28.08.2017

Hva et filter gjør med deg.

Heii dere! ♥ 
Long time, no see? (bortsett fra det lille innlegget i dag morges)
Er det ikke det man sier? Som sagt skulle jeg blogge her og der når muligheten ba seg. Og som man ser, så har ikke den akkurat dukket opp. Men jeg har blitt mye mer aktiv på snapchat, det skal sies! Ganske stolt av meg selv, angående den fronten der. Jeg er jo selvfølgelig som mange andre, en "hoe-filter" eller "dogfilter" elsker. Man ser så sinnsykt mye bedre ut med dette filteret. Skjønner ikke hvordan det er mulig jeg egentlig, haha! Slenger med noen selfies med dette nydelige filteret. Det å ha filter på snapchat er nesten skummelt. Jeg kan selv være ærlig å si, at jeg nesten alltid tar bilder med filter på. Jeg synes man ser mye bedre ut med filter på, og det er vel ingen overaskelse at man vil se bra ut på bilder man sender til andre? Håper virkelig ikke jeg er den enste som er sånn. Selvom jeg også kan sende sykt mange stygge bilder, til flere. Men det er en mer "ufiltrert" meg, men den siden finnes også. Mer av den siden viser jeg på snapchat senere. (idablogg98). Et filter kan endre sykt mye på hvordan et menneske ser ut at det nesten er skummelt. Det var en person som kun sendte bilder med halve fjeset og ellers med mye filter til meg, og jeg kunne nesten ikke kjenne han igjen når jeg senere så flere bilder av han på instagra. Det sier vel litt? Man blir nesten lurt av disse redigeringene og filterne som finnes i 2017. Men men, alle filtere og redigeringer er heldigvis ikke like ille! 

Og om noen skulle lure;  Adidas jakke - Urban. Rosa body - Bikbok, Gul topp - bikbok. Smykke - Gina

28.08.2017

Flytte fra alt til ingenting

Nå er dagen her! Jeg gruer meg veldig. 
I morgen skal jeg dra. 
Dra vekk fra alt
til ingenting. 

Jeg kjenner ingen der
Og alle her
Det blir så rart
Så nakent og tomt?

Vekk fra Oslo, til Sogndal

Sogndal av alle steder? Oslo jenta skal til Sogndal? What! Ja! Nettopp, det er reaksjonen alle jeg sa det til også fikk. Selvom ikke mange vet det da. Jeg følger hjertet og magefølelsen, Og satser på finne meg selv, og leve en liten drøm.  Det er ca 100 dager siden jeg var russ, var ute å festet hver kveld i en måned på en buss, og nå har jeg pakket de viktigste tingene mine og skal bo nesten et år, flere timer unna alle venner og familie. Og fine OSLO.  Jeg krysser fingrene, og håper på at dette blir et fint år, og en fin ny start! ♥Alt ovenfor er skrevet for flere måneder siden. Nå sitter jeg i sengen min og skriver, med tårer i øynene. Jeg er sykt følsom uten å vite grunnen. Jeg har sykt vondt i magen, samtidig som jeg har hodepine og akkurat har tatt meg en ibux. Satser på at alt går over. Jeg prøver å gå igjennom pakkelisten min, og ser meg rundt i rommet for å tenke på ting jeg kanskje har glemt. Rommet mitt er et rent kaos nå. Jeg er redd. Redd for å ikke passe inn og at dette blir veldig rart, annereldes og skummelt. Noe jeg også vet det blir. Men jeg gleder meg samtidig kjempe masse! Dette blir spennende, og det må bli bra! Det skal bli bra! 

03.08.2017

Kjære 14år gamle meg

Jeg har flere ganger tenkt at jeg ville lage et innlegg eller en video om akkurat dette. Hvordan det er å være ung i dagens samfunn, og at dette absolutt ikke er lett i det hele tatt. Jeg synes ikke selv at jeg er noe flink på å formulere meg, så dette er ganske vanskelig men jeg skal prøve mitt beste. Det er ikke lett å være 14år i 2017, og det var det heller ikke 5år tilbake. Men det virker som det bare blir vanskeligere og vanskeligere, for det samfunnet vi lever i består av; bitchy jenter, fuckboys og et press om å være bra nok.  Tenkte å fortelle dere noen punkter det er viktig å huske på, noe som jeg ikke var så flink til å huske på, men som jeg noen ganger enda glemmer.

♦ Det er mange fisk i havet - Dette er utrolig sant. Selvom det kanskje føles rett med han der og da, og at han er den perfekte og at det ikke finnes andre. Så er dette helt feil. Beklager at jeg sier det, men det er nok sånn det er. Man må nok bli såret et par ganger, for å finne den rette. Sånn er det med meg enda, selvom jeg sikkert trodde at gutten i 4.klasse eller 9.klasse var den perfekte jeg skulle gifte meg med. Sånn er det ikke. Verden er utrolig stor, og du møter nye mennesker overalt. Ikke stress. Alt skjer til sin tid. 

♦ Ikke vær for god og dum - snill. Dette er noe jeg var superflink til å være. Jeg satte alltid andre foran meg selv, og var rett og slett dum til tider. Jeg så ikke at andre brukte meg, og tenkte alltid godt om alle. Selvfølgelig er det bra å tenke godt om andre mennesker, men ikke alltid.  De er ikke alltid så gode som de skal ha det til. 

♦ Ikke tro på alt du hører. - Folk snakker dritt og setter ut rykter hele tiden. Desverre er det sånn at noen mennesker har sykt lite liv, og må snakke dritt og sette ut rykter om andre mennesker for at de skal føle seg bedre. Så ikke tro på alt du hører. Og om du isåfall skulle høre om noe, ta det med personen det gjelder. Vær så snill, det sparer deg for så mye. 

♦ Til og med din nærmeste kan være din største "fiende". - Man vet aldri, det er utrolig mange fake venner du kommer til å møte på. De kan være gode i et år, eller en måned. Og det var det, brått var dere ikke så gode venner som du kanskje trodde. Det vennskapet som skulle vare i flere år, varte kanskje kun de 3årene. Men det går bra, for du finner nye venner, og de vil nok holde lenger. 

♦ Sett av tid til de som faktisk bryr seg, og setter av tid til deg også! - Det er de som bryr seg, og som alltid setter av tid når de kan, det er de som er verdt å spare på. Drit i de som aldri kan, eller kommer med dårlige unnskyldninger for å slippe. Hva slags venner er det? Bare tenk på det. Hvorfor skal plutselig Sondre eller Tina, feire mammas bursdag hver helg? Hah, litt av et eksempel, men du tar nok poenget!

Og det siste jeg vil si, for denne gang er: DU ER PERFEKT. Dette er så utrolig viktig å huske på, du er perfekt akkurat slik som du er. Uansett om du har langt eller kort hår, er høy eller lav, har rette eller skjeve tenner, blå eller brune øyne, er mørk eller lys i huden, er rund eller slank. DU er PERFEKT!

​♥  ​                                                                                                                         ♥                                                                                                                 ​♥ 

05.06.2017

Mandagstanker


Heiia  ♥  Tiden går så sykt fort om dagen. Jeg har vært alene hjemme en uke nå, og det føles som det bare har gått to tre dager. Mamma og pappa kom ihvertfall hjem fra Hellas i ste, og det er jo alltid koselig å se igejn noen som har vært ute å reist. Det har vært ekstremt deilig å vært alene hjemme, men det skulle gjerne vært meg som var på ferie. Hehe. Er så utrolig feriesyk nå, om det er noe som heter det? Har veldig lyst på sommerferie, og dra ut å reise. Heldigvis er det bare 16 dager igjen til sommerferie. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å reise med det første. Det er ingen reise som er planlagt, bortsett fra en tur med Kiel-fergen, frem og tilbake, noe vi gjør vært år.  Men nå gleder jeg meg allermest til å flytte vekk fra Oslo egentlig. Noe jeg aldri trodde jeg kom til å si, men det er akkurat det jeg trenger mest akkurat nå. Flytte vekk fra byen jeg elsker. Men noen ganger er det nemmelig slik at man må dra vekk fra det man elsker for å finne seg selv, og for å finne ut av hva man egentlig vil, føler og trenger. Er skikkelig gira faktisk. Har nedtelling på antall dager, og har begynt på pakkeliste for hva jeg trenger å ha med meg. Men men, nå begynner klokken og bli mye. Nå tenkte jeg å lage meg noe kveldsmat, og så hoppe i sengen! Vi snakkes

20.03.2017

Monday thoughts

Kunnskap som ikke er viktig for meg, er kunnskap som ikke setter seg fast. Jeg kan ikke noe for det, men det bare skjer. Uansett hvor mye jeg pugger og leser på et tema, så setter det seg fast. Historie, naturfag og hvordan Norge fikk sitt egen språk, det bryr meg midt i ræva. Sorry for uttrykket, men det er faktisk sant. Jeg gjør mitt beste på skolen. Jeg jobber i timene og jeg prøver å forstå. Men noen ting, det bare funker ikke. skole er ikke for alle. 

