hits

10 ting jeg vil gjøre i 2018

 • 19.01.2018 - 14:24

Hei dere! 
Noe jeg synes er veldig spennende å lese om, det er bucketlist og ting og steder folk ønsker å gjøre og besøke, løpet av livet eller en periode. Så i dag tenke jeg å fortelle dere om noen ting som jeg har lyst å gjøre i løpet av året som nå akkurat har begynt. Om jeg får oppfylt ønskene mine det for bli et ubesvart spørsmål inntil videre. 

♥ Lese. Jeg har alltid vært ekstremt dårlig til å lese. Men når jeg først har en bok å lese, og setter av tid til det, så er det ikke så ille som jeg skal ha det til. Det gjelder bare å finne en interessant bok, som er verdt tiden. Så i år har jeg lyst til å lese, ihvertfall en hel bok. Det høres kanskje veldig lite ut for mange. Men for meg som sikkert har lest ut max 5 bøker løpet av livet, så er det ganske mye, haha! Så har du en spennende bok å anbefale, gjerne sleng den ned i kommentarfeltet. Det hadde jeg satt utrolig pris på! 

♥ Reise; Jeg virkelig elsker å reise. Det å dra til et nytt sted, oppleve noe nytt og spennende det er virkelig høyt oppe på ting jeg liker å setter pris på. Det er jo også utrolig deilig å bare dra til varmere strøk og slappe skikkelig av med gode venner og familie. Jeg var ikke i utlandet i sommer, eller vi var i Tyskland en tur med båten over 3 dager, men ikke til noe varmere strøk, men det har jeg skikkelig lyst til i år. 


♥ Kjøre helikopter. Det er noe jeg alltid har hatt lyst til å gjøre. Tenk den følelsen og bare fly over skyene og tenk den utsikten! Så vi får se. hehe! Det kommer alltid til å stå på min bucketlist uansett!

♥  Sy/lage min egen kjole. Om jeg aldri setter meg et mål om å gjøre det, kommer det heller aldri til å skje. Så i år vil jeg gjøre det! Tenk den følelsen du har da, om du får en skikkelig fin og vellykket kjole som du selv kan gå i, og når folk spør hvor den er fra, så kan du si at du har sydd den selv. 

♥ Jobbe og spare mer. Penger vokser ikke akkurat på trærne så jobb må til. Men jeg liker jobben min veldig godt, og savner og ikke kunne jobbe, nå som jeg går på folkehøyskole. Så håper jeg kan fortsette i butikken når jeg er ferdig der, og at alt går som planlagt. Er ihvertfall skikkelig motivert for å jobbe igjen. Gleder meg allerede til å bli ferdig på skolen, for å jobbe! Trodde aldri jeg skulle si det, men sånn er det da. 

♥ Gjøre godt for kroppen min. Prøve å nyte de gode stundene. Jeg er alt for dårlig til å ta vare på kroppen min, jeg stresser for mye, og slapper alt for lite av.  Er også for dårlig på å nyte gode stunder. Man vet jo aldri om man får oppleve noe slikt igjen?

♥ Dra på festival. Festivaler er alltid god stemning. Man kan gå med akkurat det man vil, høre på bra musikk, drikke gode drinker, og være med bra folk. Altså? Finnes det noe bedre? Tror ikke det. Egentlig har jeg sykt lyst til å dra på festival i utlandet. Så vi får se. Men ellers tror jeg kanskje at jeg kommer til å dra på Findings Festivalen i Oslo, i år igjen. 

♥ Begynne/prøve boksing. Altid hatt lyst, aldri satt av tid eller turt. Så bestemte meg rett og slett for at dette skal være året, og det tror jeg at jeg trenger også! Det virker som en veldig bra måte og få ut litt aggresjon og sinne på. 

♥ Ta lappen - Siden jeg alltid har bodd i Oslo, har lappen aldri vært noe jeg har stresset med. Heller bare utsatt den veldig. Men nå som jeg har blitt eldre, og fler og fler har fått den har jeg tenkt veldig mye på den selv. I tillegg siden jeg flyttet, så har jeg tenkt tanken om at det å bare hadde hatt muligheten til å kjørt hadde vært veldig digg. Så jeg skal prøve å øvelseskjøre så mye som mulig og øve på teorien med Pappa, så får vi se hvor langt jeg kommer, innen året er ferdig. Jeg misunner de som bare kan ta bilen å ta lange kjøreturer om kveldene med god musikk! Yes please!

