30.07.2017

Morgenstund har jordbær i munn!

 • Skrevet 30.07.2017 klokka 11:51
 • Kategori: Mat

God morgen dere!

Norskejordbær til frokost er vel ikke noe man takker nei til? Det gjorde ihvertfall ikke jeg når jeg åpnet kjøleskapet i ste. Da ble det oppskjærtejordbær på yoghurten med en gang. Jeg elsker å kunne pynte og dekorere yoghurten min, dette høres sikkert utrolig dumt ut. Men det er så sykt godt, og hver gang jeg bytter ut noe, eller legger til noe, så blir jo smakene litt annerledes enn sist gang. Om dere følger meg på instagram har dere sikkert sett at dette er en favoritt hos meg, å spise som frokst. Har dere noen favoritter som frokost, eventuelt noe spennende og godt til å pynte yoghurten med? Da vil jeg gjerne vite det! Her er ihvertfall dagens:

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ha en fin dag, dere!

17.06.2017

SommerLunsj

 • Skrevet 17.06.2017 klokka 13:29
 • Kategori: Mat

Hei hei dere! ♥
God sommer til alle dere som har fått sommerferie nå!

Jeg sov så utrolig godt i natt, og våknet helt av meg selv. Tror ikke jeg vet om noe som er deiligere enn det altså. I går hadde jeg en liten vinkveld så det var koselig. Og nå har jeg akkurat hatt besøk av Rebecka. Jeg hadde ikke vært med hun på lenge, så det var kjempe koselig å endelig få vært med henne igjen. Da er alltid humøret på topp. ​Så nå har vi akkurat spist en deilig sommerlunsj, som besto av amerikanske pannekaker med tilbehør. Utrolig godt var det! ♥
Senere blir det en tur ti byfestivalen i lillestrøm, hvis jeg ikke selv får besøk. 
Ha en fin lørdag!
21.05.2016

God morgen!

 • Skrevet 21.05.2016 klokka 10:06
 • Kategori: Mat

God morgen dere!
Nå skal jeg spise frokost før jeg hopper i dusjen og etter det begynner å fikser meg til bursdag. Tenkte til og med å sette på negler siden neglene mine er så korte, knekte og ødelagte etter russetiden, uff.. Ser helt forferdelig ut. Skal reise ut til Enebakk for å være i burdagen til onkelen min sammen med hele familien. Så det blir koselig.  Håper været holder seg, og at det helst blir finere selvfølgelig. Ingenting er bedre enn sol i helgen. Og må ærlig innrømme at jeg ble litt ekstra sliten i går når været var så dårlig.  Ha en fin dag!♥

 

23.04.2016

Lørdagsfrokost

 • Skrevet 23.04.2016 klokka 12:08
 • Kategori: Mat 

17.04.2016

Morgenbaking!

 • Skrevet 17.04.2016 klokka 11:41
 • Kategori: Mat

God morgen!
Håper dere alle har sovet godt, og hatt en fin helg til nå. For min del, veldig mye frem og tilbake og litt rot, men jeg har møtt kjempe mange herlige folk som jeg ikke hadde møtt på alt for lenge, så det var kos. Idag blir det russemøte, så nå driver jeg og baker Brownies til jentene, for å gi dem en liten overaskelse. 
Ellers i dag så blir det en del rydding og jobbing. Også skal jeg kanskje på tur med familien, men får se ann været litt. Er jo ikke så gøy å dra på tur når det er overskyet og det små regner. Men uansett, ha en fin søndag! ♥

Hva skal du i dag?


 

16.04.2016

Lørdags - (Kylling)Burger

 • Skrevet 16.04.2016 klokka 18:46
 • Kategori: Mat

Heiia!♥Nå har jeg akkurat spist middag! Har faktisk testet noe nytt idag. Eller nesten nytt, smakte litt forige helg, men i dag lærte jeg hvordan man lagde denne herlige kylling burgeren! Det var søstra mi som hadde fått oppskriften fra en veninne. Så da tenkte jeg at jeg kunne dele den videre. Dere får video i løpet av førstkommende uke! (Håper bare klippene ble greie nok).  