Jeg er så sinnsykt stresset over skolen. Skolen ødelegger hverdagen min så utrolig mye. Det er ikke fett å skulle se eksen sin hver dag på skolen. Det er ikke kult å vite at du må jobbe mye i hver time, at du ikke har tid til en liten pause i et fag. Jeg må jobbe mye for å klare å fullføre. Jeg er sliten 24/7 og har alltid mye å gjøre. Og det er faen ikke kødd en gang. Det er noe som skjer hver dag. Og om jeg isåfall ikke går ut av huset på helg, eller etter skolen så sitter jeg å jobber med noe i papirene eller på macen. Enten om det er buss, blogg eller lekser. Alltid. Jeg legger meg ikke før sent uansett. 

22.22 - klokken tikker, jeg burde jo egentlig stå på badet å pusse tenner nå, eller egentlig, det som hadde vært best. Lugget i sengen å sovet. Paradise begynner om ikke lenge. Jeg har lyst til å se på, men samtidig ikke. Jeg vet jo med meg selv at jeg ikke kommer til å klare å sovne før det er ferdig uansett. Og det er jo gøy å ha sett episoden når "alle" snakker om den i morgen. 

Presset er så stort, og jeg er så dritt lei.  

12.03.2017

Takk til deg som snakker dritt!

Ja, du leste riktig, "Takk til deg som snakker dritt" Hvorfor skal vi takke de? jo fordi, det er en grunn til at de snakker dritt. De er sjalu. Sjalu på at du er så fin.
Hver jævla dag er det folk som snakker dritt bak din rygg, enten det er på gaten, i klasserommet eller på sosialemedier. Folk snakker dritt hele tiden. Og jeg skjønner virkelig ikke poenget. Hva tjener de på det? Ikke en jævla dritt. Får man virkelig høyere selvtilitt av å rakke ned på andre? Det tviler jeg veldig på. Jeg tror de som gjør slikt, bare lurer seg selv, virkelig. Og de snakker dritt om deg, fordi de de er sjalu. Sjalu på deg som er så sinnsykt nydelig, vakker og talentfull. Spesielt i jentegjenger er det mye baksnakking og slutshaming, og det er ikke akseptabelt. Det skal ikke være greit. For å være ærlig synes jeg det er helt sykt at det er slik som det er. Så mye drama og drittslenging. Vi jenter er syke. Vi jenter burde heller smile til hverandre og kommentere hvor fine vi ser ut. Ikke blikke og kommentere dritt bak hverandres rygg.  I bunn og grunn må man tenke på at ekte venner snakker ikke dritt om hverandre. Hører du slikt, er man ikke ekte venner, og slike mennesker fortjener du ikke å ha rundt deg. Du kommer til å bli et bedre menneske av alt du lærer, både av dine og anres feil. Du fortjener det beste, fordi du er god. 

Husk at det ikke er deg det er noe feil med, det er de! Og at du er perfekt akkurat slik som du er! ♥


Ha en fortsatt fin søndag<3
 

23.01.2017

Null kontroll

Jeg føler meg ikke bra nok for menneskene rundt meg. De jeg er så utrolig glad i. Føler jeg skuffer dem for ofte og at jeg rett og slett er et mislykket menneske. Jeg gruer meg ofte til å gå ut døren. Spesielt når jeg skal på skolen. Føler alle hater meg der, føler alle stirrer på meg. Jeg er liksom hun som bare sitter der og er rar, dum og idiotisk. Det er ingen kul følelse. Før var jeg mer åpen, var flinkere til å snakke med folk og trivdes med å være med masse folk. Hele tiden. Nå trives jeg veldig i mitt eget selskap selvom jeg føler meg sinnsykt alene til tider. Kan vel egentlig ikke si at jeg har følt meg så alene som jeg gjør nå. Alt er så komplisert. Jeg vet at jeg har folk rundt meg, men likevel. Jeg er så utrolig flink til å dytte vekk de jeg er aller mest glad i og de jeg liker mer enn alt. 

Jeg ødelegger for meg selv, venner og familie. Jeg har ingen gode kvaliteter. Jeg er ikke bra nok for noen. Dette er tanker jeg har hver kveld. Men samtidig så får jeg høre at jeg har gode kvaliteter og har masse positivt å dele. Men problemet er jo det å faktisk forstå at det er sant. Jeg får sammenbrudd av ingenting, griner av alt og har ikke noe kontroll lenger. Jeg vil ha kontroll og jeg vil fikse opp i ting..

I dette øyeblikket sitter jeg i sengen min, med macen på fanget og tårer i øynene. Til høyere for meg ligger iphonen og spiller søte sanger fra spotify. Tror jeg prøver å få opp humøret mitt med sanger jeg elsker, men blir vel kanskje mer distrahert egentlig. Jeg klarer ikke tenke ordentlig. Jeg har hengt opp de nye lysene fra IKEA, over vinduet. Tenk så koselig å ligge her med en kjæreste, med slike romantiske lys rundt seg. Men det kommer ikke til å skje. Det er alltid så mye man ønsker, men som ikke skjer. Det er så utrolig vanskelig. Alt mellom meg og den motsatte personen. Jeg vil alltid det beste for andre, og setter de andre foran meg selv. Tar alltid en unnskyldning på min kappe, eller godtar alt med en gang, selvom det ikke er greit det som skjedde. Jeg vil ikke miste folk. Bra fyr, feil timing? Det er det alle sier til meg. Faen. Jeg vil bare vekk. Langt vekk, jeg vil til Sogndal. Jeg har ikke lenger kontroll. Jeg vet ikke om jeg egentlig blir ferdig på videregående i år. Det er noe av det jeg aller mest vil nå. I morgen er det møte med skole, for å se om jeg består i det hele tatt og hva som blir planene fremover. Gruer meg helt sinnsykt. Tror det også er grunnen til at jeg sitter her å skrier med vondt i magen, isteden for å ligge å sove. 

02.00 - forhåndsvisning, jeg gidder ikke en gang å lese alt jeg har skrevet. Bare tenker at det er helt greit å få ut alt jeg tenker. Setter på en ny sang. Klokken er nå 02.01, jeg trykker publiser.  

04.12.2016

Når julen blir noe negativt..

00.30 pm.

Fortsatt våken. Vetikke hvorfor jeg skriver dette. Må bare få ting ut. Julen skal bringe god stemning og familien sammen? Er det ikke det som kjennetegner julen a? Jeg trodde det jeg. Men hva om det ikke skjer. Hva om familien dytter andre familiemedlemmer vekk. Hva om man ikke føler seg velkommen? Hva om man ikke lenger vil feire jul med familien fordi det er så dårlig stemning? Hva er det å gjøre da? Du kan ikke flykte vekk, du kan ikke bare rømme. Du bor jo med de. Du er innelåst med de. Julen skal være noe positivt ikke negativt.. 

02.12.2016

Desembertanker

Heii
Det har vært masse frem og tilbake nå, nesten hele året egentlig. Spesielt etter sommerferien. Synes det nesten er litt trist at jeg har vært så dårlig på å gjøre noe jeg virkelig liker å gjøre. Men noen ganger dukker det opp ting, og hverdagen blir forandret. Nettopp det er grunnen til stort fravær fra meg, på bloggen. Denne gangen skal jeg ikke si at jeg skal prøve å blogge hver dag eller så ofte som mulig fremover, selvom det selvfølgelig er det jeg vil. Men vil ikke skuffe mere. Har jeg tid, mulighet og kapasitet til det så skal jeg gjøre det. Det som er greia er at det bare er veldig mye for meg om dagen, noe det egentlig har vært helt siden høstferien. Verken hodet mitt eller kroppen min er ordentlig med. Vurderer å lage et innlegg der jeg forteller litt, også i sammenheng med skolen men er ganske usikker på det, så tenker å se det an litt.

Men hey dere, det er faen meg desember! 2. desember faktisk. Nå er det under en måned igjen a 2016, og fy som jeg gleder meg til et nytt år. Nytt år, nye muligheter og mange minner. Men først må vi bli ferdige med den fantastiske julemåneden vi nå er inni. Butikkene er fulle av julegaveekser, og karljohan er blitt pyntet med jule lys. Det er jo utrolig koselig da! 

Hva tenker dere om julekalendere foresten? Jeg pleier egentlig ikke å ha det, men fikk denne (under) av mamma og pappa, da de hadde vært i tyskland. Kalenderen er fra TheBodyShop. Du kan finne den HER. Det er jo utrolig koselig med kalendere, men det er så mange som er så utrolig dyre, der de skriver at verdien er så og så mye. Men det virker jo ikke sant, når man først åpner dørene på kalenderen å ser. Nå høres det sikkert ut som at jeg er missfornyød ellerno. Det er absolutt ikke tilfelle, mener bare det er sykt overpriset og at det nesten blir et slags press på hva slags kalendere man skal ha også. 


Bilde fra bloggsnappen min - idablogg98
 

16.09.2016

2am

Hva er egentlig riktig? Hva er egentlig bra nok? Hva er egentlig perfekt?
Hvordan skal man være perfekt? Hvordan være bra nok? Det er så sinnsykt vanskelig. Dette presset er så stort. Og når du da tenker så mye på dette, har så mye å gjøre og ikke får slapept av. Da renner det over. Til og med når du er hjemme, innen for dine fire vegger. Innen for de veggene der det skal være trygghet, kos og varme. Det er der, der du føler deg som verst.
Er ikke det egentlig litt trist å tenke på? Det synes jeg. Og det er tøft. Og jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre med det lenger. Når ting varer så lenge, og ingenting forbedres? Når kroppen sier at det er nok. Det er nok, du skal bare gi opp.
Men det å gi opp, er ikke det litt svakt?
Du skal jo ikke være svak ? du skal være sterk! 