♥ Ta flere tatoveringer. Til nå har jeg 3 tattoveringer, og har mange fler planlagt. Men tatoveringer er ikke noe man bare kan ta helt plutselig. Men må være sikker på at man virkelig vil ha det man tar, og at man har penger til det. For i lengden blir det utrolig dyrt. Når jeg begynte å skrive dette innlegget visste jeg ikke at jeg hadde fått ny time, så dette blir nesten litt juks hehe. Får jeg har nemlig fått ny tattoveringstime i vinterferien. Gleder meg sykt. Om det jeg skal gjøre da blir det siste for i år eller ei, det vet jeg ikke! Tiden vil vise. Har du noe spesielt på listen din, over ting du vil gjøre før du dør, eller i løpet av 2018? Gjerne fortell meg, det hadde vært gøy å lese!

Innesperret i et fengsel

 • 18.01.2018 - 17:05

Jeg vil påstå at jeg er en av mange ulykkelige, triste og negative menneske nå om dagen. Jeg sitter å føler meg helt lost hver dag. Ingenting er gøy, man går rundt å har smerter i kroppen. Jeg bruker opp energien min på å prøve å være glad hele tiden, noe som er veldig slitsomt.  Men det betyr ikke at jeg ikke skal jobbe for å bli lykkelig, for jeg vil ikke at dette skal ødelegge noe mer enn det det allerede har gjort. Hvorfor skal jeg få så mye dritt, for noe feil en annen person gjorde? Det å stå opp om morningen, lage frokost, se seg selv i speilet, sminke seg og børste håret, ta på et smykke og spise middag. Når disse tingene som er så hverdagslige og normale skal være så vanskelig. Da er det noe feil. Det føles som alt er forgitt, uansett hvor mye jeg prøver så sitter jeg her. Jeg kommer meg ikke ut av det. Det vanskeligste er vel det at jeg ikke føler jeg kan snakke med noen om dette, fordi ingen forstår. Og da føler man seg så sinnsykt ensom!

Dette er urettferdig, og ikke fortjent. Jeg vil ha den gamle meg tilbake, og det livet og de kreftene jeg hadde før. Det skal jeg kjempe for.

 

2 Desember favoritter

 • 18.12.2017 - 19:32

Nå nærmer julen seg med stormskritt! Nå har jeg fått juleferie og er tilbake i Oslo. Jeg gleder meg helt sinnsykt til å dra til bestemor, for å spise god julemat og pynte meg og kose meg masse med familien.♥ Når det er vinter og jul synes jeg det er ekstra koselig med duftlys, så på skolen har jeg og roomien min brent masse duft lys, så hos oss er det både koselig og lukter godt. Hva er vel bedre enn det? Og mens vi er inne på dufter, så må jeg vise dere den nye parfymen min som jeg har begynt å bruke. Synes det lukter skikkelig feminint og godt. Denne kjøpte jeg på Gardermoen, en til meg og en til søsteren min. Elsker den!
Synes disse to kan være perfekte som julegave også. 

Hva et filter gjør med deg.

 • 28.08.2017 - 16:14

Heii dere! ♥ 
Long time, no see? (bortsett fra det lille innlegget i dag morges)
Er det ikke det man sier? Som sagt skulle jeg blogge her og der når muligheten ba seg. Og som man ser, så har ikke den akkurat dukket opp. Men jeg har blitt mye mer aktiv på snapchat, det skal sies! Ganske stolt av meg selv, angående den fronten der. Jeg er jo selvfølgelig som mange andre, en "hoe-filter" eller "dogfilter" elsker. Man ser så sinnsykt mye bedre ut med dette filteret. Skjønner ikke hvordan det er mulig jeg egentlig, haha! Slenger med noen selfies med dette nydelige filteret. Det å ha filter på snapchat er nesten skummelt. Jeg kan selv være ærlig å si, at jeg nesten alltid tar bilder med filter på. Jeg synes man ser mye bedre ut med filter på, og det er vel ingen overaskelse at man vil se bra ut på bilder man sender til andre? Håper virkelig ikke jeg er den enste som er sånn. Selvom jeg også kan sende sykt mange stygge bilder, til flere. Men det er en mer "ufiltrert" meg, men den siden finnes også. Mer av den siden viser jeg på snapchat senere. (idablogg98). Et filter kan endre sykt mye på hvordan et menneske ser ut at det nesten er skummelt. Det var en person som kun sendte bilder med halve fjeset og ellers med mye filter til meg, og jeg kunne nesten ikke kjenne han igjen når jeg senere så flere bilder av han på instagra. Det sier vel litt? Man blir nesten lurt av disse redigeringene og filterne som finnes i 2017. Men men, alle filtere og redigeringer er heldigvis ikke like ille! 

Og om noen skulle lure;  Adidas jakke - Urban. Rosa body - Bikbok, Gul topp - bikbok. Smykke - Gina

Flytte fra alt til ingenting

 • 28.08.2017 - 16:13

Nå er dagen her! Jeg gruer meg veldig. 
I morgen skal jeg dra. 
Dra vekk fra alt
til ingenting. 