I dag så har jeg og pappa vært å hentet et bord og fire tilhørende stoler som jeg hadde veldig lyst på. Det ble gitt bort i borettslaget så jeg sa jo jatakk til det. Det var en liten jobb og hente det i 6.etasje, men men! Fikk det jo trossalt gratis, og det kan bli veldig fint å ha med seg når jeg skal flytte. Så i mellomtiden skal vi bruke det i stuen. 

Nå skal jeg snart begynne å fikse meg litt siden jeg skal ut på fest med noen veninner! Vi snakkes!♥ 

22.03.2016

Hundelunsj

 • Skrevet 22.03.2016 klokka 16:32
 • Kategori: Mat

Nå har jeg og mamma besøk av en veninne av mamma som jobber på sentret som har en skikkelig søt hund som vi låner og går tur med noen dager. Og nå har de kommet på besøk for å spise lunsj/middag. Alltid koselig med besøk av en hund eller en hundeeier. For jeg elsker jo generelt hunder og hundeprat. Søte Marvin ♥

22.03.2016

Morgenstund

 • Skrevet 22.03.2016 klokka 10:29
 • Kategori: Mat

God morgen♥ 
I går var jeg i sverige, på handletur med søstra mi og pappa. Det var kjempe koselig som vanlig, men også litt slitsomt hehe. Det ble mye mat og en del undertøy. Tenkte egentlig å vise dere hva jeg kjøpte men siden det ikke var så veldig spennende så dropper jeg det.  I dag ble det en veldig rosa frokost om man kan si det sånn. Kjøpte meg faktisk polarbrød i går, noe jeg ikke har spist på veldig veldig lenge, sikkert flere år. Nå sitter jeg å ser på gårsdagens episode av Paradise, og etterpå skal jeg rydde litt og så får jeg se hva dagen bringer. Har planer om å filme en video ihvertfall, men får se an litt.. 

 

07.10.2015

Verdensbeste Lunsj

 • Skrevet 07.10.2015 klokka 12:04
 • Kategori: Mat


 
Hei hei dere!
Bananpannekaker er virkelig noe av det beste jeg vet! Og jeg har testet et par forskjellige oppskrifter, og det spørs veldig på oppskriften, men når oppskriften er bra og de blir gode, da blir de drit gode! I dag testet jeg en ny oppskrift som jeg fant på godt.no Synes det alltid er gøy å teste ut nye oppskrifter for å finne hvilken som er favoritten, men denne falt absolutt i smak, så den er verdt å teste ut.

Oppskrift Til ca 3-4 pannekaker/1.person:

1egg, 1dl havregryn, 0,5dl melk, 1banan, 0,5ts bakepulver og 0,5ts vaniljesukker. I tillegg til dette tok jeg opp i en halv ts med kardemomme! Men hva du velger å putte oppi er opp til deg!
Bland alt i en blender eller en bolle med mikser. Og deretter la røren stå litt, før du steker dem. Da blir de mye bedre! :) Stek i noen minutter, hold øynene på platen så de ikke brenner seg. Og til slutt, topp med hva du ønsker, og nyt dem! ♥ 

Q: Har du prøvd denne oppskriften før?
14.08.2015

Bananapancakes to breakfast...?

 • Skrevet 14.08.2015 klokka 12:06
 • Kategori: Mat

Yes, please!♥
Sier ikke nei til en så god frokost om morningen jeg altsåå. Var en stund siden jeg hadde laget med en så god frokost så tenkte det var på tide. Man må unne seg en god frokost for å få en god dag tenker nå jeg.. Har en del inspirasjon for frokost og lunsj nå så kanskje det blir en video på det? #backtoschool? 
Var foresten å sjekket linsen og kameraet mitt i går, og kameraet er helt fint men linsen er det desverre ikke noe å gjøre noe med. Det er heller ingen grunn til å sende det inn til reprasjon siden kameraet er såpass nytt at det kan hende dem ikke vet hvordan man fikser det. Så da må jeg nok kjøpe meg en ny linse, det er jo utrolig kjipt med tanke på at jeg har litt ting som står på "ønskelisten min" og at iphonen min ikke alltid gjør som den skal heller, pluss at jeg ikke har hatt kameraet så lenge heller. 
Håper bare jeg får rukket å skaffe meg en linse før jeg drar på hyttetur neste helg.. 