 

20.04.2016

6´er på eksamen!

Hei hei dere!♥Hadde eksamen min i dag, og gud som jeg gruet meg. Følte seriøst at jeg skulle tisse på meg før jeg skulle gå inn. Jeg var sinnsykt nervøs. Hadde jobbet sinnsykt hardt på denne oppgaven. Var så sinnsykt stresset i går, så det var derfor jeg ikke fikk blogget noe. Var opptatt med oppgaven hele dagen, enten det var å ta bilder, redigere dem, eller og skrive opp alt jeg skulle si. Og pugge det.  Oppgaven var en retro oppgave, så dere har jo fått en smakebit på bildene. På skolen i dag skulle vi jobbe i 3timer i mens læreren gikk rundt å så på, og så var det en og en som skulle presentere og ha samtale etterpå. Jeg hadde min kl 13.00. 13.25 ca var jeg ferdig, og gikk ut av klasserommet med et stort smil! Jeg fikk høre "Ida, dette var kjempe bra. Jeg har egentlig ingenting å trekke deg ned på, så du får 6!" Såå ja! Jeg fikk faen meg 6´er! Og jeg er drit fornøyd! Har brukt sinnsykt mye tid, stresset og la meg ikke før 2 i går siden jeg absolutt ville gjøre mitt beste før jeg skulle legge meg! Men all tiden, og all stresset var virkelig verdt det. Og det er virkelig gøy å få en så bra karakter, når jeg var så fornøyd med bildene mine!Legg til bildetekst

Dette var noen av bildene mine! :) Ha en fin dag videre dere!

03.04.2016

Hvordan komme over eksen

Hei! ♥
I dag tenkte jeg å komme med noen tips som kan hjelpe deg med å komme over eksen din. Dette er både tips av egen erfaring og som jeg har funnet på nettet eller fått av venner. Jeg har faktisk hatt dette innlegget i tankene i en god stund, men har aldri satt meg av tid til å skrive det ordentlig ned. Men nå er det på tide. Jeg tenker at alle trenger sikkert litt tips innen for dette temaet en gang eller fler i løpet av ungdomstiden, og da er det veldig greit å kunne høre flere historier og andres tips. Det er ihvertfall det jeg føler å tenker. 
 
Her er 8 tips jeg ønsker å dele, som jeg selv føler hjelper: 

Vær sosial - Det er ingenting som er viktigere, vær med venner og familie, de vil støtte deg og de er der alltid for deg. Ja, det er greit å være litt alene også. Men det er viktig at du ikke blir sittende alene med sorgen. Finn på noe gøy, så får du noe annet å tenke på! 

Snakk ut - Det å snakke ut med noen om hvordan du har det er ganske så viktig. Da mister du et par kilo fra skuldrene og hverdagen vil føles mye bedre etterpå. 

Gråt - Det er lov å gråte etter et brudd. Det er absolutt ingenting som er feil med det. Det er viktig å gråte, for å virkelig få ut all smerte du har inni deg. Det er mange som sier man ikke skal se på triste og søte kjærlighetsfilmer eller høre på trist musikk. Jeg synes det er helt greit. Spesielt om du gråter av det, det høres kanskje dumt og teit ut? Men tro meg, det hjelper. Da får du virkelig ut alt du kanskje har holdt inni deg. 
Tren - Det å trene når du har det vondt er bra! Da kan du slippe all agresjon på å trene, bygge muskler og være sunn! Ingenting er feil med det. Og følelsen etter på er helt fantastisk! 

Unn  deg noe fint  - Shopping! Ja, hvorfor ikke? Det er lov å freshe seg opp litt og unne seg litt nytt i en slik periode da du kanksje ikke føler deg så veldig fin. Det er viktig å bygge selvtilitt. Selvtilitten din burde ikke svekkes av et brudd. 

Slett han/hun - Slett eksen på sosialemedier. Det er greit å bare glemme han/hun, og la veien gå videre. Ihvertfall en periode slik at dere begge får tenkt igjennom alt. Og kanskje begynner dere å snakke sammen igjen, og forblir venner?  Men får å glemme og komme over han er det virkelig best å slette han over alt, slik at du ikke kan "se han". Om du ser Mystoryen hans på snapchat eller bildene hans på instagram, kommer ikke dette til å hjelpe deg. Det kan være tøft i starten ja, men tro meg, det er verdt det!


Se fremover - Se fremover og ta tiden til hjelp. Det kan ta lang tid og komme over en eks, og det kan ta kort. Det er veldig varierende. Men uansett hvor lang tid det måtte ta, så går det om du bare ser positivt på ting og ser fremmover. Tenk positivt på det. Tenk på alt du har lært av både forholdet og bruddet. Du har lært så mye som du kan ta med deg videre!

Møt nye - Det er helt greit å møte nye mennesker etter et brudd. Og det må ikke nødvendigvis at du skal se etter en ny kjæreste med en gang. Men bare det og bli kjent med nye mennesker og få nye venner er bra. Og man vet aldri hva tiden vil bringe senere? 
Håper virkelig at du fikk noe ut av dette, og at jeg hjalp noen :) Ha en fin søndagskveld!♥

27.03.2016

Anbefale din blogg?

HEI HEI
Nå som jeg er syk har jeg veldig lite å gjøre, det går mest i å se på netflix, bloggerne, youtube og å lese blogger. Men når du ikke finner flere filmer å se, ingen nye episoder av bloggerne og heller ingen ny Youtubevideoer, da sjekker du dine faste blogger. Og når det da ikke er noe å gjøre. Da vil du gjerne ha noen nye å lese. Så jeg tenkte at du som leser nå kunne anbefale meg noen blogger du selv liker, eller din egen for den saks skyld. Den eller de bloggene jeg liker best skal jeg skrive et eget innlegg om, som blir delt på facebook! :)  Og den personen som har kommentert denne bloggen skal jeg også nevne i innlegget og gi en shoutout til på instagram som et lite ekstra om ønskelig! Om du ønsker det i tilegg, så kommenterer du bare instagram navnet ditt! Setter veldig stor pris på om du blir med! 

For å delta må du:
Like meg på facebook HER 
Kommentere at du er med, + skrive din egen bloggadresse eller en annen du anbefaler! Eller begge deler? ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

03.03.2016

Vi lever i en syk verden, med et sykt press

2016 - et jævla sykt år. 
Jeg synes synd på de som kommer til å være 15-18år når jeg er 35år liksom. Tenkt alt de får slengt i trynet, om vi ikke gjør en forskjell.  
Håper folk kan ta alt til seg. Helt seriøst. 

Jeg sliter med mye selv, og har masse komplekser. Men det er enda fler ting jeg tenker over nå, i forhold til bare 1-2 år siden. Og det fordi sosiale medier. 

Tenkte å dele Kristin sin video til dere, fordi den er sykt bra og hun uttaler seg på en jævlig bra måte synes jeg! Wow den dama er rå! 

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/ljiFcIsxrXg?rel=0&amp;controls=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

02.03.2016

Usensurert

Dette ble spontat, men det er vel greit det også noen ganger. Jeg har ikke postet noe her på noen dager. Fordi livet ikke er så sykt bra om dagen og da har jeg rett og slett veldig lite lyst. Men jeg lovet meg selv å bli flinkere til å blogge og åpne meg uansett egentlig. Så i dag blir det en videoblogg som jeg har valgt å kalle "usensurert" fordi jeg ikke har redigert bort noe.  Tok frem kameraet, og bestemte å snakke til det. Fortelle hvordan jeg har det og hva som foregår nå. Og så poster jeg det. 

 

31.01.2016

Å hate sin egen familie.

Når alt går til helvette og du bare vil bort. Når du faktisk tenker på å dø. Dø fordi du er så lei. Lei av alt. Alt går feil vei og du vet ikke hva du gjør galt. Kjenner du den følelsen? Isåfall er du ikke alene. Jeg har selv sittet med den flere ganger, og veldig ofte nå i den siste tiden. Men når de som står deg nærmest er grunnen til at disse følelsene dukker opp. Da er det ille, veldig ille. 
Jeg er lei av den fake fasaden. At alle tror det er så jævlig flott hjemme. At alle tror at vi har et sykt bra forhold og finner på masse gøy sammen. At jeg alltid møter masse nye folk og har mange venner. Bare får positive kommentarer og at livet mitt er bra. Sånn er det faen ikke.

Alt hjemme er fake. Jeg får masse negative kommentarer og dritt slengt til meg som om det skulle være sannheten.  Det finnes faen ikke respekt her, og jeg vil bare flytte herfra. Jeg snakker ikke med foreldrene mine om alt. Ikke hva jeg føler og tenker. De kaller meg sur, istedenfor å spørre hvordan jeg har det. Spesielt når deprisjonen dukker opp. Vi finner aldri på noe gøy. De velger heller sine venner ovenfor døtrene sine. Noen ganger tenker jeg faktisk at jeg hater familien min, fordi de sårer sånn. 

