hits

Svar på noen spørsmål!

 • 18.07.2015 - 22:17

Hva liker du best å blogge om? Jeg liker det meste egentlig, innkjøp, egene meninger, skjønnhet og hverdagsinnlegg er kanskje det jeg mest skriver om så jeg må vel si det. Men uten om det så liker jeg å dele bilder og skrive fra reiser og spiesielle turer jeg drar på. Noe utenom det vanlike altså! 

Hvordan laget du headeren din? Det var besteveninnen min, Andrea som laget den. Vetikke helt hva hun gjorde men den ble laget i Photoshop ihvertfall :)

Du er utrolig nydelig, og naturlig pen. Elsker vippene dine. Tips til mascara? Åå, så utrolig koselig å høre. Tusentakk!  Må ærlig si at sminken gjør en del mener nå jeg haha. Men tilbake til spørsmålet, jeg har ganske lange vipper og de er litt mørke også. Men når det kommer til mascara jeg kan anbefale så tenkte jeg å lage et innlegg eller en video om mascaraer jeg har testet, så det kommer snart! :) Men får å svare deg nå, så er jeg veldig fornøyd med YSL sin BabyDoll og Perversion fra Urbandecay 

Skal du noe gøy i ferien? Siden jeg som vanlig er sent ute med å svare på spørsmål kan jeg fortelle at jeg har kost meg masse i ferien til nå. Jeg har vært på festival sammen med noen av mine gode venner, itilegg har jeg vært på Cruise til Tyskland og vært på Gatebil. Så det har vært gøy! Selvom jeg nesten bare er i Norge, har jeg solet meg, blitt brun og slappet av mye!♥

Hva er ditt beste tips for å bli i godt humør når du er nedenfor? Ta deg en dusj og videre til hårkur og ansiktsmaske!♥ Ha noe godt å spise og drikke. Slapp av. Skriv ut dine følelser. Snakk ut om hva som er galt, enten det er en diskusjon eller noe som har hendt. Det er alltid mye lettere etter man har fått tømt hodet sitt! :)

Hvordan redigerer du bildene dine? Jeg bruker picasa, VSCO, Photoshop og PhotoscapeWhats on my iphone

 • 20.05.2015 - 14:58

Hei hei, tenkte å vise dere hva jeg har på iphonen min akkuratt nå. Jeg laster ned og sletter apper ganske ofte egentlig, fordi jeg alltid liker å teste nye redigeringsapper, spill og musikk apper. Jeg har også fått noen spørsmål om hva slags apper jeg har på mobilen, hva jeg vil anbefale og hvilke jeg bruker på bildene mine. Så da tenkte jeg bare å vise hva jeg har på iphonen min akkuratt nå. Jeg har en hvit iphone 5s og er veldig fornøyd med den. Jeg har hatt den i over et år nå og er veldgi fornøyd selvom den kan klikke litt innemellom. 

Dette er bakgrunnen min, jeg har den samme både på låst og hjem skjermen. Bakgrunnen fant jeg på We♥It. Dere kan finne min bruker Her om du er interisert i flere bilder jeg liker der. Når man åpner iphonen ser den sånn ut: 
Her har jeg alle appene mine. Alle som følger med, og jeg har ikke giddet å gjort så mye med dem. Har dem bare fremme. Pluss at jeg har lastet ned de appene jeg bruker ganske mye. Appene jeg selv har lastet ned er:
Messenger - Facebook chatten, en mye enklere måte å svare på facebook meldinger. 
Snapchat - Alle vet hva det er, haha. Heter Idatonning der. 
Kik - Idatonning her også, snakker med mennesker her, haha. Brukte denne appen mer før egentlig, men den er her enda.
Blogg.no - Bruker appen for å sjekke kommentarer, innlegg og ellers å blogge mens jeg er ute, hytten eller ikke har mulighet til å blogge fra macen min. 
Twitter - er poster jeg masse ting jeg bare må få ut et sted. Og ellers følger med på hva andre twittrer. 
Facebook - Facebook er jeg kunn på når jeg ikke har noe å bruke tiden min på. Facebook er egentlig ganske kjedelig. Men jeg bruker appen også får å dele blogginnleggene mine på facebook siden min. Den finner du HER. Hadde blitt veldig glad om du likte den. 

De fire appene nederst er de jeg bruker veldig mye - Telefon, Meldinger, Instagram og Spotify. 