Ha en fin dag, vi snakkes!♥


30.07.2015

Mangosalat + laks = PERFEKT!

 • Skrevet 30.07.2015 klokka 17:04
 • Kategori: Mat

Det er ulike måter du kan lage denne middagen på sevfølgelig, og jeg fikk inspirasjonen fra Marthe Bore sitt innlegg. Du kan lese det HER! Jeg lagde kanskje en litt lettere versjon, hehe! Men det ble kjempe godt og falt i smak for hele familien! :) Ingrediensene jeg brukte var: 200gTagliatelle pasta, 2L vann, 4 lakseskiver, salat, en halv-en hel agurk,  en mango og en lime.  Dette var til fire stykker! :)

Dette var kjempe godt, og er absolutt verdt å teste ut!

26.07.2015

Treningsmat!

 • Skrevet 26.07.2015 klokka 21:19
 • Kategori: Mat

Nå kom jeg akkurat hjem fra løpetur, og det var kjempe deilig å komme seg ut å løpe litt siden jeg ikke har vært så mye i bevegelse og trent så mye i ferien. Så da Kaija spurte meg i ste om jeg ville bli med en tur rundt vannet så sa jeg selvfølgelig ja! Alltid så koselig med hun. Vi har alltid så mye å snakke om, og hun er så forståelig! :)
Så utrolig kjekt med venner man kan trene med også!♥

Nå sitter jeg å spiser denne deilige frukten! Frister det?23.07.2015

#foodporn

 • Skrevet 23.07.2015 klokka 09:15
 • Kategori: Mat

Nam nam nam nam...
Blir så utrolig fristet og inspirert altså! Slik som jeg sa for noen dager siden, wow!  Har virkelig fått en periode for mat nå altså! Så tenkte å prøve å smitte dere litt. Jeg blir veldig inspirert til å spise frukt når jeg ser bilder med oppskjært frukt i mange farger. Ser såå godt ut! 

Hva er din favoritt mat og favoritt frukt? 20.07.2015

#foodlove

 • Skrevet 20.07.2015 klokka 23:15
 • Kategori: Mat

Heii♥ 
Hvordan har dagen deres vært? 
Min har vært som en bergodalbane om jeg kan si det sånn, haha! Og i morgen blir det en liten shopping tur med pappa siden jeg har planer om å kjøpe meg et nytt kamera i morgen, så håper det ikke er utsolgt når jeg kommer dit ihvertfall. Og så skal jeg vel hjem og pakke, før jeg drar på hytten litt på ettermiddagen.  Har ikke vært på hytten på en stund nå så det blir deilig. Selvom jeg ikke er kjempe glad i å være der siden det er i skogen og jeg er en by jente så er det utrolig deilig å komme seg vekk fra Oslo også! 


Har sittet kjempe mye på tumblr og We♥it de siste dagene. Og jeg får så mye inspirasjon derfra. Og nå har jeg en periode får mat. Så ikke bli overasket om det blir mye innlegg om mat i tilegg til bilder. Slik er det når man elsker mat, og lett blir inspirert. 

Nå skal jeg ta en dusj før jeg legger meg, så snakkes vi i morgen! ♥

19.07.2015

A late good breakfast

 • Skrevet 19.07.2015 klokka 14:37
 • Kategori: Mat
God morgen fininger!♥
Håper alt er bra med dere og at dere får en fin dag!