 Jeg møter så si aldri nye folk. Dette er noe jeg er redd for. Redd for å drite meg ut, og redd for å ikke være bra nok.  Jeg får så si daglig dritt eller blikk. Masse blikk på skolen. Og ja, jeg er ikke dum. Jeg ser når du snakker om meg og peker. Jeg ser de stygge blikkene. Og det sårer innerst inne selvom det kanskje ikke ser sånn ut da.
Virkelig. Ting som dette er ikke noe som hjelper når du sliter med deprisjon og dårlig selvtilit. 

Jeg har ikke mange venner, men jeg er glad i de jeg har. Og setter så uendelig stor pris på de som tenker på meg og bryr seg om meg. De som spør om å finne på noe og de som sender en melding eller legger igjen en koselig kommentar her eller der. Det er de som gjør dagen min bra, og de som er grunnen til at jeg sitter her i dag. Og det er ren fakta! 09.01.2016

Hvilke blogger leser jeg?

Heia! 
Ble visst noen flere dager enn hva jeg hadde regnet med, men nåå er jeg tilbake og har masse motivasjon for bloggen! Så håper virkelig det varer. Men i kveld tenkte jeg å vise dere hvilke blogger jeg leser fast. Jeg er innom flere blogger enn disse, men det her er de første jeg går innom og leser så si hver dag. 

 Sophie Elise 

Mathilde Holck 
Marthe Borge 

Hvem er din favoritt blogger, og ellers har du noen blogger å anbefale?

 

13.10.2015

Selvfølelse, selvtillitt & meninger

I 2015 er det ikke bare bare å ha den beste selvtilitten, du skal være heldig om du har det! Jeg kan ærlig si at jeg har langt i fra bra selvtilitt men jeg vil på en måte skjule det, så det at jeg skriver alt nå er fordi jeg velger å være åpen om dette. Og dette er et tema som jeg føler burde bli tatt mer seriøst. Det burde ikke være slik at alle, eller mange skal ha dårlig selvfølelse og selvtilitt fordi verden vi lever i er så jævla syk. Altså den er jo det? Jeg er sikker på at du som leser dette har konflekser, du har ting du ikke liker med deg selv? Alle har vel noe de missliker, eller de gjerne ville ha endret på.. Jeg har mye!  Og derfor synes jeg det skal være greit å endre på ting man ikke er fornøyd med, så lenge det gjør deg som person bedre. Hvis du blir mer lykkelig av det, og at du føler deg bedre. Så lenge du er fin, burde du ikke bry deg om hva andre mener.. Selvom det kan være utrolig vanskelig. Men alle er fine på sin egen måte, det må vi også huske på!

Har du korte stygge negler, ja da kan du sette på noen lange fine, det samme med vipper og hår. Og det gjør jeg selv også. For hvorfor skal man ikke kunne gjøre det, hvis det gjør det bedre for deg selv. Har du for små lepper eller pupper, ja da får du jo endret på det også! Jeg skjønner virkelig ikke hvorfor folk skal gidde å bruke energi på å komme med negative kommentarer når folk ønsker å endre på noe. Du vet jo ikke hva tankene bak endringen er heller.. 
Pass på hva du sier eller skriver, før du gjør det! Kanskje det er lurt å bare holde kjeft.. 

Måtte bare dele litt jeg hadde på hjertet, får se om dette innlegget blir redigert eller slettet senere men følte å få delt litt nå :)15.09.2015

Den perfekte fasaden

Jeg er så dritt lei! Så utrolig dritt lei av at alt skal være perfekt og se perfekt ut.
Jeg er langt i fra perfekt, livet mitt er langt i fra perfekt og familien min er langt i fra perfekt.
Livet mitt er nede på bånd nå, og så langt nede som det jeg er nå har jeg ikke vært på veldig veldig lenge.
Trodde virkelig jeg var ferdig med dette.
Men neida, livet snur med en gang det kommer en opptur, og da blir det en fryktelig nedtur og et stort fall igjen.
Jeg har null motivasjon. Jeg vil vekk. Langt vekk. Helt ærlig så orker jeg ikke dette mer.
Jeg trenger fri. Fri fra dette livet og all denne kranglingen, den dårlige stemningen,
de fake vennene og de største drittsekkene som leker engler.
Faen for en dritt verden vi lever i.
Jeg liker ikke å være negativ, men fy faen nå er jeg så sur, irritert, såra og så nede på bunn at jeg føler det er lov.
Det er lenge siden jeg har gråtet, og det synes gått nå som tårene mine ikke stopper fra å trille nedover kinnene mine..

09.09.2015

#INSTAGRAM

Instagram blir brukt av veldig mange hver dag, og dette er en app som inspirerer meg veldig, både til å ta flere bilder, teste outfits, oppskrifter og generelt bare om alt mulig! Jeg har i det siste blitt mye mer aktiv på instagram. Under ser dere en screenshot fra min bruker, dere kan finne den HER! Jeg prøver å lage en lys feed med inspirerende bilder og quotes. For det er slike brukere jeg liker å følge selv også! Såå... Hva heter du på instagram? ♥

Brukernavnet mitt er idaktonningEllers tenkte jeg å vise dere noen instagrambrukere jeg liker godt, som inspirerer meg og som tar mange fine og bra bilder.  

Patricia Bright HER
Mia HER
Iamlea HER
Tuva HER
Sara HER

21.07.2015

Virkeligheten

Hei hei fininger! 

Livet mitt er som en bergogdalbane og jeg faller ned i gruver, og prøver så godt jeg kan å klarte opp på de høyeste fjellene jeg ser og ikke dette ned igjen. Dette går selvfølgelig om hverandre. Men det er livet! Det er sånn det er, og det er det vi må godta. Men jeg viser jo ikke alltid virkeligheten av livet mitt på bloggen. Men jeg elsker å skrive ut og dele ting med dere som bryr dere. Og jeg elsker å lese og høre om andre side historier. Så derfor tenkte jeg å begynne å være enda mer åpen. Dette er noe jeg har tenkt på en stund, men spesielt mye etter at jeg la ut videoen der jeg snakket om at jeg mistet bestefaren min. Når jeg la ut den fikk jeg utrolig god respons og det er utrolig koselig. Det er så fantastisk å se at folk setter pris på det du velger å dele som er personlig!
 ♥Noen menensker altså, sto kjærlighet til dere♥

Mange som blogger "pynter" litt på det dem legger ut. Og slik er det med meg også noen ganger. Jeg rydder som regel bak meg om jeg skal filme eller ta bilde for at det skal være ryddig. Men det er jo ikke ryddig her egentlig. Så nå i det siste har jeg tenkt mer på det og faktiks vise virkeligheten for bloggen. Så det er derfor det kanskje er litt ekstra rot og sånn. Selvom det kan ødelegge noen bilder da.. Men nå har jeg kommet med en ide om å begynne å hverdags vlogge litt, og da vise virkeligheten av mitt liv da.
Hva synes dere om det?

Vetikke hvor spennende dette er, men har sett mange som vlogger og synes det er kjempe gøy å se. har filmet noen vlogger før men ikke at det er kjempe spennende å se de. Så nå tenkte jeg å vise dere virkeligheten! 
Så her er da mitt rom akkurat nå: Ikke ryddig i det hele tatt! 


18.07.2015

thoughts

Noen ganger må man bare skrive ut tankene sine et sted for å tømme hodet. Og i disse stundene er jeg glad jeg har blogg♥

 


 

Jeg vet ikke hva som skjer nå. Det skjer så mye på en gang jeg ikke forstår. Jeg vil bare løpe vekk og ikke komme tilbake. Dra vekk, langt vekk! Jeg trenger en pause. Pause fra livet. Går det egentlig?

Hvorfor skal de personene du setter foran alt, gjøre deg ulykkelig? Jeg forstår det bare ikke. Har jeg gjort noe? Jeg kan bare ikke forstå hva jeg har gjort feil eller hva jeg gjør feil, når det enste jeg vil er det beste for dem og gjøre dem lykkelig.

Hvorfor skal du bare slutte å snakke med meg, etter at du dagene før hadde så lyst til å møte meg.  Plutselig var jeg tydeligvis ikke så viktig for deg alikevel. 

Når noen som betyr mye for deg, velger å bare ikke snakke med deg lenger er det vanskelig å forstå hva som skjer. Man mister en del av seg. Og det er veldig vanskelig, og enda vanskeligere er det når du ikke vet grunnen.

Og hva skal man gjøre når man prøver så hardt å få svar på sine spørsmål og ikke får det? Når man ikke får noen svar, og ingen kontakt.
Det gjør vondt, og man føler seg nedenfor..
 

 

Kommer til å oppdatere bloggen når jeg "føler meg bedre" og har litt mer inspirasjon!

16.06.2015

Love the imperfect you!


Ville bare stikkeinnom dere å si natta eller god morgen til dere som ser denne i morgen! Og samtidig som jeg ønsker deg en god natt eller en god dag, ønsker jeg at du skal se denne videoen. Videoen er full av smarte ting du bør ta med deg videre og som du bør tenke på!
Du er perfekt sånn som du er!


15.06.2015

Begravelse!