Så er det appene som er lagt inn i mapper;
I mappen Sosialt, har jeg kunn fire apper, de to første er for å sjekke hvem som følger meg og unfollower meg på instagram, haha. Har en liten trang med  å følge med på sånt. Så er det We♥it som jeg får masse inspirasjon fra, jeg kan seriøst sitte på den appen i flere timer. Før hadde jeg også tumblr i denne mappen, men som sagt så sletter jeg og laster ned apper om hverandre. Så jeg er ikke i tumblr humør om dagen, og bruker heller noen andre apper for å få motivasjon og inspirasjon. Den siste appen heter Mojob som er en app der du kan sende inn søknader for jobber, vet ikke helt om jeg tror denne funker men det er alltids lov å prøve.

Så til de appene som mange lurer på, nemlig redigerings apper for bilder. De ligger i mappen Fotografi.  Her har jeg Squeaready og whitagram som er to apper jeg bruker til å få bildene til å passe inn i instagram. PhotoQuilt og PhotoGrid bruker jeg til å sette flere bilder sammen. Picsart, VSCOcam, InstaShapes og PerfPix er bare de andre jeg bruker til redigering av lys, efekter og litt sånn forskjellig.

I den siste mappen har jeg mange apper som fulgte med som jeg egentlig aldri bruker, men jeg har også ruter appen. Den bruker jeg veldig mye om synes den er veldig smart. Jeg bruker den til å sjekke når busser, t-baner og tog går fra forskjellige steder. Og også får å planlegge reise rutene mine. Generelt en utrolig bra app som er veldig smart.  

Om du har noen apper du er fornøyd med blir jeg veldig glad om du deler de med meg! :)

Random Questions - bli bedre kjent med meg! #1

 • 21.01.2015 - 16:51

Hei hei! Nå kom jeg akkruat hjem fra trening å følte for å blogge litt. Og når man driver en blogg er det noen ganger litt vanskelig å vite hva man skal blogge om.. så jeg tenkte at du som leser kan bli bedre kjent med meg, og derfor valgte jeg å svare på noen spørsmål fra 100 questions-tag. Jeg velger å ikke svare på alle siden det trossalt er hundre spørsmål, og ikke alle er så intresante, men jeg skal ta en god del av dem! 
Så da er det bare å begynne! :)
Hva var det siste du drakk?  Det siste jeg drakk var vann.
Hva var din siste telefon samtale? Den siste telefonsamtalen var med Kathlene, en jente i klassen min. 
Hva var din siste sms? Min siste melding var fra Andrea♥
Hva var den siste sangen du hørte på?  Den siste sangen jeg hørte på husker jeg ikke men ihvertfall fra "get fit or die tryn´" listen på spotify. 
Når var sist gang du gråt?  I forige uke 

Har du noen gang datet to samtidig? Nei, jeg har ikke datet to samtidig. 
Har noen vært utro mot deg? Ja!
Forholdstatus? Singel 
Finnes det noe i livet ditt du vil forandre på? Det er mye jeg kunne ha forandret, men hvis det er umulig å forandre så er det ikke vits å bruke energien sin på å tenke på det. Du kan forandre det meste i livet ditt uansett, så lenge du jobber for det. Og du skal ikke angre på ting du har gjort - kunn ting du ikke har gjort! :)
Hvilke nettsider besøker du mest?
Facebook, blogg.no, Youtube 
Har du noen gangkysset noen og angret etterpå?
Hmm... Jeg har angret i ettertid på en jeg har kysset. 
Har du mistet noen spesiell? Ja det har jeg. 
Har du vært deprimert? Jaa, det har jeg også vært igjennom. 
Har du vært full og kastet opp? nei, jeg har aldri kastet opp av alkohol. 
Har du dyr? Jeg har en kanin som heter Dennis 
Hva er dine tre første favorittfarger? Rosa - Rosa - Rosa
Har du fått noen nye venner i dette året? Jeg har blitt kjent med noen nye, så ja
Har du blitt forelsket i det nye året? Nei, jeg har ikke blitt forelsket i det nye året.. 
Har du ledd så mye at du har begynt å gråte? Jaa, hahahha det har jeg!  
Hvor mange barn vil du ha? Hvis jeg vil ha barn senere 1-2, 3 kanskje
Hva gjorde du sist bursdag? Når jeg ble 16, så var jeg ute å spiste på Fridays!
Når sto du opp i dag? I dag sto jeg opp 06.45 tror jeg 
Hvilken øyenfarge har du?  Jeg har grønne øyne Har du noen spørsmål til en annen gang?