Jeg kjenner ingen der
Og alle her
Det blir så rart
Så nakent og tomt?

Vekk fra Oslo, til Sogndal

Sogndal av alle steder? Oslo jenta skal til Sogndal? What! Ja! Nettopp, det er reaksjonen alle jeg sa det til også fikk. Selvom ikke mange vet det da. Jeg følger hjertet og magefølelsen, Og satser på finne meg selv, og leve en liten drøm.  Det er ca 100 dager siden jeg var russ, var ute å festet hver kveld i en måned på en buss, og nå har jeg pakket de viktigste tingene mine og skal bo nesten et år, flere timer unna alle venner og familie. Og fine OSLO.  Jeg krysser fingrene, og håper på at dette blir et fint år, og en fin ny start! ♥Alt ovenfor er skrevet for flere måneder siden. Nå sitter jeg i sengen min og skriver, med tårer i øynene. Jeg er sykt følsom uten å vite grunnen. Jeg har sykt vondt i magen, samtidig som jeg har hodepine og akkurat har tatt meg en ibux. Satser på at alt går over. Jeg prøver å gå igjennom pakkelisten min, og ser meg rundt i rommet for å tenke på ting jeg kanskje har glemt. Rommet mitt er et rent kaos nå. Jeg er redd. Redd for å ikke passe inn og at dette blir veldig rart, annereldes og skummelt. Noe jeg også vet det blir. Men jeg gleder meg samtidig kjempe masse! Dette blir spennende, og det må bli bra! Det skal bli bra! 

Kjære 14år gamle meg

 • 03.08.2017 - 12:31

Jeg har flere ganger tenkt at jeg ville lage et innlegg eller en video om akkurat dette. Hvordan det er å være ung i dagens samfunn, og at dette absolutt ikke er lett i det hele tatt. Jeg synes ikke selv at jeg er noe flink på å formulere meg, så dette er ganske vanskelig men jeg skal prøve mitt beste. Det er ikke lett å være 14år i 2017, og det var det heller ikke 5år tilbake. Men det virker som det bare blir vanskeligere og vanskeligere, for det samfunnet vi lever i består av; bitchy jenter, fuckboys og et press om å være bra nok.  Tenkte å fortelle dere noen punkter det er viktig å huske på, noe som jeg ikke var så flink til å huske på, men som jeg noen ganger enda glemmer.

♦ Det er mange fisk i havet - Dette er utrolig sant. Selvom det kanskje føles rett med han der og da, og at han er den perfekte og at det ikke finnes andre. Så er dette helt feil. Beklager at jeg sier det, men det er nok sånn det er. Man må nok bli såret et par ganger, for å finne den rette. Sånn er det med meg enda, selvom jeg sikkert trodde at gutten i 4.klasse eller 9.klasse var den perfekte jeg skulle gifte meg med. Sånn er det ikke. Verden er utrolig stor, og du møter nye mennesker overalt. Ikke stress. Alt skjer til sin tid. 

♦ Ikke vær for god og dum - snill. Dette er noe jeg var superflink til å være. Jeg satte alltid andre foran meg selv, og var rett og slett dum til tider. Jeg så ikke at andre brukte meg, og tenkte alltid godt om alle. Selvfølgelig er det bra å tenke godt om andre mennesker, men ikke alltid.  De er ikke alltid så gode som de skal ha det til. 

♦ Ikke tro på alt du hører. - Folk snakker dritt og setter ut rykter hele tiden. Desverre er det sånn at noen mennesker har sykt lite liv, og må snakke dritt og sette ut rykter om andre mennesker for at de skal føle seg bedre. Så ikke tro på alt du hører. Og om du isåfall skulle høre om noe, ta det med personen det gjelder. Vær så snill, det sparer deg for så mye. 

♦ Til og med din nærmeste kan være din største "fiende". - Man vet aldri, det er utrolig mange fake venner du kommer til å møte på. De kan være gode i et år, eller en måned. Og det var det, brått var dere ikke så gode venner som du kanskje trodde. Det vennskapet som skulle vare i flere år, varte kanskje kun de 3årene. Men det går bra, for du finner nye venner, og de vil nok holde lenger. 

♦ Sett av tid til de som faktisk bryr seg, og setter av tid til deg også! - Det er de som bryr seg, og som alltid setter av tid når de kan, det er de som er verdt å spare på. Drit i de som aldri kan, eller kommer med dårlige unnskyldninger for å slippe. Hva slags venner er det? Bare tenk på det. Hvorfor skal plutselig Sondre eller Tina, feire mammas bursdag hver helg? Hah, litt av et eksempel, men du tar nok poenget!

