hits

6Wants

  • 29.03.2016 - 00:53

Hei dere!♥
I de siste dagene har jeg siklet skikkelig over noen kjoler, så tenkte å vise dere de siden jeg synes de er så fine. Lurer på om jeg skal bestille meg hjem noen, men har ikke helt pengene til å bruke på akkurat kjoler nå. Men føler veldig at jeg trenger en eller to, eller kanskje tre eller seks nye kjoler haha.. Liker den med studdsene helt sykt godt, første gang jeg så den ble jeg helt forelsket altså! Men den er jo litt dyr da så, får bare spare og ønske meg den. 
Bestile meg faktisk noe sminke hjem i ste siden det var 25% på Douglass, så tenkte å passe på da. Rabatten varte bare til 00.00, så rakk akkurat å trykke inn koden og gå til kassen da klokken var 23.59. Det var en skikkelig stressende Ida som nettshoppet på under 5min. Så er faktisk litt usikker på hva jeg klikket hjem, for å være helt ærlig. Men det blir ihvertfall spennense å se når den pakken kommer! haha! 
Men nå nærmer klokken seg faktisk 01.00 og jeg har tannlegetime kl 08.00 i morgen, så det er på tide å legge seg nå! Natta

Alle kjolene er favoritter hos meg, men hvilken synes du var finest? 


 

Wants from HM

  • 13.06.2015 - 12:29

Mange butikker får inn så sykt mye fint rundt sommertidene, og spesielt hos hm har jeg funnet flere ting jeg veldig gjerne har lyst på. Tenkte å vise dere noe her nå. Holder meg kunn til en butikk nå, selvom det er flere butikker med mye jeg gjerne kunne tenkt meg!
Synes slike topper som bare går rundt halsen er drit fint og det samme med blonde topper. elsker det! Og ingenting er feil med sommer kjoler heller. Synes det er veldig fint med hettejakke og sommerkjole sammen. Og den rosa kimonoen på bildet har jeg sett på flere ganger i butikken og skjønner ikke hvorfor jeg enda ikke har kjøpt den haha, den er utrolg fin og kan brukes til så mye! Perfekt til å ha uten på shorts og topp, og like perfekt uten på en plane sommerkjole. Og i tilegg fin over en bikini på stranden. Så ett så smart plagg man kan bruke til så mye er vel ingen dum invistering?


On my wish list...

  • 20.04.2015 - 22:55

Her i hovedstaden har vi nå opp til 20 grader og full sol på himmelen. Det er utrolig deilig og varmt, og jeg lengter bare mer og mer til sommerferien. Om dagen titter jeg en del på we♥it og ellers på nettbutikker for å få inspirasjon til sommeren. Jeg finner også mange favoritter jeg gjerne kunne tenkt meg i klesskapet, her er noen av dem fra bikbok. 

Wants

  • 06.09.2013 - 11:38

Heii, nå tenkte jeg å poste noe jeg ikke har gjort på en stund, og det er nemmelig "ØNSKELISTER" og slike innlegg. Så her kommer det et: 

 1 - Bikbok 2. Zalando (veromoda) 3. Bikbok 4. H&M 5. Bikbok 6. Bikbok. 7.Bikbok


1, peach-rosa kjole fra Nelly LINK HER
2 Rosa-rød pumps  fra Nelly LINK HER
3 Sko, Rosa med nagler,  fra Nelly LINK HER
4  Svarte pumps  fra Nelly LINK HER
5. Blå pumps fra Nelly LINK HER
6 Svart kjole fra Nelly LINK HER 


Og over litt random ting jeg føler jeg trenger, hehe! Og ønsker meg, selvfølgelig. Mye går igjen i rosa som dere ser.. ;) 

 

Var det noe som falt i smak hos deg?

3 outfits - Hvilket er din favoritt?

  • 29.05.2013 - 22:55


hvilket likte du best? 

Wants: Kjoler

  • 26.03.2013 - 13:25


 


234567
Hvilken likte du best? 

Drømmegutten min!

  • 24.03.2013 - 22:34

Heei!

Da skal jeg fortelle om hvordan drømmegutten min er, har sett noen andre bloggere også har gjort dette så tenkte det hadde vært gøy å gjøre det selv. Dette er ikke fasiten på hvordan min gutt skal være, men jeg har noen punkter som jeg ønsker at han ksal være (osv..) haha. Han må ikke fylle alle punktene, for det tror jeg kan være ganske vanskelig.  Men om han fyller ut alle punktene er han drømmegutten, haha. (som kanskje ikke finnes akkuratt her jeg bor :P ) 


Gi meg denne relationship-en ♥↓♥

 Bra personlighet: Personligheten er det jeg legger mest vekt på. Om du er en skikkelig dust så gidder ikke jeg å ha noe med deg å gjøre, da kan du bare stikke. Haha! Om du har en bra personlighet, er litt ordentlig og har det lille ekstra er du "godkjent". Du finner fort ut når du er det og når du ikke er. 