Begravelser er utrolig trist men samtidig så utrolig koselig. Det er en fantastisk måte å ta siste farvel på og alle er samlet og deler følsene sine. Selvom det er trist fordi alle gråter kan man sammen være glade og dele de gode minnene også. Og når man deler følelsene sine så blir sorgen lettere og gleden fra minnene større!
På fredag var begravelsen for bestefar, og jeg gruet meg velidg til den fordi jeg visste det ville bli mye følelser og i tillegg til at jeg skulle være med å bære kisten. Men alt i alt så gikk det veldig bra. Det var mye følelser og mye gråting, men det er en god ting. Det er bra å gråte. Og det er bra å få ut følelsene sine og dele dem. Samtidig ble det snakk om gode minner fra bestefar når vi spiste etter bisettelsen!♥


12.06.2015

Personlig innlegg!

 

Dette innlegget skulle egentlig ha blitt postet i går!Før kunne jeg si at jeg var lykkelig når noen spurte og faktisk mene det, ikke hver dag selvfølgelig. Men nå kan jeg ikke det, eller jeg kan si jeg er glad og lykkelig om noen spør men jeg kan dessverre ikke si at det er sannheten som da kommer ut..

Det føles ut som verden raser seg for meg nå og for å være ærlig vet jeg ikke hvor jeg skal ta veien. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre og hvilke veier jeg skal gå.

 Men på en annen måte så kan jeg ikke klage, jeg har det jo fint. Jeg har familie og venner som er glad i meg. Jeg får mat og drikke hver dag. Og jeg har tak over hodet og en seng å sove i. Det er så mange andre i verden som har det mye  verre  enn det jeg har, og det er jeg fullstendig klar over. Men jeg synes det er utrolig godt å kunne tømme hodet for tanker å skrive ut på bloggen.

  Det er så mye jeg gjerne ville ha skrevet rett ut, direkte til dere men det kan jeg ikke siden jeg ikke er anonym på bloggen og siden bloggen er åpen og hvem som helst kan gå inn å lese det som er skrevet her.

Men for meg personlig er det ganske deilig å bare kunne skrive ut litt likevel. Selv om alt jeg skriver ikke skrives rett ut så hjelper det meg personlig i mine tunge tider. Og det er veldig godt.  Det er godt å få tømme tankene mine. Og dette er min blogg, så det er jeg som selv bestemmer hva jeg velger å skrive her.

 Akkurat nå går jeg igjennom en veldig tøff tid. I forrige uke skjedde det en hendelse som gjorde ting tøft  for meg. Dette gjorde at bergodalbanen hos meg gikk ned igjen.  Og dette er en lang nedoverbakke. 

På torsdag i forrige uke gikk min kjære bestefar bort. Han døde av kreft. Han har kjempet mot kreften lenge, så jeg visste jo at han en dag skulle dø uansett. Det skal vi jo alle, i hvert fall når vi blir gamle. Men det passet seg bare ikke nå! Hvorfor nå?  Bare uken etter skulle han fylle 80år! Hele 80 fantastiske år, og han så abselutt ikke så gammel ut!  Det skal jeg love deg. Han er den sprekeste 80åringen jeg har møtt i hvert fall! Og den med aller best humør også!

Du vil bli dypt savnet, alltid elsket og aldri glemt! <3 Hvil i fred kjære bestefar

 

Jeg har laget en video aller mest for min egen del for å få snakket litt ut om hva som har skjedd og hva som kommer til å skje videre. Vet ikke om noen kommer til å se videoen med tanke på at den egentlig ikke er noe interesant, men for min egen del synes jeg det var fint å poste den J
 I morgen er begravelsen og jeg både gruer og gleder meg. Kommer sikkert til å oppdatere dere løpet av helgen om hvordan det gikk!


Håper alle får en fin kveld, så snakkes vi!

27.05.2015

Du skal smile!

(Når jeg skriver dette, så skriver jeg mest for meg selv for å få ting ut. Men kanskje noen føler seg i samme situasjon så jeg velger å dele det likevel..)

Hva skal man gjøre for å få en bedre selvtilitt når du alltid synes du ser verst ut i vennegjengen. Eller når du føler deg sykt stygg når du ser rundt deg. Når du alltid finner nye feil ved deg selv, og det bare blir fler og fler feil.

Hvordan skal man fikse det når du føler du har gjort alt? Hva skal man gjøre for å ikke vise hva du egentlig føler og tenker? Smile. Det er det du skal, du skal smile! Det er visst det som funker. For det er vel ingen skjuler noe bak et smil, eller?

25.05.2015

Ting å blogge om...?

Hei hei dere!♥
Det er utrolig kjedelig å være blogger når du føler at du ikke har noe å skrive om og inspirasjonen er helt på bunn. Føler at alt er helt på bunn nå og at jeg egentlig ikke har noen ting å skrive om. Jeg har sovet lite i natt og er veldig sliten om dagen, pluss at det er mye innleveringer og fremføringer på skolen, men heldigvis ble jeg ferdig med en god del av det i slutten av uken som var. I dag er jeg utrolig glad for at det ikke er skole, for den ekstra fridagen her trengte jeg virkelig! Nå har sittet foran macen min over en time nå, men innlegget var forsatt blankt. Selv ikke we♥it eller tumblr var til særlig hjelp i dag,  så nå trenger jeg din hjelp til å komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om.. 


Men jeg har likevel har jeg 6 bilder å vise dere som passer til tiden min nå.  
Hva vil du se på bloggen min? 


11.05.2015

It follows
På lørdag så jeg It follows på kino og tenkte å komme med min mening om den. Jeg er en person som egentlig ikke er så veldig glad i skrekkfilmer men denne var faktisk helt grei å se. Jeg skvatt og jeg var også redd under filmen, men i tillegg lo jeg også. Og det synes jeg er bra. Det er jo ikke noe gøy å ikke være redd når det er meningen at filmen skal være skummel. 
Det var en grei film, med mange ekle og skumle sener etter hva jeg mener og det var også litt romantikk i filmen. Jeg skvetter veldig lett av filmer og sånn generelt så jeg vil si at det er en bra film og jeg vil anbefale den. Det eneste jeg ikke likte var slutten... Så nå begynte du kanskje å lure litt eller?

Her er ihvertfall traileren: 

 
Har du sett filmen? Eller tenkt til å se den?

05.05.2015

"Når du velger å skrive ut om livet ditt, må du forvente å få dritt også..."Må man virkelig forvente å få dritt fordi man har en annerledes hobby? En hobby som går ut på å legge ut bilder og skrive om hverdagen sin og andre interesser man har?
Så si alle bloggere får dritt, uansett om du er på topplisten eller ikke. Selvfølgelig for de på topplisten mest for det er dem som har flest lesere. Men tro meg, det er mange andre som også får det. Når jeg valgte å lage bloggen min i 2012 så tenkte jeg ikke over at jeg kom til å få negative kommentarer på det i det hele tatt, for jeg så jo bare det positive med blogging. Det virket så gøy, og jeg hadde et sted jeg kunne dele minner og bilder.  
Bloggere er akuratt som andre mennesker, bare at de velger å skrive ut om hva dem gjør, og sine interesser. Bare fordi man kanskje har en annerledes hobby, må man da forvente å få dritt? Jeg synes det er utrolig unødvendig og frekt å legge igjen en slik kommentar. Og i det hele tatt skrive dritt til folk over nettet. 
"Når du velger å skrive ut om livet ditt, må du forvente å få dritt også!"  
Det er ikke bare på blogger nettmobbing og unødvendige stygge kommentarer skjer, men det er utrolig mye av det. Utrolig teit, rett og slett! Jeg har selv opplevd mye rykter, kommentarer og drittslenging både i virkeligheten og over nettet. Er dritt lei av å lese og høre om det og vil at folk skal skjerpe seg og tenke bedre igjennom hva dem sier, skriver og gjør. Man skal ikke bare godta å få drittkommentarer bare fordi man har en annerledes hobby. Og selvom de bloggerne på topplisten ligger på topplisten fortjener de ikke dritt! Nå må mennesker seriøst skjerpe seg!  
Noen mennesker er så utrolig syke i hodet, og skriver så utrolig mye dritt!Etter jeg fikk mye dritt har prøvd å forstå menneskene, og finne ut hvorfor dem gjør som dem gjør, men det forstår jeg virkelig ikke.. Hvorfor? Hva er vitsen med det? Hva er vitsen med å legge igjen en stygg kommentar bare for å ødelegge en annen person sin dag? Og du vet ikke hvor mye du ødelegger en gang..  
Du kan ødelegge så mye mer enn du tror. Kanskje du bare kødda med å kommentere at jenta så feit ut? Men hun kan tenke så utrolig lenge på det, og det kan ødelegge selvtilitt, hverdag og flere uker og måneder for henne. Tenk på det! 
Det er så utrolig mange som sliter med dårlig selvtilitt der ute og jeg kan love deg at den kommentaren du kommer med IKKE gjør det bedre, selvom du bare tulla.. 
Kommentaren du mente for kødd, den kan sitte igjen i tankene på den andre personen så utrolig lenge og ødelegge så utrolig mye..