Og det siste jeg vil si, for denne gang er: DU ER PERFEKT. Dette er så utrolig viktig å huske på, du er perfekt akkurat slik som du er. Uansett om du har langt eller kort hår, er høy eller lav, har rette eller skjeve tenner, blå eller brune øyne, er mørk eller lys i huden, er rund eller slank. DU er PERFEKT!

​♥  ​                                                                                                                         ♥                                                                                                                 ​♥ 

Mandagstanker

 • 05.06.2017 - 22:28


Heiia  ♥  Tiden går så sykt fort om dagen. Jeg har vært alene hjemme en uke nå, og det føles som det bare har gått to tre dager. Mamma og pappa kom ihvertfall hjem fra Hellas i ste, og det er jo alltid koselig å se igejn noen som har vært ute å reist. Det har vært ekstremt deilig å vært alene hjemme, men det skulle gjerne vært meg som var på ferie. Hehe. Er så utrolig feriesyk nå, om det er noe som heter det? Har veldig lyst på sommerferie, og dra ut å reise. Heldigvis er det bare 16 dager igjen til sommerferie. Jeg tror nok ikke jeg kommer til å reise med det første. Det er ingen reise som er planlagt, bortsett fra en tur med Kiel-fergen, frem og tilbake, noe vi gjør vært år.  Men nå gleder jeg meg allermest til å flytte vekk fra Oslo egentlig. Noe jeg aldri trodde jeg kom til å si, men det er akkurat det jeg trenger mest akkurat nå. Flytte vekk fra byen jeg elsker. Men noen ganger er det nemmelig slik at man må dra vekk fra det man elsker for å finne seg selv, og for å finne ut av hva man egentlig vil, føler og trenger. Er skikkelig gira faktisk. Har nedtelling på antall dager, og har begynt på pakkeliste for hva jeg trenger å ha med meg. Men men, nå begynner klokken og bli mye. Nå tenkte jeg å lage meg noe kveldsmat, og så hoppe i sengen! Vi snakkes

Monday thoughts

 • 20.03.2017 - 22:30

Kunnskap som ikke er viktig for meg, er kunnskap som ikke setter seg fast. Jeg kan ikke noe for det, men det bare skjer. Uansett hvor mye jeg pugger og leser på et tema, så setter det seg fast. Historie, naturfag og hvordan Norge fikk sitt egen språk, det bryr meg midt i ræva. Sorry for uttrykket, men det er faktisk sant. Jeg gjør mitt beste på skolen. Jeg jobber i timene og jeg prøver å forstå. Men noen ting, det bare funker ikke. skole er ikke for alle. 

Jeg er så sinnsykt stresset over skolen. Skolen ødelegger hverdagen min så utrolig mye. Det er ikke fett å skulle se eksen sin hver dag på skolen. Det er ikke kult å vite at du må jobbe mye i hver time, at du ikke har tid til en liten pause i et fag. Jeg må jobbe mye for å klare å fullføre. Jeg er sliten 24/7 og har alltid mye å gjøre. Og det er faen ikke kødd en gang. Det er noe som skjer hver dag. Og om jeg isåfall ikke går ut av huset på helg, eller etter skolen så sitter jeg å jobber med noe i papirene eller på macen. Enten om det er buss, blogg eller lekser. Alltid. Jeg legger meg ikke før sent uansett. 

22.22 - klokken tikker, jeg burde jo egentlig stå på badet å pusse tenner nå, eller egentlig, det som hadde vært best. Lugget i sengen å sovet. Paradise begynner om ikke lenge. Jeg har lyst til å se på, men samtidig ikke. Jeg vet jo med meg selv at jeg ikke kommer til å klare å sovne før det er ferdig uansett. Og det er jo gøy å ha sett episoden når "alle" snakker om den i morgen. 

Presset er så stort, og jeg er så dritt lei.  

Takk til deg som snakker dritt!

