hits

Outfit: Kiel

 • 07.07.2017 - 17:48

Heiia!

Tenkte å legge ut outfiten som jeg hadde på meg da jeg dro til Kiel med familien. La jo så vidt ut et bilde i innlegg om reisen som jeg postet i går, og da var det noen som lurte på hvor jakken og skoene var fra, så da tenkte jeg at det var like greit å bare slenge ut et outfitinnlegg, så får dere svar på alt. Pluss litt flere bilder. Og litt flere bilder, og flere outfits skader jo ikke. Selv liker jeg outfit bilder veldig godt, for da får man så mye inspirasjon fra andre. Og synes det er gøy å poste slike bilder selv også, både på bloggen, VSCO og på instagram. SAMSUNG CAMERA PICTURESDen grønne toppen jeg har under pelsen er fra bikbok, og samme med jakken. Skjørtet er fra Gina, solbriller og sko er fra Hm og vesken er fra Michael Kors. Skoene er foresten nye, og de kjøpte jeg dagen før jeg dro. Ble helt forelsket når jeg så de i butikken, så måtte bare ha de. Elsker de enda! 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Outfit: 20.03.17

 • 20.03.2017 - 12:44
Heii! 
Grunnen til at det blir noen outfit- bilder om dagen er fordi jeg jobber med prosjekt på skolen der jeg tar bilder av andre, og da får jeg i samme slengen allitd noen til å ta noen outfitbilder av meg hehe! Veldig smart. Og synes det er ganske gøy, for da har jeg flere bilder til instagram og til dere på bloggen. Jeg har jo også lagt merke til at outfit innleggene har blitt ganske populære, så da er det jo ekstra gøy! :)


Sko - Nike// Skjørt - Gina // Skjerf - Gina // jakke - Cubus // Topp - Hm // solbriller - Bikbok? 

Ha en fin dag videre!<3

Outfit: 17.03.17

 • 18.03.2017 - 16:22

Hei dere, og god lørdag!

Akkurat nå sitter jeg i sengen min og har en liten rydde pause. Jeg holder på å rydde hele rommet mitt og driver samtidig å selger klær og forskjellige ting på appene finn.no, tise og shpock. Det er faktisk ganske gøy når man får varsler av at folk er interisert i å kjøpe noe du ikke bruker. Til nå har jeg lagt ut bodymister fra VS, et speilrefleks kamera og noen klesplagg! :) Tenkte å skrive mer om de appene senere!
Men siden jeg ikke har postet noen outfit på lenge, tenkte jeg at det hadde vært gøy å gjøre det nå. Så dette er da gårsdagens outfit:

Jakke: Bikbok // Bukse og skjerf: Ginatricot // Genser: Pull&Bear

Hva synes du?

Outfit - 20.03.16

 • 20.03.2016 - 18:46


Hei!
Jeg har akkurat kommet meg hjem nå, og fortet meg og legge over bilder og redigere slik at jeg fikk blogget. I helgen har jeg vært hos bestemor, og i dag var vi i bursdag til typen til tanten min. Er ganske sliten nå, men tenkte å gjøre i klart noen innlegg og fikse litt på bloggen! Så jeg regner med at det blir en grei del med oppdateringer og innlegg i ferien! God påske!♥

Hva synes du om antrekket? Vil du se mer antreksbilder på bloggen min?

Genser - Bikbok/ Jakke - Wrangler/ Bukse - gina / skjerf - bikbok / solbriller - hm

Dagens Outfit

 • 04.03.2016 - 12:02

Har ikke vist noen antrekk på lenge så tenkte det var på tide! Har fått kjøpt meg en ny jakke som jeg liker kjempe godt, så da får jeg jo vist dere den samtidig! :)
Sko - Uggs / Jakke & hatt - HM / Bukse - Gina / skjerf - cubus eller bikbok? 

Hva synes du?

Outfit -16.03.15

 • 16.03.2015 - 21:55

Hei alle søte! 
Nå tenkte jeg å vise deres dagens antrekk, jeg har ikke postet noe slikt på evigheter så det er virkelig påtide. I sammenheng med en skoleoppgave tar jeg masse bilder om dagen, og står mye modell. Derfor blir det en del bilder, men jeg satser på at dere bare tar det positivt. Jeg kjenner at det er utrolig deilig å kunne gå i noe annet enn tunge vintersko, og store vinterjakker. Men vi skal vel ikke være så uforsiktige selvom solen varmer godt? 
Jeg har allerede hatt influensa, og lå rett ut hele forige uke, så jeg er ikke så gira på mere kulde ihvertfall. Satser på varme dager, mye sol, lysere dager og kortere vei til sommer nå fremover. 
Men uansett, her er dagens outfit: Sko - JC Litas,  jakke og hatt - hm,  Genser - bikbok, Smykket - gina (?)  Bukse - Lindex 

Hva synes du?