I tilegg til at de personene som kommer med dritt ikke har et godt hjerte er de i tilegg dumme. De skriver dritt på nettet og kommenterer blogger der de bytter ut sitt eget navn og tror dem da er anonyme. Men det er du altså ikke. Om du kommenterer på en blogg er det ganke enkelt å finne ut hvem du er, så selvom du tror du er anonym så er du ikke det.  For å snu dette om til noe litt morsomt så kan jeg fortelle om en opplevelse som skjedde med meg. Dette er noen år tilbake, men uansett. Jeg hadde skrevet et vanelig blogginnlegg, og hadde fått noen kommentarer på det. De negative kommentarene var anonyme for meg og jeg visste ikke hvem dette var.. Før det kom enda en kommentar med navnet på en jeg gikk på skole med. De første kommentarene var altså negative, og så kommenterte denne jenten under og skrev i mot det de negative kommentarene sa.. Altså hun "støttet meg og var på min side" om man kan si det sånn.. 
Men det viste seg altså at alle disse kommentarene, både de negative kommentarene med flere forskjellige navn og denne positive kom fra samme person. Ip-adressen var helt lik og jeg fant jo ut hvem dette var. Så hun dreit seg jo utrolig ut denne gangen! Veldig flaut når jeg tok det opp med hun. 

Så jeg sier dette til alle dere haters som har en eller annen trang for å slenge dritt:
Tenk deg igjennom før du kommenterer noe, er du usikker på om du skal legge igjen en kommentar og usikker på om noen kan bli såret av den? Så ikke legg den igjen. Da driter du heller i det. For det er faktisk ikke noe vits. Om du velger å slenge dritt er det utrolig lett å finne ut hvem du er. Du er ikke anonym over nettet. 
Legg igjen en positiv kommentar, eller hold ting for deg selv! 

Har du noen meninger om dette vil jeg gjerne høre! 

21.04.2015

474km
....Det er fint å ha en blogg, for da har man alltid et sted å dele tankene sine.. 


09.04.2015

Noe å åpne øynene for..

Jeg vil anbefale alle å se denne videoen, det tar ikke lang tid, men er så abselutt verdt det. Vi har det så utrlig mye bedre enn så mange andre i denne verden. Så vi bør virkelig sette mer pris på det vi har, for vi har virkelig mye mer enn det vi egentlig tror noen ganger. Vi som bor i et av verdens rikeste land, vi sitter her på nettet flere timer om dagen, kjøper dyre ting, både sko, klær, mobiler og vesker. Mens på andre siden av verden, der har de ikke en gang rent vann?  Verden er så utrolig urettferdig..  

Life of the poor and the rich...

Posted by Issam Bayan on 22. november 2013

Gjerne del dette innlegget, slik at videoen blir delt med flere :)

21.03.2015

Dagens tanker & inspirasjon

Hei hei alle søte!♥
 Solen stråler her i oslo og det er en generelt bra dag, så jeg håper det bare blir varmere fremover slik at jeg kan begynne med vårklærne mine.. I dag har jeg har vært ute å kjøpt blomster sammen med pappa siden vi skal i bursdag til den ene tanten min i morgen. Før var jeg ikke interisert i blomster i det hele tatt, men nå synes jeg det er greit med en liten søt bukett på rommet mitt. Tulipaner og roser, i enten rød eller en fin rosa farge er min favoritt! 
Nå skal jeg snart ut sammen med søstra mi, og så møte en veninne etterpå. Så det blir nok koselig.


Utenom det tenkte jeg å vise dere hva som inspirere meg, og mine tanker nå i disse dagene: Følte deg var greit å lufte litt tanker og slikt, etter en laang uke med mye jobbing på skolen. Når jeg kom hjem i går var jeg så sliten at jeg sov i 3timer, og det var helt sykt deilig. 

Jeg har ikke fått trent noe den uken som var, bortsett far noen små øvelser hjemme, men likevel savner jeg treningsstudioet sykt. Så jeg vet hvor jeg skal på mandag! Og jeg gleder meg masse! Under er litt inspirasjon innen for trening og mat som hjelper på motivasjonen der.  Ellers litt rom inspirasjon og slikt. 
Og så er det jo snart påskeferie, som blir utrolig deilig! Ååå som jeg gleder meg, blir nok et innlegg om reise og ferie om ikke så lenge også. :)  
Håper dere alle har og får en fortsatt fin dag!

25.01.2015

Jenter sine meninger om gutter..

Hei! I dag er det et nytt type innlegg som kommer, nemlig hva vi jenter egentlig liker, og ikke liker. Dette er jo forskjellig fra person til person. Men jeg og noen veninner har funnet noen punkter sammen ihvertfall. Gjerne si om du er enig eller ikke.

 ♥ Unødvendige kommentarer - Vi vireklig hater når gutter/ dere skal komme med unødvendige kommentarer. Som å kødde med at ting går dårlig i forholdet eller at det er slutt. Da gjør du jenta bare sykt usikker, og hun mister tilitt til deg. 


Hører på jenta - Ta nei for et nei, det er faktisk jævlig flaut å høre når gutter ikke skjønner det.. Og bare vil "kjører på" fordi dere er noen jævla kåte drittsekker (haha). Om dere virkelig er keen på noe, den beste måten å få noe da er å ta det i jenta sitt tempo og å høre på henne.

♥ Selvopptatt - Åh, gutter som er utrolig selvopptatte og høye på seg selv, det er seriøst bare ekkelt. Ikke missforstå, det er greit å være stolt over noe med seg selv, og ha selvtilitt, det er bare bra.. Men når det blir for mye.. Da blir det kvalmt.

♥ Missbruker tid - Når du er med jenta, da bruker du tiden med hun også. Ikke sitt å spill eller snakk med andre hele tiden. Bruk tiden med hun, ellers vil du nok angre i ettertid. 

♥ Gutter som tror de kan få alle -   Æsj, virkelig ekkelt det også. (haha) Dere kan ikke få alt og alle når dere vil.. Sorry as, men den tanken der gjør at dere får færre.. 


♥ Er seg selv - At gutten er seg selv både med deg og når gutta er rundt. Det er noe vi setter pris på, at han ikke endrer seg bare fordi gutta er i nærheten. 

♥ Holder rundt oss -  Vi jenter elsker å bli holdt rundt. Det er ekstremt søtt når gutten kommer bakfra og holder rundt deg. Det er en skikkelig god følelse, og man føler seg så trygg og tatt vare på. 

♥ Vise følelser - Gutter som er ærlige om hva de føler og forteller det, det setter vi stor pris på. Vi elsker når folk er ærlige. Men om du virkelig er interisert i jenta sånn som du sa, så må du vise det. Om du bare skriver at du faktisk liker henne men ikke viser det, vil hun begynne å tvile og bli usikker. 


♥ Viser deg frem - Når gutter ikke er flau over å vise at de liker deg foran andre. At de kan holde rundt deg, og holde deg i hånden og sånne ting. Det scorer høyt! 

Vis respekt - Om du virkelig er ærlig og viser respekt ovenfor jenta, da skal jeg love deg at du vinner hjertet hennes. 

♥ Kyss og klemmer - Det slår aldri feil. Kyss på halsen og klemmer bakfra, er også en sikker vinner!♥ 

 Søte meldinger - Å våkne til en søt melding, eller legge seg til en søt nattamelding er noe av det beste som finnes, å du vil garantert plante et smil på munnen hennes. 
 Få jenta til å føle seg spesiell - Vi vil ikke være en av mange, men vi vil være den eneste. Få oss til å føle oss som den eneste, og ikke en av mange.. 

♥ Kallenavn -
Når gutten finner på søte kallenavn, eller generelt kaller deg noe søtt, er noe vi liker. 

 Komplimenter - Å gi komplimenter har vel aldri vært feil? Det er bare koselig å høre komplimenter. Du trenger ikke si noe fint til jenten i hver setning, men en gang i blandt. Hvis du faktisk synes hun var spesielt pen på skolen, eller hadde på en fin genser, si det til hun! Jenter setter utrolig stor pris på det. Og det er jo mange jenter som ikke har veldig bra selvbilde, så komplimenter hjelper. 

Håper du likte innlegget, og si gjerne hva du synes :)
Takk til Andrea, Maiken og Nikoline som har hjulpet meg!  ♥ 

17.01.2015

TRENINGSMOTIVASJON!

Heihei ♥
Nå som vi har begynt det nye året er det sikkert en god del som tenker på sommerkroppen2015. Da er det trening sammen med sunt kosthold som gjelder. Men hvordan skal man egentlig få denne treningsmotivasjonen om du ikke allerede har den? 
I det nye året har jeg laget nyttårsforsetter, og en av punktene på listen der er å trene mer! Jeg er nok ikke alene om å ha det på listen så jeg har laget noen punkter for å få opp treningsmotivasjonen og å holde den oppe! 

Musikk - Det er viktig å ha musikk som motiverer deg til å trene. Jeg anbefaler å ha musikk med mye bass som går fort, for om du hører på noe som har en rask rytme så jobber du mye fortere også!

Nye trenings klær -  Om du er ute å kjøper nytt treningstøy så kommer du til å bli så sykt motivert, jeg lover deg!

Bilder - Finn bilder på we♥it eller lignende som motiverer deg til å trene. Det er også lurt å bytte bakgrunn på macen din og mobilen til et bilde som motiverer deg. 

Treningskompis -  Om du ikke er alene, så er det lettere å holde motivasjonen oppe!

♥ Lag mål - Hvis du har et eller flere mål du vil nå er det også lettere å trene. 