 • 12.03.2017 - 16:57

Ja, du leste riktig, "Takk til deg som snakker dritt" Hvorfor skal vi takke de? jo fordi, det er en grunn til at de snakker dritt. De er sjalu. Sjalu på at du er så fin.
Hver jævla dag er det folk som snakker dritt bak din rygg, enten det er på gaten, i klasserommet eller på sosialemedier. Folk snakker dritt hele tiden. Og jeg skjønner virkelig ikke poenget. Hva tjener de på det? Ikke en jævla dritt. Får man virkelig høyere selvtilitt av å rakke ned på andre? Det tviler jeg veldig på. Jeg tror de som gjør slikt, bare lurer seg selv, virkelig. Og de snakker dritt om deg, fordi de de er sjalu. Sjalu på deg som er så sinnsykt nydelig, vakker og talentfull. Spesielt i jentegjenger er det mye baksnakking og slutshaming, og det er ikke akseptabelt. Det skal ikke være greit. For å være ærlig synes jeg det er helt sykt at det er slik som det er. Så mye drama og drittslenging. Vi jenter er syke. Vi jenter burde heller smile til hverandre og kommentere hvor fine vi ser ut. Ikke blikke og kommentere dritt bak hverandres rygg.  I bunn og grunn må man tenke på at ekte venner snakker ikke dritt om hverandre. Hører du slikt, er man ikke ekte venner, og slike mennesker fortjener du ikke å ha rundt deg. Du kommer til å bli et bedre menneske av alt du lærer, både av dine og anres feil. Du fortjener det beste, fordi du er god. 

Husk at det ikke er deg det er noe feil med, det er de! Og at du er perfekt akkurat slik som du er! ♥


Ha en fortsatt fin søndag<3
 

Null kontroll

 • 23.01.2017 - 02:01

Jeg føler meg ikke bra nok for menneskene rundt meg. De jeg er så utrolig glad i. Føler jeg skuffer dem for ofte og at jeg rett og slett er et mislykket menneske. Jeg gruer meg ofte til å gå ut døren. Spesielt når jeg skal på skolen. Føler alle hater meg der, føler alle stirrer på meg. Jeg er liksom hun som bare sitter der og er rar, dum og idiotisk. Det er ingen kul følelse. Før var jeg mer åpen, var flinkere til å snakke med folk og trivdes med å være med masse folk. Hele tiden. Nå trives jeg veldig i mitt eget selskap selvom jeg føler meg sinnsykt alene til tider. Kan vel egentlig ikke si at jeg har følt meg så alene som jeg gjør nå. Alt er så komplisert. Jeg vet at jeg har folk rundt meg, men likevel. Jeg er så utrolig flink til å dytte vekk de jeg er aller mest glad i og de jeg liker mer enn alt. 

Jeg ødelegger for meg selv, venner og familie. Jeg har ingen gode kvaliteter. Jeg er ikke bra nok for noen. Dette er tanker jeg har hver kveld. Men samtidig så får jeg høre at jeg har gode kvaliteter og har masse positivt å dele. Men problemet er jo det å faktisk forstå at det er sant. Jeg får sammenbrudd av ingenting, griner av alt og har ikke noe kontroll lenger. Jeg vil ha kontroll og jeg vil fikse opp i ting..

I dette øyeblikket sitter jeg i sengen min, med macen på fanget og tårer i øynene. Til høyere for meg ligger iphonen og spiller søte sanger fra spotify. Tror jeg prøver å få opp humøret mitt med sanger jeg elsker, men blir vel kanskje mer distrahert egentlig. Jeg klarer ikke tenke ordentlig. Jeg har hengt opp de nye lysene fra IKEA, over vinduet. Tenk så koselig å ligge her med en kjæreste, med slike romantiske lys rundt seg. Men det kommer ikke til å skje. Det er alltid så mye man ønsker, men som ikke skjer. Det er så utrolig vanskelig. Alt mellom meg og den motsatte personen. Jeg vil alltid det beste for andre, og setter de andre foran meg selv. Tar alltid en unnskyldning på min kappe, eller godtar alt med en gang, selvom det ikke er greit det som skjedde. Jeg vil ikke miste folk. Bra fyr, feil timing? Det er det alle sier til meg. Faen. Jeg vil bare vekk. Langt vekk, jeg vil til Sogndal. Jeg har ikke lenger kontroll. Jeg vet ikke om jeg egentlig blir ferdig på videregående i år. Det er noe av det jeg aller mest vil nå. I morgen er det møte med skole, for å se om jeg består i det hele tatt og hva som blir planene fremover. Gruer meg helt sinnsykt. Tror det også er grunnen til at jeg sitter her å skrier med vondt i magen, isteden for å ligge å sove. 

02.00 - forhåndsvisning, jeg gidder ikke en gang å lese alt jeg har skrevet. Bare tenker at det er helt greit å få ut alt jeg tenker. Setter på en ny sang. Klokken er nå 02.01, jeg trykker publiser.  

Når julen blir noe negativt..

 • 04.12.2016 - 21:19

00.30 pm.

Fortsatt våken. Vetikke hvorfor jeg skriver dette. Må bare få ting ut. Julen skal bringe god stemning og familien sammen? Er det ikke det som kjennetegner julen a? Jeg trodde det jeg. Men hva om det ikke skjer. Hva om familien dytter andre familiemedlemmer vekk. Hva om man ikke føler seg velkommen? Hva om man ikke lenger vil feire jul med familien fordi det er så dårlig stemning? Hva er det å gjøre da? Du kan ikke flykte vekk, du kan ikke bare rømme. Du bor jo med de. Du er innelåst med de. Julen skal være noe positivt ikke negativt.. 

