hits

Eksamens Photoshoot

  • 18.04.2016 - 22:36

Hei dere!

I dag fikk jeg oppgaven min i prøveeksamen i MK. Temaet var Retro. Og jeg liker best å holde på med foto, og er flinkest til det. Så valget ble lett. I starten synes jeg oppgaven var kjempe teit, og sleit  skikkelig med å komme i gang. Men tenkte jeg kunne lage bilderepotasje, forside til et magasin/cdkover eller bare en reklame. Kom fort med ideen min og klarte å fullføre den, til nå, ganske bra om jeg kan si det selv. Brukte ikke så veldig lang tid på bildene, og til nå er de urdeigerte. Men skal jo selvfølgelig redigere dem før levering på onsdag. Lånte bil av faren til en veninne, og Maiken var modellen min! Tusentakk for hjelpen! Var hun ikke flink?  Jeg synes bildene ble kjempe fine, og håper de jeg tenker å ta i morgen blir like bra! 

Gjerne fortell meg hva du synes om bildene! ♥

Tilbakeblikk: Photoshoot

  • 18.04.2015 - 15:45

Jeg er ikke bestandig like glad i å stå foran kameraet, som bak.  Men noen ganger så kan jeg ærlig si at jeg elsker det. Det er så utrolig gøy å få bra bilder du kan bruke til ulike ting. Og det å prøve seg litt som modell er kjempe gøy. Jeg har jo en liten drøm om å være modell for ulike magasiner og sånt, jeg synes det ser kjempe gøy ut. Selvom du egentlig bare står der og poser som en tulling, og bare hører på hva andre mennesker sier og ber deg om å gjøre. Haha

I dette innlegget viser jeg  noen av de bildene jeg ble mest fornøyd med når jeg var modell for Emilie og Sandra i fotoppgaven deres. Vi går på samme trinn, og vi alle har media sammen så da var det ganske lett å få til noe. Det var dem som bestemte hva jeg skulle ha på og hvordan jeg skulle "pose" på bildene. Men jeg kom selvfølgelig med forslag og slikt da.   Verken røyken eller spritflasken ble brukt "ordentlig" det var kunn for å legge til "det lille ekstra" til bildene. 

Vi hadde ikke så veldig store forventninger til bildene egentlig, ihvertfall ikke jeg. Men når jeg så bildene til slutt ble jeg sinnsykt fornøyd! Jeg synes dem ble drit kule og også "fine". Favoritten min er det nederste til vestere. Hvilket er din favoritt?  
De beste♥♥♥

  • 03.12.2014 - 19:44

♥♥♥


Smakebit på photoshoot

  • 22.06.2014 - 20:30

I ste var jeg ute med Maiken og hadde en slags photoshoot. Tenker å lage et eget innlegg med flere bilder. Men her er en liten smakebit. Gjerne si hva du synes! ♥

Photoshoot #1

  • 06.11.2013 - 22:20Synes?

Bilder fra opraen del 1

  • 22.09.2013 - 21:31


Heii
I går var Karoline, Maiken og jeg i byen og vi var også på opraen og tok noen bilder siden maiken har fått seg et speilrefletks kamera hun gjerne ville teste ut. så da tenkte jeg og vise dere noen av de bildene vi tok, så her er de: 

 IPhotoshoot

  • 30.04.2013 - 20:36

I helgen var jeg en tur på opraen med Maiken og vi hadde en liten photoshoot. Det blåste veldig, så det var litt vanskelig å få til veldig bra bilder, men vi ble fornøyd med noen.
Foresten så skal jeg linke en blogg løpet av denne uken, så har du lyst til å bli linket er det bare å legge igjen en kommentar så er du med! :)
Her er noen av bildene: og sånn her gikk det når vi skulle prøve å få til et bra bilde sammen: 
Hva synes du om bildene? Hvilke/hvilket var dine favoritt/er? :)

Bilder fra Photoshooten

  • 06.03.2013 - 16:21Blir virkelig glad når jeg ser dette bildet, se så fin! ♥

Hva synes du om bildene?♥