hits

Like I did

  • 06.12.2016 - 15:46

Elsker å finne nye sanger jeg ikke har hørt før. Og hva er vel bedre enn å dele dem da? Har du noen favoritt sanger om dagen?
Hør på denne, såå fin:

I mine ører...

  • 29.04.2016 - 10:27

Jeg har sett at flere bloggere har skrevet innlegg om hva slags musikk de hører på om dagen, og dette er noe jeg virkelig liker å lese. Det var en periode da jeg hadde tenkt på å skrive et slikt innlegg, men det ble bare glemt. Så nå prøver jeg igjen. Det er utrolig greit med slike innlegg når du er helt tom for ideer og ikke har noe å høre på. Eller når du er lei av spillelisten og vil ha noen nye sanger. 
Så dette er hva som er i mine ører om dagen: 


 

Alle sangene under vil bli linket, så er du interisert i å høre på en eller fler, bare trykk på navnet under sangen. 


Masken - Den BB / Feel The Love - Marchis Flow 

Let me love you - Ne - Yo /   Undressed - Julie Bergan 

How To Love - Sam Tsui / Like I Would - Zayn 

I hate u i love u  - Gnash / Dancing on my own - Calum Scott 

Let Me Love You - Mario / Wolf - Tungevaag &Raaban 
 

Hva er din/dine favoritt sanger for øyeblikket?

Favoritter - sanger & bilder

  • 06.02.2015 - 23:08

Nå tenkte jeg å dele mine favoritter innen sanger og bilder for øyeblikket. Jeg hører på veldig mye forskjellig, men akkuratt nå har jeg noen jeg liker ekstra godt. Sangene jeg hører på endrer seg veldig til hvordan humøret mitt er og hva som skjer rundt meg. Altså hva jeg også blir inspirert av. Det samme med bilder også. Jeg har vært en del på we♥it og tumblr i det siste, og der finner jeg utrolig mange bilder som er inspirerende. Så bloggmotivasjonen den går bare oppover, og blir bare større og større. Og det er jo veldig veldig bra! :)  

 

Om du vil dele hvor du får inspirasjonen din fra, eller noen sanger du liker hadde det vært hyggelig å lese :)


Alle sangene under er direkte linket, så det er bare å trykke på dem for å høre de:)

TC - All bad 

I loved her frist 

Down with the trumpets - Rizzle Kicks

passenger - you´re on my mind 

Alesso - Heroes 

Jealous - Nick Jonas 

 

 


 


Har du sett noe søtere?

  • 02.04.2013 - 19:58

justin<3

spotify listene jeg bruker.

  • 28.03.2013 - 19:23

Jeg tenkte å vise dere listene jeg bruker nå for tiden. Jeg holder på å fikse litt i den ene da som er " :) " Men den andre er ganske random. Jeg har ikke laget alle listene, men det ser dere jo. Gjerne del deres lister med meg, eller bare en bra sang du liker! Det hadde vært hyggelig. 


Random listen                                                                                  Justin Bieber
        

:)  

   

sad:                                                                                                      I still love you

       
Sove-liste:

 

- Hva er din yndlings sang nå for tiden? Har du en bra spotify liste (del den med meg) 

28 dager igjen!

  • 19.03.2013 - 16:53

 

  Noen andre som skal på konserten?♥

Gitar

  • 11.03.2013 - 16:35

Hei! 
Da var det en ny uke igjen og ny a-plan som vil si mer lekser, desverre. Heldigvis var det ikke så mye denne uken som i forige uke. For da var det alt alt for mye!  Idag hadde jeg time hos (regg)tannlegen 08.30, jeg skulle stramme. Det gikk jo helt fint og jeg hadde ikke vondt før ca 2 timer ellernoe senere. Rart det der at man ikke har vondt da det skjer men først kjenner det senere på dagen. Så nå har jeg litt vondt pg klarer desverre ikke å spise alt men det går nok bedre i morgen. På skolen var vi på sånn helse greie, vi jentene i klassen. Det var sånn helsesenter ting, for ungdom. Så vi var der for å bli kjent med stedet, så kan vi gå dit om man vil snakke med lege, psykolog osv..  Ganske greit der, egentlig. Bra med litt variasjon i skoledagen også! Jeg hadde også presentasjon i norsken, gikk helt greit tror jeg.  
   - Nå sitter jeg med leksene, og etterpå blir det gitar så kirken. Jeg har jo vaneligvis konfkirke møte på onsdager. Men det var noe som gjorde at vi måtte ha det på mandag. Så da blir det litt stress men det får gå.

Gitar 

Jeg har jo egentlig ikke skrevet noe om at jeg går på gitar men jeg tror jeg har nevnt det før, det at jeg liker å spille. Så jeg har i ganske lang tid søkt litt på nettet etter et sted å begynne. Og det hadde også en vennine av meg, Maiken gjort så da bestemte vi oss for å søke sammen. Så vi har stått på vente liste en stund, og har nå endelig fått begynt. Læreren vår er ganske flink og vi lærer ting i vårt tempo så det går ikke for fort og ikke for sakte, noe som er bra! Vi får også velge litt selv, hva vi skal gjøre. Og videre sanger vi vil prøve å lære oss.        Om det er noe du lurer på angående dette, så bare spør!
Jeg skal svare på spørsmålene fra spørsmålsrunden og andre jeg har fått i løpet av uken. 
-Spiller du gitar?

Apologize!

  • 02.03.2013 - 23:12

 

 

Little Things

  • 11.11.2012 - 15:24

HØR! Jeg hører ikke så mye på One Direction men denne sangen er så fin! <3 

Hva synes du?