I dag skal jeg gjøre det beste jeg kan ut av dagen og prøve å være så positiv som jeg kan selvom det er litt mye tanker i hodet mitt nå. Planen i dag er å slappe av og rydde i leiligheten og kanskje dra en tur på kino senere på ettermiddagen/kvelden. Får bare se litt hvordan dagen blir egentlig. 
I dag våknet jeg av meg selv 12:15 og lå og dro meg i en time før jeg merket at magen min rumlet og jeg gikk til kjøkkenet. Men der var det ikke noe frokost alternativer, ikke en gang en brødskalk.  Vi hadde knekkebrød da, men siden jeg ikke kan spise det nå tenkte jeg å lage pannekaker. Og disse er utrolig gode, så da tenkte jeg og dele oppskriften med dere! ♥
♥ Du trenger:
1.
50g smør 2. 2 egg 3. 2 1/2 dl helmelk 4. 1/2 ts salt 5. 2 ts bakepulver 6. 1 ss sukker 7. 3 dl hvetemel

♥ Slik gjør du: Dette er jo kjempe enkelt, så det er bare å blande alt sammen. Jeg pleier å få best resultat om jeg først blander de våte ingrediensene sammen, og blander de tørre sammen, derretter de tørrre inn i de våte. Jeg vet ikke om dette har noe å si egentlig (jeg er ganske dårlig på kjøkkenet haha) men det er slik jeg synes det er best å gjøre det, og får best resultat! ♥ Tips: Om du skal bruke pannekakene til dessert, kan du blande inn noen overaskelser i røren før du steker den. F.eks:  nøtter eller sjokoladebiter!

14.07.2015

GRILLKOS

 • Skrevet 14.07.2015 klokka 14:48
 • Kategori: Mat

Hei heii♥
I går spiste vi middag ute på verandaen og det var kjempe koselig.  Elsker å grille på bordgrill ute, og det er ekstra digg å spise ute om sommeren. Tok noen bilder i går også som jeg kan vise ihvertfall: 


09.07.2015

Norskejordbær!

 • Skrevet 09.07.2015 klokka 22:15
 • Kategori: Mat

Hei Hei dere! 
Det har vært en ganske avslappende dag hjemme idag etter som jeg kom hjem fra Kiel i ste. Jeg har bare slappet av siden jeg var så utrolig sliten når jeg kom hjem. Jeg har også pakket litt ut og filmet en innkjøpsvideo. Jeg kjøpte ikke så veldig mye i kiel egentlig, men tenkte å lage en uansett, det er jo morsomt å se på innkjøpsvideoer uansett, så den skal jeg redigere så den kommer nok i morgen! :) 


Mamma og pappa var nede i hagen til farmor og farfar og plukket jorbær i ste  så da fikk jeg noe godt å spise etter jeg hadde sovet og hentet Dennis! Dennis var på ferie hos Rebecka i mens jeg var i Tyskland, og hun var en fantastisk passer og han har kost seg masse hos henne.  I morgen er planen bare å slappe av, rydde og dra ned til farmor for å hjelepe henne med å vaske. 
Noen andre som elsker norske jordbær?
Vi snakkes i morgen søtinger, natta!

14.06.2015

Perfect morning!

 • Skrevet 14.06.2015 klokka 14:07
 • Kategori: Mat

Hei hei alle søte! 
I dag våknet jeg av meg selv i ti tiden noe som var veldig deilig. Våknet opp med huset for meg selv siden mamma og pappa er på hytten.Elsker morningene jeg har alene, selvom jeg liker å dele dem med andre også da, hehe. Men det er sykt deilig å kunne bruke den tiden jeg selv vil uten å måtte tenke på noen andre. Det er lov å være litt selvopptatt noen ganger er det ikke? 
Jeg gikk på kjøkkenet og satte på høy muskk og var i min helt egen verden i mens jeg lagde meg smoothie med bringbær og banan, som faktisk ble ganske så god og jeg liker ikke bringebær en gang haha! I tillegg så lagde jeg bananpannekaker som virkelig er en stor favoritt hos meg! Mmm, det er så godt. Pyntet litt med jordbær og banan også. 
Skjærte opp resten av vannmelonen som ble igjen etter i går, da jeg hadde en super koselig kveld med noen av jentene. Tenkte å vise noen bilder senere i dag!♥ I Mens jeg spiste frokost så jeg på Youtube videoer på tven i stuen og satt og nøyt den gode frokosten. 