Desembertanker

 • 02.12.2016 - 16:45

Heii
Det har vært masse frem og tilbake nå, nesten hele året egentlig. Spesielt etter sommerferien. Synes det nesten er litt trist at jeg har vært så dårlig på å gjøre noe jeg virkelig liker å gjøre. Men noen ganger dukker det opp ting, og hverdagen blir forandret. Nettopp det er grunnen til stort fravær fra meg, på bloggen. Denne gangen skal jeg ikke si at jeg skal prøve å blogge hver dag eller så ofte som mulig fremover, selvom det selvfølgelig er det jeg vil. Men vil ikke skuffe mere. Har jeg tid, mulighet og kapasitet til det så skal jeg gjøre det. Det som er greia er at det bare er veldig mye for meg om dagen, noe det egentlig har vært helt siden høstferien. Verken hodet mitt eller kroppen min er ordentlig med. Vurderer å lage et innlegg der jeg forteller litt, også i sammenheng med skolen men er ganske usikker på det, så tenker å se det an litt.

Men hey dere, det er faen meg desember! 2. desember faktisk. Nå er det under en måned igjen a 2016, og fy som jeg gleder meg til et nytt år. Nytt år, nye muligheter og mange minner. Men først må vi bli ferdige med den fantastiske julemåneden vi nå er inni. Butikkene er fulle av julegaveekser, og karljohan er blitt pyntet med jule lys. Det er jo utrolig koselig da! 

Hva tenker dere om julekalendere foresten? Jeg pleier egentlig ikke å ha det, men fikk denne (under) av mamma og pappa, da de hadde vært i tyskland. Kalenderen er fra TheBodyShop. Du kan finne den HER. Det er jo utrolig koselig med kalendere, men det er så mange som er så utrolig dyre, der de skriver at verdien er så og så mye. Men det virker jo ikke sant, når man først åpner dørene på kalenderen å ser. Nå høres det sikkert ut som at jeg er missfornyød ellerno. Det er absolutt ikke tilfelle, mener bare det er sykt overpriset og at det nesten blir et slags press på hva slags kalendere man skal ha også. 


Bilde fra bloggsnappen min - idablogg98
 

2am

 • 16.09.2016 - 02:00

Hva er egentlig riktig? Hva er egentlig bra nok? Hva er egentlig perfekt?
Hvordan skal man være perfekt? Hvordan være bra nok? Det er så sinnsykt vanskelig. Dette presset er så stort. Og når du da tenker så mye på dette, har så mye å gjøre og ikke får slapept av. Da renner det over. Til og med når du er hjemme, innen for dine fire vegger. Innen for de veggene der det skal være trygghet, kos og varme. Det er der, der du føler deg som verst.
Er ikke det egentlig litt trist å tenke på? Det synes jeg. Og det er tøft. Og jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal gjøre med det lenger. Når ting varer så lenge, og ingenting forbedres? Når kroppen sier at det er nok. Det er nok, du skal bare gi opp.
Men det å gi opp, er ikke det litt svakt?
Du skal jo ikke være svak ? du skal være sterk! 


 

6´er på eksamen!

 • 20.04.2016 - 20:12

Hei hei dere!♥Hadde eksamen min i dag, og gud som jeg gruet meg. Følte seriøst at jeg skulle tisse på meg før jeg skulle gå inn. Jeg var sinnsykt nervøs. Hadde jobbet sinnsykt hardt på denne oppgaven. Var så sinnsykt stresset i går, så det var derfor jeg ikke fikk blogget noe. Var opptatt med oppgaven hele dagen, enten det var å ta bilder, redigere dem, eller og skrive opp alt jeg skulle si. Og pugge det.  Oppgaven var en retro oppgave, så dere har jo fått en smakebit på bildene. På skolen i dag skulle vi jobbe i 3timer i mens læreren gikk rundt å så på, og så var det en og en som skulle presentere og ha samtale etterpå. Jeg hadde min kl 13.00. 13.25 ca var jeg ferdig, og gikk ut av klasserommet med et stort smil! Jeg fikk høre "Ida, dette var kjempe bra. Jeg har egentlig ingenting å trekke deg ned på, så du får 6!" Såå ja! Jeg fikk faen meg 6´er! Og jeg er drit fornøyd! Har brukt sinnsykt mye tid, stresset og la meg ikke før 2 i går siden jeg absolutt ville gjøre mitt beste før jeg skulle legge meg! Men all tiden, og all stresset var virkelig verdt det. Og det er virkelig gøy å få en så bra karakter, når jeg var så fornøyd med bildene mine!Legg til bildetekst

Dette var noen av bildene mine! :) Ha en fin dag videre dere!

