behagelig og tenkte å sette i proppene med god musikk så jeg sikkert sovner hehe.. 
Flere som nyter solen, og kanskje også med god sommermat? 

Frokost tips!

 • 30.05.2015 - 13:10

God morgen alle sammen! ♥

Nå har jeg akkuratt stått opp omtrent å sitter å skriver til dere. Jeg sto opp 12.15 i dag, og la meg ganske sent i går så det var veldig deilig å sove lenge. I går så var jeg på strømmen storsenter sammen med Hege, det var kjempe koselig og vi fikk shoppet litt. I tillegg spiste vi ute på en resturant, men tenker å skrive om det senere i dag. 
Nå skal jeg bare spise opp før jeg tenkte å fikse meg og dra til farmor og farfar en tur siden jeg ikke har vært der på en liten stund nå.

Tenkte å anbefale dere en frokost jeg spiser veldig ofte. Yoghurt, kort og Crusli sammen er kjempe godt. I tillegg har jeg banan oppi for å få mer smak og en av de 5 om dagen.  Noen ganger spiser jeg dette alene, men det er kjempe godt sammen. Verdt å teste ut om du ikke allerede har gjort det!
Jaja, vi snakkes senere i dag♥