 

#Spør meg!

 • 27.06.2014 - 23:18

Jeg har lest igjennom litt kommenterer og kommet frem til at jeg skal ha en #askIda eller også kalt en spørsmålsrunde. Jeg kommer til å svare på alle spørsmålene jeg har fått inn til nå, og alle jeg får inn videre. Svarer på en video, når jeg føler det passer! Men sikkert ikke om så veldig lenge! Spør meg om alt du lurer på :)
Du kan spørre meg alle steder der du finner meg, men helst i kommentarfeltet under. Da håper jeg det kommer inn masse spørsmål (og videoforslag), så snakkes vi om ikke lenge! ♥

DU KAN SPØRRE MEG PÅ ALLE MINE SOSIALEMEDIER:
Om du stiler meg spørsmål på andre steder enn blogg & Youtube så skriv at du stiller spørsmålet til bloggen/youtube sånn at jeg svarer på videoen og ikke på det stedet du skriver. Eller så svarer jeg på begge steder :) 

ASK: idatonning
INSTAGRAM: idaktonning
KIK: idatonning
YOUTUBE:idakt bloggno
SNAPCHAT: idatonning

 

 
- Hva lurer du på? 

INSTAGRAM - Hva heter du?

 • 23.02.2014 - 21:29

 

Heihei! Tenkte bare å høre hva du heter på instagram, siden jeg har lyst til å følge noen nye folk som legger ut fine inspirerende bilder, og som legger ut noe i det hele tatt. Litt ofte. 
Så hva heter du?
Min profil ser du over, så det er bare å gå å følge den, da blir jeg glad! Og følger deg mest sansynelig tilbake! :) 

Video; Svar på spørsmål

 • 19.09.2013 - 18:05

 

Hei!:)
Måtte lage meg en ny YouTube konto siden jeg ikke fikk logget meg på den andre, av en eller annen grunn.. Men fikk ihvertfall lastet opp videoen så nå kommer det sikkert flere snart. Gjerne abboner på den nye kanalen min. Om du gjør det gjør jeg det selvfølgelig til bake da. haha! :D

Hva synes du om svarene?

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 13.08.2013 - 22:52

Hei søtinger♥
Har fått litt spørsmål her og der i det siste så tenkte at jeg skulle ha en spørsmålsrunde der dere kan stille meg spørsmål om alt dere lurer på! Blir glad om dere stiller meg spørsmål selvom dere ikke lurer på noe og, haha! Siden det er ganske kjedelig om det blir få spørsmål. Om det er en del spørsmål så er det bare fint! :)
Kan svare på video om dere ønsker det. Still meg spørsmål nå, så blir jeg glad! :) 

Skal jeg svare i innlegg eller på video? 
Hva lurer du på? 


Spørsmål & Svar

 • 16.07.2013 - 10:46

Har samlet opp litt spørsmål så tenkte å svare på dem:

Kan du linke noen blogger du synes er bra?  
Ja det kan jeg; May-Teresa, Claara, Frida Wiman, Frida Grahn, Therese, Leandra  Wanda, Marthe Borge, og Matholck og fler da men ja.. :) Kan lage eget innlegg med blogger jeg leser osv senere, selvom jeg har gjort det før. Men jeg leser ganske mange. Gjør det bare om det er intresant og dere vil se det da. 

Hvor får du inspirasjonen din fra? Fra bloggere, We♥it, instagram osv..

Hva heter du på instagram? På instagram heter jeg Idaktonning som er min *Vanlige* liksom, også har jeg en til som heter Idaktblogg der jeg legger ut bilder veldig ofte og mange bilder fra bloggen osv. Der har jeg alltid oppdateringer selvom jeg ikke oppdaterer bloggen.  Følg meg, så følger jeg deg! Idaktonning <- link og idaktblogg <- link. 

Hva skal du i ferien? Nå er jeg i Hellas, og jeg har vært i Sverige og Tyskland. Turen går til London, når jeg har kommet hjem fra Hellas. 

Hva bruker du til å rense huden og fjerne sminke?  Bruker de produktene under + den kremen når jeg er ferdig. Bruker ikke den Nivea greien selvfølgelig den bruker jeg i dusjen. Men hadde ikke noe bilde uten den nå. 