Hvordan komme over eksen

 • 03.04.2016 - 22:09

Hei! ♥
I dag tenkte jeg å komme med noen tips som kan hjelpe deg med å komme over eksen din. Dette er både tips av egen erfaring og som jeg har funnet på nettet eller fått av venner. Jeg har faktisk hatt dette innlegget i tankene i en god stund, men har aldri satt meg av tid til å skrive det ordentlig ned. Men nå er det på tide. Jeg tenker at alle trenger sikkert litt tips innen for dette temaet en gang eller fler i løpet av ungdomstiden, og da er det veldig greit å kunne høre flere historier og andres tips. Det er ihvertfall det jeg føler å tenker. 
 
Her er 8 tips jeg ønsker å dele, som jeg selv føler hjelper: 

Vær sosial - Det er ingenting som er viktigere, vær med venner og familie, de vil støtte deg og de er der alltid for deg. Ja, det er greit å være litt alene også. Men det er viktig at du ikke blir sittende alene med sorgen. Finn på noe gøy, så får du noe annet å tenke på! 

Snakk ut - Det å snakke ut med noen om hvordan du har det er ganske så viktig. Da mister du et par kilo fra skuldrene og hverdagen vil føles mye bedre etterpå. 

Gråt - Det er lov å gråte etter et brudd. Det er absolutt ingenting som er feil med det. Det er viktig å gråte, for å virkelig få ut all smerte du har inni deg. Det er mange som sier man ikke skal se på triste og søte kjærlighetsfilmer eller høre på trist musikk. Jeg synes det er helt greit. Spesielt om du gråter av det, det høres kanskje dumt og teit ut? Men tro meg, det hjelper. Da får du virkelig ut alt du kanskje har holdt inni deg. 
Tren - Det å trene når du har det vondt er bra! Da kan du slippe all agresjon på å trene, bygge muskler og være sunn! Ingenting er feil med det. Og følelsen etter på er helt fantastisk! 

Unn  deg noe fint  - Shopping! Ja, hvorfor ikke? Det er lov å freshe seg opp litt og unne seg litt nytt i en slik periode da du kanksje ikke føler deg så veldig fin. Det er viktig å bygge selvtilitt. Selvtilitten din burde ikke svekkes av et brudd. 

Slett han/hun - Slett eksen på sosialemedier. Det er greit å bare glemme han/hun, og la veien gå videre. Ihvertfall en periode slik at dere begge får tenkt igjennom alt. Og kanskje begynner dere å snakke sammen igjen, og forblir venner?  Men får å glemme og komme over han er det virkelig best å slette han over alt, slik at du ikke kan "se han". Om du ser Mystoryen hans på snapchat eller bildene hans på instagram, kommer ikke dette til å hjelpe deg. Det kan være tøft i starten ja, men tro meg, det er verdt det!


Se fremover - Se fremover og ta tiden til hjelp. Det kan ta lang tid og komme over en eks, og det kan ta kort. Det er veldig varierende. Men uansett hvor lang tid det måtte ta, så går det om du bare ser positivt på ting og ser fremmover. Tenk positivt på det. Tenk på alt du har lært av både forholdet og bruddet. Du har lært så mye som du kan ta med deg videre!

Møt nye - Det er helt greit å møte nye mennesker etter et brudd. Og det må ikke nødvendigvis at du skal se etter en ny kjæreste med en gang. Men bare det og bli kjent med nye mennesker og få nye venner er bra. Og man vet aldri hva tiden vil bringe senere? 
Håper virkelig at du fikk noe ut av dette, og at jeg hjalp noen :) Ha en fin søndagskveld!♥

Anbefale din blogg?

 • 27.03.2016 - 17:00

HEI HEI
Nå som jeg er syk har jeg veldig lite å gjøre, det går mest i å se på netflix, bloggerne, youtube og å lese blogger. Men når du ikke finner flere filmer å se, ingen nye episoder av bloggerne og heller ingen ny Youtubevideoer, da sjekker du dine faste blogger. Og når det da ikke er noe å gjøre. Da vil du gjerne ha noen nye å lese. Så jeg tenkte at du som leser nå kunne anbefale meg noen blogger du selv liker, eller din egen for den saks skyld. Den eller de bloggene jeg liker best skal jeg skrive et eget innlegg om, som blir delt på facebook! :)  Og den personen som har kommentert denne bloggen skal jeg også nevne i innlegget og gi en shoutout til på instagram som et lite ekstra om ønskelig! Om du ønsker det i tilegg, så kommenterer du bare instagram navnet ditt! Setter veldig stor pris på om du blir med! 