Dette var virkelig den perfekte frokosten og en perfekt morgen! ♥ Ønsker dere alle en fin dag!09.06.2015

Sommermat

 • Skrevet 09.06.2015 klokka 15:58
 • Kategori: Mat

Hei hei, solstråler!♥
Håper dere har en fin tirsdag, det har ihvertfall jeg :) Var så heldig at jeg begynte 12.15 på skolen i dag, hadde kunn media og jobbet med et reklameprosjekt med å redigere videoen. Narvesen bolle reklame, som jeg fortalte om i går. Den ble helt ferdig i dag og vi ble veldig fornøyd med den! Vi fikk slutte på skolen når vi var ferdige, så vi dro litt før 14. Så det var kjempe deilig å ha en så kort skole dag, gjør meg abselutt ingenting når solen skinner så mye som nå! 
Dro på butikken og kjøpte inn litt mat slik at jeg kunne lage meg gjod lunsj i mens jeg ligger ute å soler meg som jeg gjør nå. Ble jordbær og banan pluss litt annet som jeg skal bruke til salat og smoothie senere! 
Nå ligger jeg ute på verandaen og jobber med fargen,  ligger utrolig behagelig og tenkte å sette i proppene med god musikk så jeg sikkert sovner hehe.. 
Flere som nyter solen, og kanskje også med god sommermat? 

30.05.2015

Frokost tips!

 • Skrevet 30.05.2015 klokka 13:10
 • Kategori: Mat

God morgen alle sammen! ♥

Nå har jeg akkuratt stått opp omtrent å sitter å skriver til dere. Jeg sto opp 12.15 i dag, og la meg ganske sent i går så det var veldig deilig å sove lenge. I går så var jeg på strømmen storsenter sammen med Hege, det var kjempe koselig og vi fikk shoppet litt. I tillegg spiste vi ute på en resturant, men tenker å skrive om det senere i dag. 
Nå skal jeg bare spise opp før jeg tenkte å fikse meg og dra til farmor og farfar en tur siden jeg ikke har vært der på en liten stund nå.

Tenkte å anbefale dere en frokost jeg spiser veldig ofte. Yoghurt, kort og Crusli sammen er kjempe godt. I tillegg har jeg banan oppi for å få mer smak og en av de 5 om dagen.  Noen ganger spiser jeg dette alene, men det er kjempe godt sammen. Verdt å teste ut om du ikke allerede har gjort det!
Jaja, vi snakkes senere i dag♥ 27.05.2015

Onsdagsmiddag

 • Skrevet 27.05.2015 klokka 17:59
 • Kategori: Mat

Hei hei!♥

Jeg prøver å godt jeg kan med å få postet noen innlegg selvom ting går så opp og ned siden jeg er sliten. Men i dag har jeg faktisk ganske mye motivasjon, Motivasjonen fikk jeg etter en bra kveld i går. Jeg var både på trening og tok sol sammen med Andrea, det var veldig koselig og vi fikk snakket ut om ting for å lette litt på den ekstra lasten vi har. På onsdager slutter jeg alltid tidlig og det var ekstremt deilig siden det var så fint vær i dag, solen skinte og det var akkuratt passe varmt. Når jeg kom hjem hadde jeg egentlig tenkt til å sole meg på verandaen, men siden det var noen som klippet gresset bråket det utrolig mye, så det ble til at jeg heller slappet av inne med en film. Haha. Det var deilig det og, men det hjalp ikke særlig på brunfargen da...


Jeg tenkte å lage middag i dag sånn at den var klar til søsteren min kom hjem fra jobb, så i dag lagde jeg kylling med ris, saus og salat. Og i å med at jeg ikke at jeg er den beste på kjøkkenet,  så var det spiselig. 

 


Ønsker dere alle en fin kveld!♥
Har dere noen middags tips foresten?19.05.2015

Kyllinggryte

 • Skrevet 19.05.2015 klokka 21:47
 • Kategori: Mat

Tenkte å komme med et midagstips for triste regnværs dager slik som det var i oslo i dag. Nemlig kyllinggryte, hvilken som helst. Vi brukte bare en vanlig pose fra Toro, og da er det sinnsykt godt med vitløksbrød ved sidenav.. Nam..
Om du ikke har prøvd det sammen er det virkelig verdt å teste ut!