 

Hva er dine siste innkjøp innen sko, og hvilken str bruker du?  
Dette er mine nyeste sko (ihvertfall når jeg skriver dette) jeg kjøpte de i sverige på grensen. Husker ikke helt hvilken butikk, men jeg tror det var en slik type Eurosko lignende.  Jeg bruker str 36-37.


 

 

Svar på noen spørmål

 • 02.05.2013 - 23:06

Hei dere!
Nå tenkte jeg å svare på noen spørsmål som jeg har fått inn, har ikke godkjent alle kommentarene siden på noen sto det noen spørsmål jeg ikke gidder å svare på så da tenkte jeg at jeg bare ikke gadd å godkjenne kommentaren. Men uansett så tenkte jeg at dere bare kunne komme med spørsmål om det var noe dere lurte på, så kan jeg ta et sånt innlegg som dette sånn innemellom. Det er bare koselig at dere lurer på ting, og legger igjen kommentarer. Dette er litt sånn "spørsmålsrunde-spørsmål" og litt sånn "random spørsmål" men jeg bare svarer på alt her nå.
Men det hadde vært fint om dere kunne legge igjen noen tips til hva jeg kan blogge om nå, siden jeg har litt liten inspirasjon, helst alt utenom videoblogger (det har jeg nok av nå) haha! :) 
Månedens favoritter kommer etterpå i dag! :)
Hva er planene dine for sommer ferien? Mine planer for sommerferien er; Tyskland, hytta, Hellas, London og NorwayCup, også blir det å møte noen folk da! :) 

Hva gleder du deg mest til nå? Det jeg gleder meg mest til nå, det er å ta av reggisen (haha), dra til tyskland med trinnet (2.juni) og sommerferie.

Hvorfor er det lite blogging nå? Det er litt lite oppdateringer på bloggen nå fordi det er mye skolearbeid. 

Når skal du ta av reguleringen? Og kan du legge ut et bilde av deg der man ser at du har regulering?  Det er jeg litt usikker på, blir nok mest sansynelig til jul ca, så får jeg se til da. Om 2måneder så vet jeg mer nøyaktig. Haha, har egentlig aldri tenkt på å legge ut et bilde av meg med regulering, siden jeg selv synes det er DRIT stygt  men here you go.. 

Hvor bestilte du/kjøpte du genseren, hvor lang tid tok det før du fikk den? Bestilte den på Sheinside.com og det tok 2uker før jeg fikk den.

Hvordan gjør du det på skolen?
Helt greit, noen perioder bedre enn andre. Spørs litt hvordan "jeg har det" og hvor mye jeg orker der og da. 

Er du 97 eller 98? Jeg er 98`er

Skal du på Norwaycup i år? Ja, men ikke hele uken desverre :/ 

Var du på Justin Bieber konserten? Jaaa!♥ Det var de beste dagene i mitt liv :*


 Hvordan er stilen din? Litt forskjellig til dag til dag egentlig, men går med mye "vanlig" som mange andre på min alder går med. Men andre dager går jeg med akkuratt det jeg vil, og det jeg liker. Så det er forskjellig, gå på kategorien "outfits" så ser du noen av mine antrekk. 

 
Bryr du deg om hva andre tenker om hva du går med? 
Hmm, ikke noe spesielt egentlig. Jeg går med det jeg vil gå med. 

Hva heter du på instagram? Har linket til instagrammen min mange ganger, men heter Idaktonning. 

Hva vil du bli når du blir stor/ hva vil du jobbe med?  Noe innenfor foto, modelloppdrag, magasiner, sminke&hår eller lignende, eller så har jeg lyst til å bli flyvertinne. 

 
 

fler spørsmål

 • 29.03.2013 - 10:10

Da skal  jeg svare på noen flere spørsmål :) Dette er et forhånskrevet innlegg ;)
 
 Hvor gammel er du?   Jeg er 15år!

Har du kjæreste?  Nei, det har jeg ikke. 

Kan du lage en video/innlegg med wants fra forskjellige butikker?:) ja, hvis det er noe spessielt jeg finner, så kan jeg det. Kan sikkert gjøre det snart. 

Hvor får du inspirasjon fra?  We♥it, andre blogger, folk på gaten, instagram osv.. På we♥it heter jeg @tonningida og instagrammen min finner dere her!