For å delta må du:
Like meg på facebook HER 
Kommentere at du er med, + skrive din egen bloggadresse eller en annen du anbefaler! Eller begge deler? ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Vi lever i en syk verden, med et sykt press

 • 03.03.2016 - 16:26

2016 - et jævla sykt år. 
Jeg synes synd på de som kommer til å være 15-18år når jeg er 35år liksom. Tenkt alt de får slengt i trynet, om vi ikke gjør en forskjell.  
Håper folk kan ta alt til seg. Helt seriøst. 

Jeg sliter med mye selv, og har masse komplekser. Men det er enda fler ting jeg tenker over nå, i forhold til bare 1-2 år siden. Og det fordi sosiale medier. 

Tenkte å dele Kristin sin video til dere, fordi den er sykt bra og hun uttaler seg på en jævlig bra måte synes jeg! Wow den dama er rå! 

<iframe width="853" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/ljiFcIsxrXg?rel=0&amp;controls=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Usensurert

 • 02.03.2016 - 22:15

Dette ble spontat, men det er vel greit det også noen ganger. Jeg har ikke postet noe her på noen dager. Fordi livet ikke er så sykt bra om dagen og da har jeg rett og slett veldig lite lyst. Men jeg lovet meg selv å bli flinkere til å blogge og åpne meg uansett egentlig. Så i dag blir det en videoblogg som jeg har valgt å kalle "usensurert" fordi jeg ikke har redigert bort noe.  Tok frem kameraet, og bestemte å snakke til det. Fortelle hvordan jeg har det og hva som foregår nå. Og så poster jeg det. 

 

Å hate sin egen familie.

 • 31.01.2016 - 21:22

Når alt går til helvette og du bare vil bort. Når du faktisk tenker på å dø. Dø fordi du er så lei. Lei av alt. Alt går feil vei og du vet ikke hva du gjør galt. Kjenner du den følelsen? Isåfall er du ikke alene. Jeg har selv sittet med den flere ganger, og veldig ofte nå i den siste tiden. Men når de som står deg nærmest er grunnen til at disse følelsene dukker opp. Da er det ille, veldig ille. 
Jeg er lei av den fake fasaden. At alle tror det er så jævlig flott hjemme. At alle tror at vi har et sykt bra forhold og finner på masse gøy sammen. At jeg alltid møter masse nye folk og har mange venner. Bare får positive kommentarer og at livet mitt er bra. Sånn er det faen ikke.

Alt hjemme er fake. Jeg får masse negative kommentarer og dritt slengt til meg som om det skulle være sannheten.  Det finnes faen ikke respekt her, og jeg vil bare flytte herfra. Jeg snakker ikke med foreldrene mine om alt. Ikke hva jeg føler og tenker. De kaller meg sur, istedenfor å spørre hvordan jeg har det. Spesielt når deprisjonen dukker opp. Vi finner aldri på noe gøy. De velger heller sine venner ovenfor døtrene sine. Noen ganger tenker jeg faktisk at jeg hater familien min, fordi de sårer sånn. 

 Jeg møter så si aldri nye folk. Dette er noe jeg er redd for. Redd for å drite meg ut, og redd for å ikke være bra nok.  Jeg får så si daglig dritt eller blikk. Masse blikk på skolen. Og ja, jeg er ikke dum. Jeg ser når du snakker om meg og peker. Jeg ser de stygge blikkene. Og det sårer innerst inne selvom det kanskje ikke ser sånn ut da.
Virkelig. Ting som dette er ikke noe som hjelper når du sliter med deprisjon og dårlig selvtilit. 

Jeg har ikke mange venner, men jeg er glad i de jeg har. Og setter så uendelig stor pris på de som tenker på meg og bryr seg om meg. De som spør om å finne på noe og de som sender en melding eller legger igjen en koselig kommentar her eller der. Det er de som gjør dagen min bra, og de som er grunnen til at jeg sitter her i dag. Og det er ren fakta! Hvilke blogger leser jeg?

 • 09.01.2016 - 22:34

Heia! 
Ble visst noen flere dager enn hva jeg hadde regnet med, men nåå er jeg tilbake og har masse motivasjon for bloggen! Så håper virkelig det varer. Men i kveld tenkte jeg å vise dere hvilke blogger jeg leser fast. Jeg er innom flere blogger enn disse, men det her er de første jeg går innom og leser så si hver dag. 

 Sophie Elise 

Mathilde Holck 
Marthe Borge 

Hvem er din favoritt blogger, og ellers har du noen blogger å anbefale?