Outfit:lørdag, 19.juli

 • 20.07.2014 - 01:33

// Alt fra Bikbok


Outfit fra påsken

 • 01.05.2014 - 15:42

Heii :)


Shorts - Bikbok // Topp - Hm // Skjorte - Utro // Jakke - ? // Smykke - gave // Kamera - Canon EOS 110d :)

Outfit 07.09.2013

 • 07.09.2013 - 21:52
Genser - ? (gave) //shorts - spania (gave) //Veske - søstra mi sin //sko - converse  
Bursdags bilder + Outfit

 • 11.08.2013 - 17:47


 

 

Skjørt - Forever21// Topp - Camden Marked// Sko - JC Lita
¨

Hva synes du?

OOTD - dag 1 Hellas

 • 17.07.2013 - 00:53

Egentlig så kom jeg jo i går men tok ikke outfit bilde og det var i dag vi hadde en full dag her :) Så det var liksom i dag vi begynte ordentlig, haha.
Har for det meste ligget på Valtos, den ene stranden, den største. Og bare Solt meg og badet litt. Så har vi spist middag og gått og tittet litt i butikker nede i byen. Koselig.

Så til dagens outfit:

Skoene jeg har på er fra eurosko tror jeg, og resten er fra BikBok.


Hva synes du om outfiten?

I morgen skal jeg på stranden og får håpe jeg blir litt mer brun. Har faktisk fått skulle allerede.:)
Jeg legger ut bilder på Instagram oftere enn jeg blogger så følg meg der og se på mine bilder fra Parga. Instagram: idaktblogg

Bursdags outfit!

 • 20.05.2013 - 21:04

Her er outfiten jeg hadde på meg i bursdagen til onkelen min! ;D

sko fra hm


kjole fra sheinside og smykket fra en gullsmed
leppestift fra Gosh

 

Hva synes du?

Bursdags outfit!

 • 20.05.2013 - 17:02


I går var jeg jo i bursdag, eller egentlig var det på lørdag men vi var der i går også og feiret. Vi grillet og koste oss. Det var onkelen min som hadde bursdag.  
Skal legge ut  bilder fra bursdagen etterpå!
Her kommer bursdagsoutfiten min;

Smykke; fått av den ene onkelen & tanten min
Kjole: Sheinside
Sko: Hm


Hva synes du?

Outfit; 17.05.12

 • 20.05.2013 - 15:02

Hadde glemt å ta outfit bilde fra 17mai så ble ikke helt likt, hadde på meg jakke og håret ned. men men samme det. Her er outfiten ihvertfall:

Sko: JC Lita 
Kjole: Hm, (og er super behagelig å ha på)
Hadde også på meg en olajakke som jeg har vist litt lenger ned på bloggen fra Cubus. 


Bursdag

 • 18.05.2013 - 18:29

Hei, nå er jeg i bursdag! Har med kamera så tar litt bilder. Her er outfiten min:

Kjole fra Sheinside.com og sko fra hm

Det er meg nå! I solen .:) etterpå blir det kaker og så blir det en tur på fest!:)

Antrekk; 1.mai

 • 01.05.2013 - 21:05
Kjole fra Sheinside.com
Strømpebukse fra Ginatricot
Jakke fra Cubus


Hva synes du?

Outfit; 28.april

 • 28.04.2013 - 21:11

Har hatt en bra helg, og tatt masse bilder. Blogger et eget innlegg om helgen med bilder i morgen siden jeg er ganske sliten nå og skal bare ta meg litt mat og så legge meg! ♥ Må prøve å være utvilt til en ny skoledag i morgen. Men her er dagens outfit; 

topp- cubus, Hettejakke- bikbok, vest- newyorker, jakke- Hellyhansen, bukse - Bikbok, sko - converse 

Dagens Outfit: 25.april

 • 25.04.2013 - 21:55

Heisann dere! Nå har jeg kommet hjem etter en by tur, sammen med Madelen og Maiken + at vi også møtte en kompis av Madelen. Det var kjempe koselig og være sammen med dem. Vi var også innom bikbok siden det var 50% på alt der i dag, så da ble det noen innkjøp på meg der. Var desverre litt dumt at de måtte ha salg nå, siden jeg sparer. Men var jo bra også da. Ble fornøyd med alt jeg kjøpte. Noen som vil se innkjøpene? ♥

Men her er dagens outfit: Dr.Denim bukse & Genser fra Sheinside. 

Hva synes du?

Gårsdagens outfit!

 • 24.04.2013 - 22:01

Fikk ikke blogget i går så, jeg tenkte jeg kunne poste outfiten nå i stedenfor.  Var i kirken i sta, og ellers har jeg bare jobbet med lekser. Er ikke ferdig med leksene, men jeg har ganske vondt  i hodet og i armen min så tror jeg rydder vekk bøkene nå snart. Føler at det er ganske mye å jobbe til kl.22 med lekser.. :/ Enig?
Har dere noen blogg forslag så kom med forslag i kommentarfeltet (alle forslag, takk) ! 

beklager for de forferdelige bildene, men sånn ble de bare.. hadde dårlig tid.

Bukse -  HM, Skjorte + genser - NewYorker og jakke fra HellyHansen

Snakkes i morgen!

Outfit: 10.mars!

 • 10.03.2013 - 21:27

Her er dagens outfit! Bildene ble litt dårlige siden det blåste veldig da jeg skulle ta bilder, så jeg sto å frøys. Men outfit ble de ihvertfall! koselig om dere sier hva dere synes! ;)
Hva synes du?