Tørr å være seg selv:  En som tørr å være seg selv når man er alene og også når vi er med både hans og mine venner. Føler det er ganske viktig å tørre å vise hvem man er  når man er sammen. 

Snill: Dette er vel en selvfølge? Jeg vil jo ikke ha en kjæreste som er slem. Haha!

Omtenksom: Det er veldig bra om han er omtenksom, og viser at han bryr seg. 

Forståelsesfull + ha egene meninger:  At han har egene meninger og ikke bare har lik mening som meg fordi han liksom liker meg da. Men heller ikke blir sur bare fordi vi ikke er enige om apselutt alt. Viser forståelse for mine meninger og andre ting vi snakker om.

Stole på: Jeg må kunne stole på han og føle meg trygg med han. Det innebærer jo også at  man sier sannheten og stoler 100% på hverandre uansett hva det er. 

Helst høyere enn meg: Nå er jo jeg ganske lav, så føler ikke at dette er så vanskelig. Men det er jo noen som er lavere nn meg. Jeg synes det ser mye bedre og søtere ut når gutten er høyest. Så jeg vil helst ha en som er like høy (lav hah) eller høyere. 

Vise intiativ: De fleste jenter liker når gutten tar intiativ. Det er så kjedelig med gutter som aldri begynner samtaler osv.. skader jo ikke å bare sende en søt melding, ringe eller bare begynne en samtale med "hei <3" på facebook?

 Ha utseende og være sporty: Med dette mener jeg ikke at han skal se ut som Justin Bieber (det går jo ikke, mehe) og trene vær dag. Men at gutten ser ok-bra ut har et fint smil eller fine øyne. Har bra stil. Er virkelig lei av gutter som går i joggebukse hver dag. Det liker jeg ikke. Det skader ikke å bruke noen minutter foran speilet for å fikse håret heller? Det jeg mener med "være sporty" er at han ikke  ligger på sofaen hele tiden men holder seg i bevegelse, liksom. Holde seg litt i form da. Vil ikke ha en sofa gris. Men det går ann å ligge på sofaen å se en film, det er ingen problem, det er bare koselig. 

Prioritere kjæresten: Ikke trene så mye at han ikke har tid til meg. Det er det verste når man alltid får " sorry, skal på trening" eller "kom nettopp hjem fra trening, er så sliten" som svar. Ha litt tid til kjæresten, hvis du ikke har det så kan du drite i å ha kjæreste.

 

Aww, se på de bildene da.  ↓ Give mee!  De på bildene har det liksom så perfekt og her sitter jeg som foreveralone liksom
 
 

Pratsom: Ingen klein stillhet her du. Det blir bare kleint om ingen sier noe. Og jeg snakker veldig mye, så hadde vært fint med en pratsom gutt! 

Få meg til å smile og le: Om jeg har en dårlig dag og han får meg til å smile eller le selvom jeg egentlig ikke vil. Haha. Det er koselig.

Være hyggelig mot vennene mine: Og familien selvfølgelig. Det er viktig, siden det er de jeg er mest med. Så det er ikke noe vits å være hyggelig mot meg og ikke dem. Viktig viktig.   

Humor: Om han har bra humor er det et stort +, om han klarer å få meg til å le, så vi ikke har det kjedelig. Jeg har egentlig veldig rar humor. Spørs veldig på humøret mitt, men noen dager er nesten ingenting morsomt, andre dager alt morsomt. 

Romantisk: Han må jo være litt romantisk også. Da mener jeg ikke at han skal komme med 100 roser til meg liksom. Men at han kan sende søte meldinger og at vi kan se en romantisk film sammen. Bare ha det koselig liksom.  

Tørre å vise følelser: Hva er feil med å vise følelsene sine? Å når man er sammen, da stoler man såpass på hverandre at det ikke bør være noe problem? Det er min mening da! 

Godta at vi er forskjellig + godta meg sånn som jeg er:  godta at vi er forskjellig og ikke liker de samme tingene. Jeg har jo en blogg, og når folk synes blogg er drit teit og har jævlig mye meninger om det og derretter dømmer meg så blir jeg litt sur. Så han må ikke være sånn ihvertfall. Gjør ingenting om vi har ulike interesser. Og han kan godt lage videoblogg med meg, haha! 

 Q: Enig i noen av punktene? Hvordan er drømmegutten din?

wants

  • 04.03.2013 - 10:30


1- Nelly    2-Bikbok
3-ebay     4-veromoda
5-bikbok  6-bikbok
7- JC,litas, spike (dna)  8-bikbok


Vil du ha noe av det samme?