Vann - Drikk mye vann! Det er sunt for kroppen, og for hodet ditt. 

Mat - Det er viktig å spise sunt samtidig som du trener ellers vil ikke treningen gi noe resultater. Det sier seg jo egentlig selv, hvis du trener og stapper i deg femten tusen hamburgere etterpå og fem potetgullposer så vil ikke treningen synes. 16.10.2014

DU ER BRA NOK!

Jeg var nettopp inne på youtube og der så jeg denne videoen som Tonje hadde laget. Den traff meg virkelig så det var derfor jeg tenkte å dele den med dere!
Det er så utrolig viktig å tenke positive tanker om seg selv og også andre. DU er bra nok sånn som DU er! 

 

Håper alle får en fin dag videre! :)

07.10.2014

Jeg er tilbake!

Jeg har ikke blogget siden sommerferien, nærmere bestemt juli. Noe som er veldig lenge siden, ihvertfall for en blogger som skal blogge nesten hver dag, det er ihvertfall det jeg prøver på med min blogg.. Selvom det funker veldig dårlig, og det syns! Men nå vil jeg bli flink. Virkelig sette av tid, og holde på med det jeg liker. For jeg liker jo å blogge, og jeg synes ikke det er kleint å blogge.. Det som er kleint er når folk tar det opp foran meg.. Det er ingenting jeg hater mer enn det faktisk. Noen blir overasket over det, men om du hadde hatt en blogg selv så hadde du kanskje skjønt hva jeg mente, mest sansynelig.  Jeg driter jo i hvem som leser bloggen min, for hvis jeg ikke gjorde det så hadde jeg jo hatt en privat blogg eller ikke hatt bloggen i det hele tatt. Det er bare sinnsykt flaut når folk skal ta opp gamle innlegg, bilder og videoer.. Og det at de snakker om det foran meg! Fy faen som jeg hater det.. 
Noen ganger ødelegger det motivasjonen så sinnsykt, og det går uttover bloggen. 
 Men siden jeg er nå er tilbake, eller prøver ihvertfall så skal jeg svare på noen spørsmål jeg har fått.. 

Først er det alle de deprimerende spørsmålene, og de ryktene og dramaet med meg.. Det kan du lese om HER! 
Så hvor jeg har vært siden jeg ikke har blogget: Tiden har bare blitt brukt til venner, og nå skole. Også har jeg rettogslett ikke satt av tid, hatt motivasjon eller humør til å blogge så ja.. 

Alle andre vanlige spørsmål skulle jeg svare på i en video siden det var ønsket :) 
07.05.2014

en ting..

Jeg vil bare si en ting til alle nettmobbere der ute:

 Dere ødelegger liv.  Tenk om det var dere som ble utsatt for nettopp det dere utsetter andre for. Hvordan tror dere det ville vært?

07.04.2014

07.04.2014

03.03.2014

Hvorfor hører jeg så mye snakk om meg selv? Baksnakking og drittnsakking, og i tillegg det at livet mitt er så jævla enkelt?


Dette innlegget kan tolkes på forskjellige måter, så før du begynner å lese selve teksten så les dette:  Jeg vet at alle kan ha vanskelige perioder. Alle får oppturer og nedturer, men sånn er det bare. Alle får oppoverbakker og nedoverbakker, noen får bratte og lange bakker, mens andre får korte, og ikke fult så bratte bakker.
       Jeg er så lei, lei av å høre andres tanker om mitt liv, og sette ut rykter, uten å en gang snakke med meg, eller vite hva som egentlig er sant...
Noen kan tolke innlegget som et klage innlegg og oppmerksomhets-innlegg, det er ikke det som er meningen. Jeg er fullt klar over at det er mange som har det verre enn meg.  
      Det eneste jeg vil oppnå med dette innlegget nå, er å prøve å få en slutt på det, slutt på all den dritten, som faktisk ikke gir så mye mening, men som kan såre når det blir for mye. Hvis du lurer på noe, spør meg og ikke alle andre. Jeg vet mye bedre enn dere! Jeg vet hva som er sannheten når det gjelder meg selv!


Hvorfor hører jeg så mye snakk om meg selv? Baksnakking og drittsnakking, og i tillegg det at livet mitt er så enkelt?

Livet hennes er ikke så jævlig perfekt og enkelt sånn som du tror. Hun har gått igjennom mye, og hun går igjennom mye. Sånn er det bare! Det er mye på en gang, men heldigvis ikke så mye alvorlige ting, rett mot hun. Men det er mye, mye fra alle kanter. Og det er da det er verst. Det virker som hun ikke kan gjøre noe med det. Og hvor skal hun begynne?
Livet har oppturer og nedturer, det vet hun.  Men hun kan jo ikke bare gjemme seg heller..

Jeg er ikke den personen som viser så mye følelser, og ikke misforstå dette, jeg bryr meg om andre mennesker og viser kjærlighet ovenfor dem jeg er glad i. Men det med meg selv, det er det som er vanskelig. Jeg er ikke den personen som liker å snakke om meg selv og hva jeg føler. Jeg liker heller å skjule følelsene mine litt, på en måte.. Hvorfor, det vet jeg faktisk ikke. Det bare er sånn.
Jeg synes det er vanskelig å svare ærlig på spørsmål som ?hvordan har du det?? eller ?hvordan går det med deg?? og ?er alt bra med deg??  Det er nesten som om jeg hater disse spørsmålene, fordi jeg ikke vet hva jeg skal svare. Det burde jo ikke være så vanskelig egentlig, å bare fortelle det. Svarene mine blir ofte ?det går fint? eller ?jeg har det bra jeg.? Selv om det kanskje ikke alltid er sannheten. 

Noen ganger er sannheten vanskelig å fortelle?

Sannheten trenger ikke alltid å komme frem, ikke sannheten om meg selv, hva jeg føler, tenker og gjør. Slik er det i mine øyne.
Jeg lever ikke i en ?perfekt? verden bare fordi jeg ?gjemmer meg? litt, altså skjuler mine ekte og egne følelser.  

 

Og i tillegg, alle andre kan få åpne munnen sin, og si sin mening og være ærlige. Men jeg, kan jeg det? Nei, ikke uten å få noe i mot meg i hvert fall. Jeg er så sykt lei av dette nå!
Hvis du lurer på noe, spør meg og ikke alle andre. Jeg vet mye bedre enn dere! Jeg vet hva som er sannheten når det gjelder meg selv.....
 

 

27.02.2014

WHAT GIRLS REALLY MEAN

10.02.2014

Sweet 16, yålåswag!

"Bloggfri" på min egenbursdag, så tenkte bare å slenge ut et nydelig bilde av meg, som ble tatt like før høstferien i 2013, da jeg og Maiken var ute og tok en del bilder før vi turet til Bergen by!<3 #minner
Savner håret jeg har her, så lang, lyst og fint ;)


31.12.2013

velkommen 2014...

17.12.2013

...

16.12.2013

Savner dette...


...Bilder fra Bergen

13.12.2013

Fedag 13.desember!


I dag er det den 13.desember og en fredag. Og jeg liker det ikke, har en litt dårlig følelse på at det kommer til å skje noe i dag men jeg vet jo ikke da. Jeg er ikke sånn skikkelig overtroisk eller noe spessielt, men i dag har jeg en rar følelse, det er skikkelig irriterende! :/ Men vi får håpe det går bra! Har begynt å filme litt allerede, så kanskje det blir en vlog dag? 

Håper dere alle får en fin dag ihvertfall, så snakkes vi etter skolen!:)

13.12.2013

Natta herlige mennesker!

BLOGGES SENERE

22.11.2013

En uvanlig torsdag! (Besøk på legevakten)

Torsdag 21.november 2013
Skrevet fredag 22.november 2013 kl. 13.00Jeg har slitt med mage smerter ganske lenge, men det går som regel opp og ned og går over ganske fort. Men denne uken har det ikke vær lett. Særlig ikke fra onsdagkveld. Jeg hadde hatt en del vondt hele dagen og det ble bare værre uttover kvelden. Men jeg prøvde å legge meg som vanlig og sove til morgenen etter. Jeg våknet en del ganger om natten av smerter i magen. Så torsdag morgen lå jeg bare i sengen og valgte å ikke dra på skolen. Mamma sa vi burde sjekke det opp, så pappa kom hjem fra jobb. Og ble med meg til legen. Jeg spiste litt kl 09.00 ca, og var på  legevaken ca en halvtime senere. 

Det første jeg gjorde når jeg kom dit var å fortelle kort til en dame som satt ved kassen om hvorfor jeg var der, og fortelle hvem jeg var. slik som man vaneligvis gjør, sånn at de vet du er der.  Så satt jeg og ventet i ca 10min før jeg om inn til en lege, og hun snakket med meg om hvordan smertene mine var, hvor ille de var, hvor lenge de hadde vart og alt sånn. Så tok hun og målte blodtrkket mitt, og temperaturen min. Før jeg skulle vente på neste venterom, måtte jeg ta en urinprøve, som legene skulle sjekke. Etter jeg hadde ventet på et annet venterom kom det en sykepleier som førte oss til et annet rom der vi ventet i ca 1time før jeg snakket med en lege til. Han spurte meg enda mer om hvordan det var. så skulle jeg legge meg ned på en benk der han skulle kjenne på magen min. Noe som var ganske så vondt.
De trodde at jeg kanskje hadde fått blindtarmbetennelse. Etter jeg hadde snakket med han legen, og tatt prøve, så satt vi ute igjen. I mellomtiden tok jeg en prøve til, som bare var et vanlig stikk i fingeren.