20.04.2015

Mandagmorgen

 • Skrevet 20.04.2015 klokka 06:57
 • Kategori: Mat

06.48: I skrivende stund sitter jeg ved kjøkkenbordet og spiser frokosten min. Den består av en brødskive med leverpostei og røbetter på og ett knekkebrød med makrell i tomat. Ved sidenav det drikker jeg multivitamin juice og melk. Pluss at jeg lagde meg en kopp med varm solbærtoddy siden jeg hadde ekstra tid og har en litt vond og tørr hals i dag. 
I dag våknet jeg av meg selv 05.30, og lå i sengen lenge før jeg først valgte å sette på musikk å stå opp. Hvis jeg hører på musikk med en gang jeg våkner, blir ting mye enklere å jeg blir mer våken med en gang. Så jeg setter på musikk, og går rett til badet for å vaske ansiktet, derretter til kjøkkenet. 
Så nå sitter jeg her da, og skriver til dere og skal snart flytte meg inn på rommet slik at jeg får sminket meg, og funnet ut hva jeg skal ha på meg, før jeg går til skolen. 

Jeg ønsker dere alle en fin morgen, en fin dag og en fin uke!♥♥
En ny uke, byr på nye muligheter, husk det -  bruk mulighetene fornuftig♥

Vi snakkes senere i dag!:)

19.04.2015

Sen frokost..

 • Skrevet 19.04.2015 klokka 13:06
 • Kategori: Mat

God morgen, alle søte!♥
Jeg burde vel heller si god formidag egentlig? Men det er morning for meg, og nå sitter jeg å spiser frokost. Frokost ti på ett er vel kanskje ikke det smarteste da men, i og med at jeg liker å få ting ut av dagen, haha. Men frokosten må være med for å få en bra start ihvertfall. Jeg våknet av meg selv 08.30 faktisk, og da ble jeg liggende i sengen en time å gå igjennom oppdateringer av mine sosialemedier, og da klokken nærmet seg halv ti, så sovnet jeg igjen. Planen var egentlig å ta en joggetur i dagmorges med pappa, men fra min side ble det ikke noe av, siden jeg var så utrolig trøtt i dag.  Så pappa var utrolig flink. Applaus til min sportypappa!
Nå skal jeg gjøre ferdig noen blogg "planer" før jeg setter i gang med treningen min også.

Dagensfrokost ble havregryn med melk, med druer og epler på toppen! Sundt og godt - NamNam♥ 
Hva pleier du å spise til frokost?

22.03.2015

Bananpannekaker

 • Skrevet 22.03.2015 klokka 13:28
 • Kategori: Mat

Hei alle søte, og god morgen♥ 
Håper dere alle har sovet kjempe godt i natt og har hatt en fin morgen. Jeg våknet ganske av meg selv i dag, og det er den måten jeg liker allerbest å våkne på. Men når jeg så ut av vinduet og det var litt hvitt på bakken og snø i luften kan jeg ærlig innrømme at jeg ble litt irritert. Og når jeg titter ut av vinduet nå er det helt hvitt ute. Jeg som håpet på at våren endelig kunne komme, men neida...


 

Men uansett, en god frokost gjør en god dag. Så i dag bestemte jeg meg for å lage bananpannekaker, og de ble kjempe gode. Jeg har prøvd det tidligere men da ble jeg ikke fornød og like dem ikke, mens i dag prøvde jeg en ny oppskrift og ble velidg fornøyd. Det er ingenting som er bedre når du finner en sunnere oppskrift på noe du liker godt. Hehe..  
Jeg filmet og tok bilder underveis så  om dere ønsker video og oppskrift, kan jeg legge ut det. 
Har du prøvd bananpannekaker?


16.03.2015

En god frokost, gir en god dag!

 • Skrevet 16.03.2015 klokka 07:24
 • Kategori: Mat

Hei, og god morgen!

Du har nok hørt mange ganger at frokosten er dagens viktigste måltid og får kroppen til å fungere å starte ordentlig. Jeg personlig er ikke alltid like flink til å lage og spise frokost før jeg drar på skolen. Men da passer jeg på å ha muligheten til å kjøpe noe eller ha noe jeg kan spise i vesken min, sånn at jeg får i meg noe før første time er over, eller andre time begynner.