Hvordan får du bildene dine så lyse? Redigerer dem bare, sånn jeg vil ha dem. Og endrer litt på kameraet da ;) 

Blir du sponset? ikke nå ;)

Hvordan fikser du øyenbrynene dine, de er så fine! Kan du lage en video om hvordan du gjør dem? Tusen takk, det var koselig å høre. Jeg fyller dem inn. Jeg kan sikkert vise det på en video ja. 


 

Kan du lage et innlegg med hva du trener? Ja, det kan jeg. Det er veldig mye av den vanelige styrken da, som alle kjenner til. 

Kan du lage et innlegg med noen apper du liker og anbefaler? Ja. 

Kanskje du kan lage en smoothie video? Haha, det tror jeg  ikke ;) 

Kan du lage en sminkevideo med gull og brunfarger? Det kan jeg gjøre!

Hvor kjøpte du Jc skoene dine, og hva skostet de? kjøpte de på Dna, de koster 1499,- ↓

Hvor er toppen og skjørtet fra? Newyorker og bikbok ↓


 
Hvor er overdelen fra? Hele antrekket her er fra bikbok :)
Svar på noen spørmål

 • 23.03.2013 - 23:16

Da skal jeg svare på noen spørsmål som har kommet inn i det siste da, + den lille spørsmålsrunden. Det er ikke så veldig mange men tenker jeg bare svarer på de nå så jeg ikke glemmer det. 

 Tar noen nå, og så poster jeg resten løpet av ferien. :) Om det er noe mer du lurer på så er det bare å spørre! 


 

 Hvor mange ganger har du farget håret? Det vet jeg faktisk ikke, men begynner å bli en del ganger. Men de fleste er jo for å "friske opp" i fargen eller for å ta etterveksten. 

Kan du ha video snart? Ja, forslag om hva slags?

Hvor lenge har du blogget?  Siden Januar, 2011 om jeg ikke husker helt feil.

Har du fått mye hate på bloggen? Har du fått hate sånn ellers? Har fått noe hate og noen stygge kommentarer både på bloggen og bla. på formspring og sånt. Men i denne verden vi lever i så er det noen som ikke klarer å la vær å slenge dritt.
Tror jeg skal skrive et innlegg om det snart. 

Hvor bestilte du dekslene fra? Fra miniinthebox, utrolig billig side der de har såsi alt. Du trenger ikke betale noe ekstra om du kjøper for under 200,- link til siden HER. 


 

Hvorfor smiler du ikke med munnen åpen? Har aldri gjort det. Mye rart folk henger seg opp i ja.. 

Kan du lage et innlegg eller en video der du viser appene dine ? Det har jeg gjort. Du kan se videoen HER. Skal lage et innlegg også, snart. siden jeg har gjort endringer og + at videoen ble dårlig. 

Hvor redigerer du bildene dine? photoscape + picasa (som oftest)

Hvor er skjorten fra?  den er fra newyorker. 
Hva heter hårfargen du har nå? Da jeg farget håret brunt brukte jeg; Garnier Nutrisse moussse i nr 6 - dark blonde. Ble veldig fornøyd. Skal snart farge håret igjen, for å friske opp i fargen. 

Har du lyst på kjæreste? Hehe, ja, har vel det! ♥ 

Er du fan av justin? Japp! 

Så fikk jeg disse spørsmålene i en kommentar:  Synes det blir litt for dumt å spørre om sånne ting om folk på trinnet mitt osv på bloggen min, så jeg tror ikke jeg gidder å svare på det. Hehe. siden jeg vet egentlig ikke hvem på trinnet som leser bloggen min. Men jeg er greit fornøyd med klassen min. Og det er både snille gutter og jenter :) 

"går på trinnet ditt, og lurer på hvem av guttene du synes er kjekkest? Kan du si en kjekk gutt på trinnet ditt? Kan du si en snill jente? En pen jente? og en snill gutt? Er du fornøyd med klassen din?"


 Synes det blir litt for dumt å spørre om sånne ting om folk på trinnet mitt osv på bloggen min, så jeg tror ikke jeg gidder å svare på det. Hehe. siden jeg vet egentlig ikke hvem på trinnet som leser bloggen min. Men jeg er greit fornøyd med klassen min. Og det er både snille gutter og jenter :)  Håper dere likte svarene! Så svarer jeg på de andre snart! ;)