Ca 13.30 fikk jeg et rom i 5.etasje. Og da ble det tatt blodprøver i armen min, det gikk ganske fint. Reagerte ingenting på det. Før jeg skulle sette inn en "sommerfugl" på venstre hånd.(sånn som på bildet) Da reagerte jeg sykt. Ble svimmel og kvalm og ville bare kaste opp, drikke vann og sove. Men det er ganske vanelig at jeg reagerer på sånt. Også litt med blod. Jeg måtte sette inn en "sommerfugl" altså veneflon, sånn at jeg fikk all næringen jeg trengte inn i armen, siden jeg ikke fikk spise eller drikke noe som helst.. ikke vann en gang :/  De tok også og målte blodtrykket mitt og feberen min flere ganger mens jeg lå på rommet.

Ca 19.30 fikk jeg medisiner, og da spurte sykepleierne om jeg var sulten og jeg sa ja selvfølgelig, jeg hadde jo ikke spist siden kl 9. Så da fikk jeg spise litt før jeg tok nye blodprøver som ble sendt til Ullevålsykehus kl 20.00.  De målte temperaturen min og blodtrykket mitt, og pulsen min flere ganger mens jeg lå der. Jeg sov også innemellom da, heldigvis, ellers hadde ventetiden blitt enda lenger...
kl 20. fikk jeg vite at svarene på prøvene skulle komme ca kl. 22.00 og at jeg måtte sove over til i morgen.. Da falt omtrent verden sammen om man kan si det.. Jeg var utrolig lei av å ligge der og hadde sykt vondt i hånden fordi jeg hadde veneflon i den, smerter i magen og i hodet på en gang.  

Senere kom det en sykepleier og sa at de nye prøvene var bra, og at om jeg ville kunne jeg få  dra hjem, men det var opp til meg og mine foreldre. Men jeg ville jo hjem selvfølgelig, selvom det virket litt på mamma og pappa at de var litt skeptiske til det.. Men jeg fikk lov til å dra hjem da klokken var ti-halv elleve tror jeg.. Da tok de ut veneflonen, og da ble jeg litt dårlig siden det begynte å blø en del.
Vi ble fulgt ned til en lege, som ga meg resept og fortalte litt om hva jeg skulle gjøre om det ble værre osv.. og at jeg bare skulle komme tilbake da!
   Fikk god hjelp fra de to legene jeg hadde, og sykepleierene som passet på meg, de var kjempe koselige alle sammen:)

Takk til alle som snakket med meg i går, og som ringte og ønsket meg god bedring!♥Så dette var litt kort om hva som skjedde i går, sikkert gankse uintresant for noen, kanskje ikke intresant for noen. Men da kan jeg bare linke dette innlegget til de som har spurt og spør hva som skjedde med meg. Så slipper jeg og fortelle alt :)

Det går litt bedre med meg nå, selvom jeg fortsatt har smerter, men nå får jeg gått på do og får spist og drukket. Og har fått medisiner. Så satser på at jeg blir helt ordentlig frisk snart :) 

14.11.2013

SELGER CANON EOS KAMERA!


Heihei!
Jeg skal selge mitt canon EOS 1100D kamera! Det er ingen riper, eller form får ødelagt på noen måte. Det er så godt som nytt!
Det tar veldig bra bilder, og har god kvalitet på videoen! :) 
Det er de vanlige instillingene som det er på Canon kameraene, så veldig lett å forstå! :) 

Den som byr høyest får det!

Hvis du er intresert,  eller kjenner noen som er så kan du;
Kommentere under
Sende meg en melding på facebook: Ida Tonning
Eller sende meg en mail: Idaktonning@hotmail.com Er DU intresert? 

11.10.2013

Stress, mer stress, og mer stress = null blogging!


Skal jobbe i morgen, og hytten en tur på søndag, da skal jeg prøve å lage en videoblogg!:)

Blogger på søndag eller mandag.. :) 

08.10.2013

Ny uke, med nye muligheter, hæ? KLASSEBILDE!!!:O

 

Hei!♥ 
Da er det en ny uke, og allerede tirsdag kveld.. I dag var rettogslett en sykt slitsom dag på skolen.. Vi hadde først gym, med turn.. forsovidt greit det, så videre til Tyks da vi hadde prøve jeg ikke hadde øvd til fordi jeg ikke visste det var prøve, så den gikk helt super dårlig.. desverre men men.. Så hadde vi tegning i k&h på slutten av dagen..ganske grei dag sånn egentlig, men sykt kjedelig. Og hjemme har jeg bare fikset på rommet og ikke gjort en dritt annet. Føles som jeg bare liksom, jeg vet ikke.. Ikke brukt dagen til noe bra i hvertfall.. Liker ikke sånne dager. :/
Nå tenkte jeg å gå å ta en dusj, finne frem outfit til i morgen, siden vi skal ta klasse bildet.. Haha! Lurer på om jeg skal ha krøller, kreppet eller rett hår på bildet.. Vi skal i tillegg ta portrett bilde, og jeg har sykt dårlig hud nå, så det er ganske så dritt.. Så får bare krysse fingrene for at jeg klarer å stå opp tidlig i morgen, og har god tid til å sminke meg.. Hater virkelig å stresse, hvertfall om det er ting jeg må rekke og se sånn passe ok ut! Jaja. nå får jeg gå å dusje, så jeg ikke kommer alt for sent i seng...

Natta!

Når skal du ta klasse bilde? Eller har du tatt? hvordan gikk det?  

12.06.2013

Tyskland

Kom hjem fra Berlin på torsdag og var ikke hjemme i helgen og har ikke settet av noe særlig tid til bloggen, derfor ble det slik at jeg ikke har fortalt noe om turen. Men jeg lager en video til dere senere. Siden nå holder jeg bare på med de siste greiene til skolen osv.. Filmen under er en skole oppgave også! 

Over ser dere en video Karoline, jeg, Madelen og Maiken har laget. Dette er bare noen bilder fra den ene leieren vi var på. Jeg har tenkt litt på å lage en video med litt andre greier sånn uten om. Siden den over er en skoleoppgave, også har vi egentlig en til også da! :) Men tenkte dere kanskje ville se den! Har ikke tatt så veldig mange bilder, flest med mobilen, og de ble ikke så veldig bra, så jeg lager den andre filmen så får dere se flere bilder da. Men den kommer ikke enda. Må først sette av litt tid til og lage den! :)


 


Bare noen bilder fra Berlin! :) Blogger mere om turen senere! :) 03.06.2013

JUSTINEr du en belieber/fan?
 

28.05.2013

Bedre selvbilde: fem tips!

Endelig kom Idunn med en ny video! Jeg leser Idunn sin blogg fast, og synes du skal sjekke den ut, om du ikke har gjort det! Jeg tenkte å dele denne videoen med dere siden det hun sier er såpass viktig. Så se på videoen, og del den videre! 

Bloggen til Idunn finner dere HER

Hva synes dere? 

28.05.2013

HER finner du meg!

Hei. Tenkte å bare lage et innlegg om steder der dere kan finne meg, sånn i tilfelle dere lurer. Haha Kommenter gjerne stedene man kan følge deg. F.eks instagram, og we♥it, elsker å finne nye jeg kan følge. med mange inspirerende bilder! :) 

 

Formspring:   Heter IdaTonning,  Link  ->  formspring.me/IdaTonning <- LINK 

Instagram: Idaktonning LINK HER

We♥it:  Ida Tonning

Vine: Ida Tonning

Snapchat/Kik: IdaTonning

Youtube:  IdaTonning

Hva heter du på Vine og instagram?  Følger dere som følger meg :)
(gjerne andre steder også) kommenter! 

20.04.2013

BLE HUN GLAD?


Jeg var jo på konsertene når Justin var i Norge! skal lage et innlegg om det i morgen! :) Så alle Beliebere må følge med!
Men jeg må si jeg ble litt skuffet over hun som ble OLLG den 17.april, hun så ikke fornøyd ut i det hele tatt. Jeg prøvde så hardt, og var helt "gal" og gjorde så mye for å bli lagt merke til, som sikkert mange andre også gjorde. Men hun som ble valgt var en jente som heter Charlotte, på ca 20år, og hun var ikke belieber engang, kanskje litt fan men ikke noe mer. Hun var med søsteren sin (tror jeg) som likte han mer. Hun kom opp på scenen og det hun så utover publikummet og var opptatt av å se bra ut. Hun satt der fiksa håret og tygget tyggis. HVA FAEN? hun prøvde tydeligvis å se bort når han så henne inn i øynene. Om det hadde vært meg hadde jeg faen meg stirra han ned, og sikkert begynt å grine som faen! :)
Dette er da min mening, og det jeg har hørt (det er ikke sikkert alt er 100% riktig).

Under ser dere Charlotte som ble OLLG den 17, og hennes reaksjon.  Men først Justin på trommer - Han er syk der å! 


-Hva mener dere om dette? :)
Hvordan tror du din reaksjon hadde vært om du ble OLLG? 

hits