Mat er noe jeg blir veldig inspirert av, så jeg tenkte å prøve å inspirere deg også! Under er noen av mine siste bildeopplastninger av mat og som er lette å lage, gode og som du enkelt kan bruke som frokost eller lunsj!

Smoothie: denne er laget med frokost juice, jordbær og litt banan. Slår aldri feil. har drukket en slik til både lunsj og frokost de siste dagene. Den er jo også veldig enkel å bare kunne ta med seg om man ikke har tid til å drikke den med en gang.

Salat: Før var jeg aldri noe glad i salat, tror det var fordi jeg synes det var så kjedelig og hvis jeg kjøpte salat ferdig så var det så mye jeg ikke likte. Jeg er ikke noe stor fan av de lilla salatbladene, og ikke purre og slikt. Derfor er det mye bedre å lage en selv, da vet du hva som er oppi og ved du liker alt. For da er det du som er kokken, og du som bestemmer! Så da er der ingenting som kan dra deg vekk.

Frukt: Frukt er et veldig godt alternativ om du ikke rekker å lage noe, men jeg vil anbefale og heller å spise frukt til mellommåltid enn til frokost. Men likevel, frukt er ingen dum ting. Elsker det, faktisk litt for godt. Tømmer kjøleskapet med en gang for å si det sånn, hehe.

Brødskive kan virke veldig kjedelig, men hvis du pynter den så blir den med en gang mye bedre og frister mye mer. Bruk fantastien og legg på frukt og grønnsaker.

Havregryn med melk er en favoritt hos meg for tiden, med enten eple eller banan på.

Det er hva jeg spiser akkuratt nå, og skal få meg til å funke i dag hehe.

Gjerne fortell meg hva din frokost er, så får jeg flere ideer. Nå må jeg sminke meg for å så rekke skolen. Vi snakkes!

31.01.2015

Min store kjærlighet..

 • Skrevet 31.01.2015 klokka 22:53
 • Kategori: Mat

... til frukt! ♥ Min store kjærlighet er nok ikke til noen gutt nei, nå om dagen går det i frukt.. Vil gjerne spise et eple om morningen, når jeg kommer hjem fra skolen og før jeg legger meg såå pink lady eplene er de beste! Jordbær, druer og epler + banan er favorittene akkuratt nå! :) Fem om dagen, er bra for magen! det følger ihvertfall jeg :)

19.01.2015

Har du søtsuget? Her er et sunt alternativ!

 • Skrevet 19.01.2015 klokka 21:56
 • Kategori: Mat

Hei!♥
Idag har jeg hatt en lang skoledag, med mye macbruk, vi lærte noen nye måter å bruke illustrator på. Alltdi gøy å lære noe nytt innenfor media!
Etter skolen dro jeg hjem å lagde middag, fisk med potetmos og agurk. Etter middag dro jeg ut med noen venner. Og når jeg kom hjem igjen så lagde jeg litt kos til meg og familien som jeg tenkte å dele med dere! ♥

 Jeg tenkte å komme med et alternativ om du ofte får et sug etter godteri eller noe annet søtt. 
Et sunt alternativ er å skjære opp frukt og/eller grønnsaker og spise dette. Det er utrolig godt å dyppe det du har skjært opp i vaniljekesam sånn som jeg gjorde i dag. Det er mye annet du også kan ha sidenav sånn som smeltet sjokolade eller dipp. Dette er utrolig godt og veldig mye sunnere enn godteri og chips. 
Ser det ikke fristende ut?Jeg skjerte opp gullerøtter, agurk, banan og epler og la også noen druer på siden. 

Har du noen tips til andre sunnere alternativer for godteri?

08.06.2014

08.06.2014

 • Skrevet 08.06.2014 klokka 19:58
 • Kategori: Mat05.04.2014

Herlig frokost på en lørdag!

 • Skrevet 05.04.2014 klokka 15:16
 • Kategori: Mat

God morgen til alle sammen! 
Bedre sent enn aldri? hehe..
Ble vekket av mamma rundt 10/11 i dag og har hatt en sykt deilig stille morning. Elsker å bruke lang tid på å fikse meg og bare slappe helt av. Da merker jeg ordenltig at det er helg! ELSK! hehe. Her er min flotte frokost som jeg lagde etter å ha stelt meg og tatt en laaang dusj. Har faktisk filmet litt i dag også, så tror det kommer en video ut i løpet av morgen dagen! Stay tuned... 

Ellers i dag så har jeg ingen spesielle planer bortsett fra å være hjemme, fikse ferdig rommet mitt, spille inn en video, eller to. Og i kveld skal jeg på Starbuck og på kino. Jeg skal se Natt til 17 som hadde premiere i går. Så det blir sikkert koselig. 

Håper alle får en fin dag, så snakkes vi :) 

06.03.2014

FRUKTSALAT

 • Skrevet 06.03.2014 klokka 21:09
 • Kategori: Mat

27.02.2014

SJOKOLADE COOKIES (VIDEO)

 • Skrevet 27.02.2014 klokka 19:34
 • Kategori: Mat

I vinerferien lagde jeg og søstra mi noen sjokolade cookies som ble kjempe gode så jeg tenkte å dele oppskriften med dere!
Vi filmet underveis så her er videoen:
PS:Oppskriften står i slutten av videoen.


Håper dere tester de ut, si gjerne hva dere synes. 

12.01.2014

Søndagsfrokost

 • Skrevet 12.01.2014 klokka 12:59
 • Kategori: Mat

God morgen! ♥

Begynte dagen min med en pannekake og et glass eplejuice, bra start på dagen må jeg si! Kan ikke si jeg har begynt året veldig sunt da men, godt var det jo. Man kan jo ikke være sunn hele tiden hehe.. Og ja, i går var jeg i byen en tur og fikk kjøpt meg noen små ting som jeg tenker å vise etterpå. Har foresten blitt mye bedre i foten, etter at jeg tok av gipsen  på onsdag, og nå bare går med skinne... Men desverre bruker jeg fortsatt krykkene. Men jeg tenkte å prøve å gå så mye som mulig på hele foten i dag og hele uken som kommer slik at jeg blir bra så fort som mulig, og kan gå uten og med "normale" sko. Får bare plass til skinna oppi et bar joggesko så det er litt kijpt.. Også med tanke på det at vi har ball om under to uker. Og jeg har egentlig fått beskjed om at jeg skal bruke skinnen i 4-6 uker. Men jeg er ikke helt enig i det så, for meg er planene litt annerledes.. Vet ikke helt hvor lurt det er men.. Jeg har ihvertfall tenkt å gå på ballet uten krykker! Ellers kan det bli litt vankselig med den store kjolen, og også det og danse.. Foretrekker å danse uten krykker.. Tror det blir lettest for de fleste haha ;) 

Men nå skal jeg hoppe i dusjen, så vi blogges etterpå! Ha en fin søndag!


21.04.2013

#Frukt

 • Skrevet 21.04.2013 klokka 15:41
 • Kategori: Mat

Lunsj tips:


Namm, sier ikke mer! :)

06.04.2013

TIPS: Frokost

 • Skrevet 06.04.2013 klokka 12:20
 • Kategori: Mat
-hva synes du, så det godt ut eller ikke? :)


12.03.2013

Kveldsmat!

 • Skrevet 12.03.2013 klokka 21:30
 • Kategori: Mat

Da har jeg laget meg en god kveldsmat. Både sunt, ser jo godt ut og er godt! Kan det bli bedre?  

04.03.2013

smoothie!

 • Skrevet 04.03.2013 klokka 15:48
 • Kategori: Mat

Hei!
Nå har jeg kommet meg hjem fra en ganske annerledes skoledag. Først hadde vi bare vanelige timer, men etter storefri dro Charlotte, Oda og jeg til skolen der søsteren min går. Hun går på media og de skulle bruke oss til modeller for en eksamensoppgave. Det var ganske gøy egentlig. Vi ble tatt bilde av på ulike måter. Bildene for jeg i løpet av uken, så dere for se noen senere! 
Nå skal jeg drikke smoothie, og gjøre lekser. Vi snakkes senere! ♥

Tips: Dere bør teste ut denne smoothien med mango, jordbær, og frokostjuice! Kjempegod! 


hits